07 / 05 / 2024

Paşalimanı Koyu inşaatı

Paşalimanı Koyu inşaatı

Doğal güzellikleriyle öne çıkan Ardıç Mahallesi’ndeki Paşalimanı Koyu, son dönemde hızla artan inşaatlarla dikkat çekiyor. Mesut Sancak’ın inşaat şirketi de Paşalimanı’nda denize sıfır noktaya otel yapmak için Turizm Bakanlığı’nın kapısını çaldı.

Bem-Pa Beton Mamulleri İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Bem-Pa Beton Mamulleri İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bem-Pa Beton Mamulleri İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki otel inşaatına yeniden başlandı!

Cengiz İnşaat tarafından Ekim 2022 yılında inşaatı başlanan projenin çalışmaları Aralık'ta iptal edilmişti. Cennet Koyu'ndaki inşaat çalışmaları yeniden başlatıldı. İşte ayrıntılar...

Yapı ruhsatı iptal edilen Cengiz İnşaat'tan Bodrum açıklaması

Bodrum Belediyesi'nin 60 inşaat ruhsatını iptal ettiği Cengiz İnşaat, Cennet Koyu'nda yapmak istediği inşaata verdiği ruhsatları iptal eden Bodrum Belediyesi'ne dava açacağını açıkladı.

Paşababa Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşababa Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 15 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Demircan, Mustafa Özen ve Samıra Seyfı ortaklığında kuruldu.

İzmir Güzelbahçe Belediyesi, kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir ili Güzelbahçe Belediye Başkanlığı, İzmir Güzelbahçe ilçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nden kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Paşaloğlu İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşaloğlu İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Paşaloğlu ve Sami Karakoç ortaklığında kuruldu.

İzmir Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları meclis gündeminde!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bodrum Belediyesi'nden Gökova'daki külliye inşaatı açıklaması: Yetki bizde değil!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Bodrum Gökova Koyu manzaralı arazide, 100 milyon TL mal olacak külliye inşaatına hukuki süreç bitmeden başladı. Bodrum Belediyesi ise MUÇEP’in mühürleme talebini, yetkinin kendilerinde olmadığın söyleyerek yanıtladı.

Bodrum Ortakent'teki külliye inşaatına dernek ve STK'lardan tepki!

Bodrum'da tepkilere neden olan Gökova koyu manzaralı devasa külliye inşaatına ilişkin tartışmalar sürüyor. Deniz manzaralı külliye inşaatının yaklaşık 100 milyon TL'ye mal olması bekleniyordu. Projede değişiklik yapılarak külliye yerine cami inşaatı tabelası asıldığı görüldü.

Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor!

Balıkesir Karesi Belediyesi tarafından Paşaalanı, Toygar ve Maltepe Mahallelerinin sınırlarında bulunan 38 bin metrekarelik alanda yapımına başlanan Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor.

Döpa Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Döpa Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Öykü Arslan ve Damla Peker Arslan ortaklığında kuruldu.

Konak'ta Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları TBMMde!

CHP İzmir MilŞletvekili Murat Bakan, İzmir'in Konak lçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Paşalimanı Koyu inşaatı Haberi

Paşalimanı Koyu inşaatı

İzmir’in Çeşme ilçesi son yıllarda hızla betonlaşıyor. Doğal güzellikleriyle öne çıkan Ardıç Mahallesi’ndeki Paşalimanı Koyu, son dönemde hızla artan inşaatlarla dikkat çekiyor.  Mesut Sancak’ın inşaat şirketi de Paşalimanı’nda denize sıfır noktaya otel yapmak için Turizm Bakanlığı’nın kapısını çaldı. Paşalimanı Koyu’nu betonlaştıracak projeyi SÖZCÜ haber yaptı. 


BAKANLIKTAN OTEL BELGESİ ALDI


Bakanlıktan otel belgesi alan şirket otel yerine lüks rezidans yapmak için kolları sıvadı. Çeşme’de, otel ve benzeri turistik tesislere 5 katlı yapılaşma izni verilirken, konutlarda yapılaşmanın 2 kattan fazla olması ise yasaya aykırı. Sancak’lara ait şirketin bu nedenle otel izni alarak rezidans yaptığı iddia edildi. Şirket Çeşme’deki doğal güzelliği yok edecek olan projenin resim ve maketlerini sergiledi.


LÜKS REZİDANSIN 2 KATI OTOPARK


Bakanlıktan otel izni alan şirketin gerçekte iki katı bodrum olmak üzere 8...