19 / 05 / 2024

pasaport esnafı çöp uyarısı

pasaport esnafı çöp uyarısı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Alsancak Kordon ve Pasaport esnafından, yer altına alınan çöp konteynerlerinin kullanımına özen gösterilmesini ve büyük çöp poşetlerinin doğrudan çöp kamyonlarına verilmesini istedi.

Pasaport alacaklara duyurulur! Bakandan talimat geldi! Harç farkları…

Harçlara gelen zamlardan sonra pasaport almayı düşünenler yoğunluğa neden oldu. Harç yatırıp, randevu alamayanlar Ocak 2023’e randevu alanlardan harç farkı yatırmaları istendi. Krize dönen bu harç sorunu çözüldü! İşte detaylar!

Herkesi ilgilendiriyor! Pasaport, ehliyet, MTV, emlak vergisi, trafik cezası… Yeni zamlı tarifeler belli oldu!

Pasaport, ehliyet, MTV, emlak vergisi, trafik cezasına gelecek zamların ne kadar olacağını belirleyen yeniden değerleme oranına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yüzde 122,93 olarak açıklanan oranda indirim için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yetki kullanıp kullanmayacağı merak e

Tunceli Pülümür'e 5 milyonluk otel yatırımı!

Merkezi Tunceli’de bulunan ve orta ölçekli 240 esnafın ortak olduğu Munzur Su’nun kurucusu Haydar Kaya, Pülümür bölgesine 5 milyon liralık otel yatırımı yapılmasının planlandığını söyledi.

Kapalıçarşı esnafından Gürsel Tekin'e tepki!

Bin liralık gömleğiyle gittiği Kapalıçarşı’da cuma namazı molası için kapalı olan dükkânları görüp “Kriz var, kepenkler kapalı” diye açıklama yapan CHP’li vekil Tekin’e Kapalıçarşı esnafından cevap: 80’lerden bugüne hiç kapanmadık...

Eyüp İslambey Caddesi'nde ilk kazma Mayıs'ta vuruluyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İslambey Caddesi'ni, herkese örnek bir prestij cadde haline getirecek çalışmanın başlangıç tarihi ile ilgili esnaf ve vatandaşlarla istişarede bulundu.

Ankara Ragıp Tüzün Parkı ihalesi ne zaman yapılacak?

Yenimahalle Belediyesi Ragıp Tüzün Parkı'nı yepyeni bir konseptle yaza hazırlıyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ragıp Tüzün Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret etti.

Eyüp'te işyeri ruhsatları elden adrese teslim!

Eyüp Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü esnafın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Ruhsat belgelerini esnafın ayağına kadar götürüp teslim eden ekipler, Başkan Remzi Aydın’ın hayırlı kazançlar dileklerini de beraber iletiyorlar.

Buca'da çöpler nedeniyle çıkan yangınlar esnafı kaygılandırıyor!

Buca Sanayi Sitesi 641 sokaktaki çöp sorunu, aradan geçen süreye rağmen devam ediyor. İzmir Buca Sanayi Sitesi 641 sokakta bulunan mobilya atölyeleri esnafı bölgeye dökülen çöp ve moloz nedeniyle sıkıntı yaşıyor.

İzmir yeni ulaşım düzenlemesi Şirinyer esnafından tepki topladı!

Yıllardır kendi pazar araçlarını koydukları toprak zeminle kaplı otopark, ulaşım düzenlemesinin ardından asfaltlanıp etrafı tel örgülerle çevrilerek belediye otobüslerinin bekleme yaptığı otoparka dönüştürüldü. Şirinyer esnafı belediyeye isyan etti...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Kordon esnafına çöp uyarısı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Alsancak Kordon ve Pasaport esnafından, yer altına alınan çöp konteynerlerinin kullanımına özen gösterilmesini ve büyük çöp poşetlerinin doğrudan çöp kamyonlarına verilmesini istedi.

Kordon ve Pasaport esnafına çöp uyarısı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kordon ve Pasaport esnafından, yer altına alınan çöp konteynerlerinin kullanımına özen gösterilmesini ve büyük çöp poşetlerinin doğrudan çöp kamyonlarına verilmesini istedi.

Buca Mobilyacılar Sitesi'ndeki çöp dağları, bölge esnafını çileden çıkardı!

Buca Mobilyacılar Sitesi'ndeki çöp dağları, bölge esnafını çileden çıkardı. Buca'daki Mobilyacılar Sitesi'nde bulunan ve imar planında yeşil alan olarak görülen arsada çöp dağları oluştuğunu söyleyen esnaf isyan ediyor

Bayrampaşa'dan Eyüp'e tramvay hattı müjdesi!

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bayrampaşa'ya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, hal esnafıyla ve STK'larla bir araya geldi. Topbaş, Bayrampaşa'dan Eyüp'e tramvay hattı yapacaklarının müjdesini verdi

pasaport esnafı çöp uyarısı Haberi

pasaport esnafı çöp uyarısı


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kordon ve Pasaport esnafından, yer altına alınan çöp konteynerlerine sığmayan büyük çöp poşetlerinin günde üç kez geçecek kamyona verilmesini istedi zmir Büyükşehir Belediyesi'nin 1. Kordon'a yaptığı yeraltı çöp konteynırlan verimli kullanılamadı. Restoranlar çöplerini büyük poşetlere topladığından konteynırlann girişine sığmadı, birsüre sonra da açığa bırakılmaya başlandı. Bıınun üzerine Belediye yeni bir uygulamaya gitti, bilgilendirme broşürü hazırladı. Büyükşehir Belediyesi, broşürleri Kordon ve Pasaport'taki esnafa tek tek dağıttı. İşyeri sahipleri ve çalışanlarına daha temiz bir çevre için, çöplerin belli kurallara uyularak atılması gerektiği hakkında kısa bilgilendirme de yapan belediye ekipleri, yeni sistemin sağlıklı çalışması için konteynerlerin kullanımında daha özenli olunmasını ve konteynerlere sığmayan büyük çöp poşetlerinin 23 Haziran 2014 Pazartesi'den itibaren günde üç kez geçecek çöp kamyonlarına atılmasını istedi. 

Çöp...