12 / 05 / 2024

Pazartürk bahçeşehir

Pazartürk bahçeşehir

Pazartürk, Bahçeşehir 2. kısım bölgesindeki Boğazköy'e taşınacak. Daha önceden Başakşehir, Bahçeşehir'de yer alan Pazartürk'ün kesin taşınma kararı ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayı ile belirlenecek

Bahçeşehir Koleji bu yıl Göktürk kampüsünü açacak!

Bahçeşehir Koleji, Türkiye genelinde 61 ilde 128 kampüsle faaliyetlerini sürdürüyor. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, "Türkiye genelinde ise Kumluca, Bolu, Zonguldak, Konya, Ankara Eryaman, İzmir Kuzey, Ünye, Nevşehir ve Fethiye kampüslerimizi hayata geçireceğiz" dedi...

Bahçeşehir Okulları Kanada'da açıldı!

Fulford Academy'yi bünyesine katan BAhçeşehir Okulları Kanada'da ilk Türk okulunu açtı. Bahçeşehir Okulları Kanada Kampusu olarak hizmet verecek kurumda yatılı eğitim imkânının sunulması planlanıyor.

Oğuzkaan Okulları, Bahçeşehir‘e şube açıyor!

Eğitim öğretime Çapa, Bakırköy, Bahçelievler, Halkalı ve Maltepe Kampüslerinde devam eden Oğuzkaan Okulları, Bahçeşehir‘e de bir şube açıyor.

Bahçeşehir Okulları yurtdışında da kampüs açacak!

Başta ABD ve Kazakistan olmak üzere farklı ülkelerde K12 seviyesinde okullar açmayı da planladıklarını söyleyen Bahçeşehir Okulları İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel "Kaliteli eğitimimizi bir Türk markası olarak global seviyeye taşımayı amaçlıyoruz" diye konuşuyor.

13 soruda Pazartürk Referans Bahçeşehir!

Referans Bahçeşehir'de daire alternatifleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. 465 konut ve 34 ticari üniteden meydana gelen projede teslimlerin 2018 yılının Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem ödemeleri!

Dairelerin 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte tasarlandığı proje Atatürk Havalimanı’na 20 dakika mesafede bulunuyor. Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem ödemeleri kapsamında bankalar aracılığıyla kredi kullanılabiliyor.

Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Atatürk Havalimanı ’na 20 dakika mesafede bulunan Eston Şehir Mahallem projesinde ödemelere göre banka kredili vadelendirme sağlanıyor. Peki Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir ne zaman teslim?

Polatyol Yapı tarafından inşa edilen projede yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor. Proje Atatürk Havalimanı’na 20 dakika mesafede yükseliyor. Peki Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir ne zaman teslim?

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem lokasyon!

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Polatyol Yapı tarafından inşa ediliyor. Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem lokasyon bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 20 dakika mesafede yükseliyor.

KİPTAŞ Bahçeşehir Merkez Evleri görücüye çıkıyor!

KİPTAŞ Bahçeşehir Merkez Evleri projesi 4-8 Kasım tarihleri arasında CNR Expo'da gerçekleşecek Emlak Fuarı'nda görücüye çıkacak. Pazartürkün arkasında bulunan 12 bloklu proje 550 konuttan oluşuyor.

KİPTAŞ Bahçeşehir Merkez Evleri için tabelalar konuldu!

Kiler GYO-Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri projesi için Pazartürk'ün arkasında kalan proje alanına tabelalar konuldu. 550 konutluk Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri'nin kasım ayında başlaması planlanıyor...

Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir iletişim!

Atatürk Havalimanı’na 20 dakika mesafede yükselen proje 41 bloktan meydana geliyor. Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 86 16 olarak belirlendi.

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem fiyatları!

Daire seçeneklerinin 1+1'den 5+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje Atatürk Havalimanı ’na 20 dakika mesafede bulunuyor. Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem fiyatları 478 bin TL 'den başlıyor.

Pazartürk bahçeşehir Haberi

Pazartürk bahçeşehir

2003 yılında Başakşehir, Bahçeşehir'de kurulan Pazartürk, Bahçeşehir 2. kısım bölgesindeki Boğazköy'e taşınacak. Pazartürk'ün Boğazköy'e taşınmasıyla ilgili Başakşehir Belediyesi gerekli taleplerde bulundu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayı ile taşınma gerçekleştirilecek. Yeri de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayla birlikte verecek. 


Bahçeşehir'de yer alan Pazartürk toplamda 35 bin metrekarelik alan üzerinde kurulmuş durumda. 17 bin metrekarelik kapalı alana sahip olan Pazartürk birbirine bağlı iki bölümden meydana geliyor. 


600 esnaf, tekstil ve gıda ürünlerinin satışlarını tezgahlarında yapıyor. Toplam 2 bin kadar tezgaha sahip Pazartürk kapsamında 600 araç kapasiteli otopark ve merkezi müzik yayını hizmeti bulunuyor. 


Yeni Pazartürk nerede?


 


Kübra...