03 / 05 / 2024

Patnos ilçesinde apart otel

Patnos ilçesinde apart otel

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun (TKDK) desteğiyle Ağrı’nın Patnos ilçesinde apart otel açıldı.Otel açılışına Patnos Kaymakamı Engin Yalçın, İlçe Müftüsü Lütfi Kocatürk, TKDK Ağrı İl Koordinatörlüğü personeli ve çok sayıda davetli katıldı.

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaştı! Bazı mahallelerde 25 farklı ülkeden sığınmacı var! 

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaşmış durumda. Esenyurt, Küçükçekmece, Başakşehir, Bağcılar, Avcılar, Bahçelievler, Sultangazi, Esenler, Zeytinburnu ve Fatih'te  20-25 farklı ülkeden gelen sığınmacı var. 

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm tam gaz devam ediyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. 

Deprem mağduru olan Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Hatay ve Malatya'nın ilçeleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve bu nedenle okullar 49 gün boyunca kapalı kaldı. Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

İstanbul'un tam 26 ilçesinde elektrik kesintisi! Aman dikkat, tek tek açıklandı saatlerce gelmeyecek! Hemen bakın!

İstanbul'un tam 26 ilçesinde elektrik kesintisi... Aman dikkat, tek tek açıklandı saatlerce gelmeyecek... Hemen bakın...

TOKİ Balıkesir Marmara ilçesinde ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olun! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Marmara ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Marmara projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

Milli Emlak Konya'nın o ilçesinde 10 bin 800 TL'ye imarlı arsa satıyor! İhalesi 25 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya  ili, Selçuklu ilçesi Meydan Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 25 Ağustos'ta yapılacak.

Nevşehir'in o ilçesinde 230 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Nevşehir ili, Kozaklı ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 1 Eylül 2022 tarihinde yapılacak.

Siz de Ankara'nın o ilçesinde 46 bin liraya imarlı arsa alabilirsiniz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara  ili, Polatlı ilçesi Müslüm Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 8 Ağustos tarihinde saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Ankara'nın o ilçesinde arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 3 Ağustos tarihinde saat 15:10'da gerçekleştirilecek.

Konya'nın o ilçesinde 69 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya, Kulu  ilçesi Arşıncı Köyü'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 10 Ağustos tarihinde saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

Zonguldak'ın en gözde ilçesinde imarlı tarla satılıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Zonguldak, Çaycuma  ilçesi Filyos Mahallesi'nde bulunan tarla satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 14:15'tegerçekleştirilecek.

Ankara'nın o ilçesinde imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi Karaali Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:20'de gerçekleştirilecek.

Bolu'nun o ilçesinde arsa fırsatı! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bolu ili, Gerede ilçesi Kabiller Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 2 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:50'de yapılacak.

Patnos ilçesinde apart otel Haberi

Patnos ilçesinde apart otel


 Açılışta konuşan Kaymakam Engin Yalçın, yatırımcıya ve onu yalnız bırakmayan TKDK’ya teşekkür ederek, “İlçemizde açılışını yapmış olduğumuz konaklama tesisi gibi yüksek standartlı yatırımlara hem ilçemize gelen misafirlerimiz hem de burada görev yapan memurlarımız açısından önemli ölçüde ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bunun gibi yatırımların ilçemizde farklı yatırımlara da vesile olacağı kanaatindeyim” ifadelerini kullandı.


TKDK Ağrı İl Koordinatörlüğü Yerinde Kontrol Birim Amiri Mehmet Baydar da, Patnos’a bir tesisin kazandırılmasına destek olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, “Açılışını yapmış olduğumuz tesis IPARD-I kapsamında, üst yatırım tutarı 500 bin Euro olarak yüzde 50 hibe şeklinde desteklendi. Kurum olarak şu ana kadar Ağrı’da ve Patnos’ta birçok yatırıma destek verdik. Fakat biz Patnos ilçemizin potansiyelinin çok daha yüksek olduğunu ve daha birçok yatırımın hayata geçirilebileceğini düşünüyoruz. Bu...