12 / 05 / 2024

Pazartük boğazköy

Pazartük boğazköy

Pazartürk, Bahçeşehir 2. kısım bölgesindeki Boğazköy'e taşınacak. Daha önceden Başakşehir, Bahçeşehir'de yer alan Pazartürk'ün kesin taşınma kararı ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayı ile belirlenecek

Dalbay Taş İmalatı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Boğazköy Şubesi açıldı!

Dalbay Taş İmalatı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Boğazköy Şubesi 37 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Dalbay tarafından açıldı. 

Arnavutköy Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli atıldı!

Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi'nin temel atma töreni, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla düzenlendi. Aile sağlığı merkezinin 2 ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Tarsus Kaymakamlık binası 6 yıldır yıkılmayı bekliyor! 

6 yıl önce “Depreme dayanıksız, oturulamaz, acilen boşaltılmalı" raporu verilen Mersin'deki Tarsus Kaymakamlık binası hala yıkılmadı. Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otçu ve yüzlerce personel bu binada görevlerini yapmaya devam ediyor...

Arnavutköy Boğazköy Cami ibadete açıldı!

Restorasyon çalışmaları tamamlanan tarihi Boğazköy Camii, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla hizmete açıldı.

Arnavutköy Boğazköy imar planı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Boğazköy, 961 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 15.02.2019 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Boğazköy imar planı askıya çıktı!

Arnavutköy İlçesi, Boğazköy, 5757 ada, 4, 5, 7 parsellerin bir kısmı, 5757 adadaki park terkinli alanın bir kısmı ve Haraççı Mahallesi, 5957 ada, 1 parselin kuzeyinde yer alan tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.07.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı

Arnavutköy Boğazköy Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Boğazköy Mahallesi, 5713 ada, 3 ve 7 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Arnavutköy Bolluca ve Boğazköy’e kültür merkezi müjdesi!

Arnavutköy Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Bolluca ve Boğazköy’e Kadın Kültür Merkezi açılacağını söyled.

Boğazköy Kültür ve Spor Tesisi'nin inşaatı yükseliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Boğazköy Kültür ve Spor Tesisi inşaatının yüzde 60’ı tamamlandı.

Arnavutköy Boğazköy imar planı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Boğazköy Mahallesi, 14036, 14037 parsellerin bir kısmı ile 4676 ada, 1 parselin bir kısmı ve tescil dışı alana ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan bugün askıya çıkarıldı. 

Boğazköy Kültür ve Spor Merkezi’nin inşaatı başladı!

İstanbul’un gelecek vaat eden ilçelerinden biri olan Arnavutköy'de hayata geçirilen Boğazköy Kültür ve Spor Merkezi’nin inşaatı başladı.

Arnavutköy Haraççı ve Boğazköy plan tadilatı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Haraççı Mahallesi ve Boğazköy'deki parsellere ilişkin plan tadilatı bugün askıya çıktı..

Bursa Büyükşehir'den 6 milyonluk yol!

Bursa Büyükşehir’in ‘Bütünşehir’ uygulamaları kapsamında İnegöl’de hizmete alınan 18 kilometrelik Boğazköy Yolu, ilçenin Kestel ve Yenişehir’le bağlantısını sağlamış oldu.

Pazartük boğazköy Haberi

Pazartük boğazköy

2003 yılında Başakşehir, Bahçeşehir'de kurulan Pazartürk, Bahçeşehir 2. kısım bölgesindeki Boğazköy'e taşınacak. Pazartürk'ün Boğazköy'e taşınmasıyla ilgili Başakşehir Belediyesi gerekli taleplerde bulundu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayı ile taşınma gerçekleştirilecek. Yeri de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayla birlikte verecek. 


Bahçeşehir'de yer alan Pazartürk toplamda 35 bin metrekarelik alan üzerinde kurulmuş durumda. 17 bin metrekarelik kapalı alana sahip olan Pazartürk birbirine bağlı iki bölümden meydana geliyor. 


600 esnaf, tekstil ve gıda ürünlerinin satışlarını tezgahlarında yapıyor. Toplam 2 bin kadar tezgaha sahip Pazartürk kapsamında 600 araç kapasiteli otopark ve merkezi müzik yayını hizmeti bulunuyor. 


Yeni Pazartürk nerede?


 


Kübra...