18 / 05 / 2024

Pazarköy-Akyazı

Pazarköy-Akyazı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul Sarıyer’de bulunan Eski Büyükdere Vapur İskelesi, Haraklı-Hendek, Pazarköy-Akyazı, Bozüyük Hidroelektrik Santralleri, İzmir ve Ankara’da bulunan bazı taşınmazların özelleştirme ihaleleri yapılacak

Kuzey Marmara Otoyolu'nun maliyeti arttı mı?

Kuzey Marmara Otoyolu'nun (KMO) Kurtköy-Akyazı ile Kınalı-Odayeri kesimlerinde toplam 2 milyar 186 milyon dolar tutarındaki ilave maliyet ortaya çıktı. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; güncel kurla bu tutar 18.8 milyar Türk Lirası'na çıkıyor. 

Ahmet Akın'dan Kuzey Marmara Otoyolu açıklaması!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimlerindeki olağanüstü ek maliyet artışlarını sahiplenen olmadı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, konuya ilişkin konuştu.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı etabı açıldı!

Kuzey Marmara otoyolunda 56.5 kilometrelik ana gövde ve 11.6 kilometre bağlantı yolundan meydana gelen Kurtköy-Akyazı etabı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı etabı bugün açılıyor!

Kuzey Marmara otoyolunda 56.5 kilometrelik ana gövde ve 11.6 kilometre bağlantı yolundan meydana gelen Kurtköy-Akyazı etabı bugün düzenlenecek törenle vatandaşların hizmetine açılacak.

Akyazı’daki hasarlı okul için yıkım kararı!

Sakarya Akyazı’daki hasarlı okul Alaağaç İlk ve Ortaokulu binası için yıkım kararı alındı. Öğrenciler yeni okulları yapılana kadar komşu okullara taşınacak.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun kalan kısımları 2020'de açılacak!

2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kınalı-Odayeri ve Kurtköy-Akyazı kesimlerindeki kalan kısımlarının önümüzdeki aylarda hizmete açılacağını duyurdu.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı kesimi açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı kesiminin 4'üncü bölümü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı kesimi açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı kesiminin 4'üncü bölümü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan tarafından bugün hizmete açılacak.

Akyazı yaylalarındaki 167 kaçak ev yıkılacak!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bulunan yaylalardaki 167 kaçak ev hakkında yıkım kararı verildi. Bina sahipleri hakkında yasal işlem başlatılacak.

TOKİ Erzincan Akyazı Tarımköy başvuruları bugün başladı!

TOKİ Erzincan-Akyazı Tarımköy projesindeki konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor. Projede 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Bolu Mengen 2. Etap TOKİ'de teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Bolu Mengen Pazarköy 2. Etap projesinde yer alan 291 adet konut için teslim dönemi bugün sona eriyor.

Bolu Mengen Pazarköy 2. Etap TOKİ başvuru tarihleri!

Bolu Mengen Pazarköy 2. Etap'ta yer alan 16 konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Bolu Mengen Poyrazköy sözleşme tarihleri!

TOKİ tarafından Bolu Mengen Pazarköy’de hayata geçirilen 69 konutun sözleşme imzalama işlemleri için son gün bugün olarak belirlendi.

Pazarköy-Akyazı Haberi

Pazarköy-Akyazı


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul Sarıyer’de bulunan Eski Büyükdere Vapur İskelesi, Haraklı-Hendek, Pazarköy-Akyazı, Bozüyük Hidroelektrik Santralleri, İzmir ve Ankara’da bulunan bazı taşınmazların özelleştirme ihaleleri yapılacak.


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın Resmi Gazete’de yayımlanan ilanına göre, İstanbul Sarıyer’de bulunan Eski Büyükdere Vapur İskelesi, Haraklı-Hendek, Pazarköy-Akyazı, Bozüyük Hidroelektrik Santralleri, İzmir ve Ankara’da bulunan bazı taşınmazların özelleştirme ihaleleri yapılacak. Haraklı-Hendek, Pazarköy-Akyazı Bozüyük Hidroelektrik Santrallerine son teklif 19 Kasım tarihine kadar diğer ihalelere son teklif 22 Kasım tarihlerine kadar verilecek.


Pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek ihalelerde, ihale Komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek.


Katılımcılar ayrı ayrı olmak koşuluyla birden fazla ihaleye teklif...