18 / 07 / 2024

pazarlar Üniversite Camisi

pazarlar Üniversite Camisi

Pazarlar Müftülüğü, Pazarlar Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile hayırseverlerin desteği ile inşa edilecek olan Üniversite Camisinin temel atma töreni yapılarak inşaatına başlandı.

Pazarlar'da metruk binalar yıkılıyor!

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde bulunan ve gerek imar çalışmalarında gerekse halkının güvenliği ve sağlığı için olumsuz etki yapan eski,bakımsız ve tehlikeli binaların yıkımı hızla devam ediliyor.

Eti-Park üniversite oluyor!

Etimesgut’taki Eti-Park İş Merkezi’nin ‘üniversite’ olması yönünde karar çıktı. Yeni kurulan Anka Teknoloji Üniversitesi, Etimesgut Belediyesi’nden inşaatı 65 milyon TL bedelle devrini talep etti.

5 üniversite bulunan Kağıthane'ye yurt inşa edilmeli!

Genyap'ın sahibi Mimar İbrahim Genan, Kağıthane sınırları içerisinde 5 üniversite olduğunu ifade ederek, hem yatırımcı firmaları yurt yapmaya teşvik ettiklerini hem de kendilerinin bu konuda çalışmaları olduğunu söyledi.

Torbalı'da üniversite için her şey hazır!

Torbalı'nın en önemli eksiğinin bir devlet üniversitesi olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 40 bini bulan öğrenci potansiyeli olan ilçeye üniversite kazandırmak için çalıştıklarını söyledi

Tuncay Özilhan: İran'da yeni pazarlar bulunacaktır!

Rusya’nın ambargosuna karşı Türk özel sektörü sesini yükseltmeye başladı. Anadolu Grubu’nun Başkanı Tuncay Özilhan, “Başbakanımızın söylediği gibi yeni pazarlar bulunacaktır” ifadesini kullandı.

Müteahhitler alternatif pazarların peşinde!

TMB Başkanı Yenigün, "Rusya pazarlarından doğacak kaybı dengeleyebilecek yeni fırsatlar için Sahra-Altı Afrika ve Güney Amerika ülkelerindeki potansiyel yatırımlar takip edilmektedir" dedi.

Pazarlar Belediyesi'ne ait olan konutlar yenilendi!

Pazarlar Belediyesi kiraya vereceği lojmanda tadilatı tamamlayarak ilçe halkının hizmetine sunuldu. Mülkiyeti Pazarlar Belediyesine ait olan 6 dairelik binanın tamamı bakım ve onarımı tamamlandı.

Torbalı'ya üniversite müjdesi!

İzmir’in parlayan yıldızı Torbalı’ya devlet üniversitesi kurulması için çalışmalar başladı. Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez “Torbalı bir üniversiteyi hak ediyor. Altyapımız hazır. En kısa zamanda ilçeye bir üniversite kazandıracağız” diye konuştu

Karşıyaka'ya üniversite müjdesi!

Karşıyaka'nın üniversite hayali gerçeğe dönüşüyor. Karşıyaka Belediyesi, Ege Üniversitesi ve bağışçı Karadavut ailesi arasında geçtiğimiz aylarda imzalanan protokol sonrasında, uzun yıllar atıl kalan kentteki arazinin imar plan değişiklikleri yapıldı.

TOKİ Pazarlar Konutları'nın tamamı satıldı!

Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından, Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde satışa sunulan 64 konutun tamamı satıldı.

İzmir Karşıyaka'ya üniversite binası ve spor salonu yapılacak!

Karşıyaka'nın yıllardır süren üniversite hayalini sona erdirmek isteyen Karşıyaka Belediyesi, Ege Üniversitesi ile dev bir işbirliğine imza attı. Üniversite binası ve spor salonunun inşaatı 18 ayda tamamlanacak.

TOKİ Pazarlar Konutları'nın tamamı satıldı!

Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından, Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde satışa sunulan 64 konutun tamamı satıldı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kütahya İli Pazarlar İlçesi Toplu Konut Projesi kapsamında 64 adet teslime hazır konut satıldı.

TOKİ Kütahya Pazarlar Konutları satıldı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından, Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde satışa sunulan 64 konutun tamamı satıldı. Satışlar 1 Ekim - 31 Aralık 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.

pazarlar Üniversite Camisi Haberi

pazarlar Üniversite Camisi

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde, Üniversite Camisi’nin temeli düzenlenen bir törenle atıldı.

Dumlupınar Üniversitesi Pazarlar Meslek Yüksekokulu’nun giriş kapısının karşısına yapılan Üniversite Camisi temel atma töreni düzenlendi. Temel Atma törenine Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan, İlçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Pazarlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sait Dündar Sofuoğlu, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Yaşar İlçe Müftüsü Cengiz Oruç, Ak Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci, MHP Pazarlar İlçe Başkanı Osman Ünal, Saadet Partisi İlçe Başkanı Bilal Selçuk, İl Genel Meclis üyeleri, Pazarlar Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği yönetim kurulu, çok sayıda vatandaş katıldı.

Pazarlar İlçesinde yapımına başlanan Üniversite Camisi 225 metrekare ve 2 kattan oluşacağı ve 600 kişi kapasiteli yeni caminin temeline il harç törenle atıldı. İlçe Müftüsü Cengiz Oruç’un duası ile başlayan...