05 / 05 / 2024

Pasifik İnşaat yeni projeler

Pasifik İnşaat yeni projeler

Bu yıl içinde yatırım değeri 6 milyar TL’yi bulan 3 projeyi hayata geçirecek olan Ankara merkezli Pasifik İnşaat, 2015 yılında satın aldığı EGO arazisindeki projeyi de bu yıl sonunda satışa çıkarmayı planlıyor.

Pasifik İnşaat Next Level İstanbul fiyat! 

Pasifik İnşaat Next Level İstanbul fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Pasifik İnşaat Next Level İstanbul fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları!

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları haberimizde yer alıyor. İşte tanıtım filmiyle dikkat çeken Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları...

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de büyük operasyona hazırlanıyor!

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Pasifik İnşaat Ortaköy projesi ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar...

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için start veren Büyük Uzunlar İnşaat, yeni projesini Maltepe'de hayata geçirecek.

Pasifik İnşaat'tan İstanbul'a yeni proje!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle ön plana çıkan Pasifik İnşaat, Next Level markasını İstanbul'a taşıyor. Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, yeni projeyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Çiftay İnşaat Batıçim'i satın almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Maden, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Çiftay İnşaat, yeni bir yatırım için harekete geçti. Firma, Batıçim'in yüzde 30'unu satın alacak. Bur kapsamda Rekabet Kurumu'na başvuru gerçekleştirildi.

Pasifik İnşaat, Ankaragücü'nün sponsoru oldu!

Pasifik İnşaat ve Ankaragücü arasında yeni sponsorluk anlaşması yapıldı. Pasifik İnşaat, spor kulübünün kol ve şort sponsoruda oldu.

Pasifik İnşaat, AVM’yi satıp lojistik sektörüne girdi!

Ankara’da hayata geçirdiği Next Level serisi ve Merkez Ankara projeleriyle tanınan Pasifik İnşaat, Next Level projesindeki AVM’yi borç takasıyla sattı. AVM’den çıkan firma, uluslararası lojistik sektörüne girdi...

Next Level AVM için 'el konuldu' haberlerine Pasifik İnşaat'tan yalanlama!

Ankara’daki 'Next Level' alışveriş merkezine Ziraat Bankası tarafından el konulduğu hakkında çıkan haberlere AVM'nin sahibi Pasifik İnşaat'tan yalanlama geldi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Next Level AVM'yi kendi istekleriyle varlık borç takas yöntemiyle sattıklarını söyledi..

Pasifik İnşaat'tan Next Level AVM hakkında açıklama!

Pasifik İnşaat ''Ziraat Bankası Next Level AVM'nin satılmayan ofislerine el koydu'' haberleri hakkında açıklama yayınladı. Açıklamada, haberlerin tamamen mesnetsiz, asılsız ve yalan haber niteliği taşıdığı belirtildi.

Fatih Erdoğan: Ankara'nın yeni yüzü olacağız!

Türkiye’nin tek parselde inşa edilecek en büyük karma yaşam projesi olan Merkez Ankara, geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan “Bu proje Ankara’nın yeni yüzü olacak” diye konuştu.

Pasifik İnşaat Merkez Ankara nerede?

Pasifik İnşaat Merkez Ankara nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 10 blokta toplam 1.425 adet konut bulunuyor.

Pasifik İnşaat yeni projeler Haberi

Pasifik İnşaat yeni projeler

Ankara’nın ilk karma kullanımlı projesi Next Level Ankara’yı 2013 yılında teslim eden Pasifik İnşaat Ankara’daki gayrimenkul yatırımları hızlandırdı. Next Level’ın çok fazla ilgi görmesi üzerine bu markayla Ankara Çayyolu’na gelen Pasifik, Emlak Konut’tan 2015 yılında ihaleyle aldığı 125 dönümlük EGO Garajı arazisindeki projenin inşaatına başladı. Bu yıl sonunda satışa çıkacak projeyi, Next Level Yıldız izleyecek.


Dün yapılan sohbet toplantısında konuşan Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, EGO Garajı arazisinde yapacakları proje için Emlak Konut’ta 1 milyar 250 milyon liralık taahhütte bulunduklarını ve alana yatırım değeri 4.2 milyar liralık proje yapacaklarını açıkladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yanında Konya yolu üzerinde yer alan arazide Merkez Ankara adıyla proje yapacaklarını belirten Erdoğan, “İçinde ofis, konut, otel ve AVM gibi alanların olacağı projemizde 3 bin...