13 / 05 / 2024

Pazartürk başakşehir

Pazartürk başakşehir

Pazartürk, Bahçeşehir 2. kısım bölgesindeki Boğazköy'e taşınacak. Daha önceden Başakşehir, Bahçeşehir'de yer alan Pazartürk'ün kesin taşınma kararı ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayı ile belirlenecek

Başakşehir Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etabı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Emlak Konut'tan Bakırköy,Beşiktaş ve Başakşehir'de satılık arsa!

Emlak Konut Bakırköy, Beşiktaş ve Başakşehir'deki dev arsalarını açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Arsaların ihaleleri 15 Ekim'de yapılacak. Arsaların toplam muhammen bedeli KDV dahil 1 milyar 417 milyon 534 TL...

Başakşehir Ahmet Öztürk Kışlası imar planı yeniden askıda!

Başakşehir Şehit Piyade Çavuş Ahmet Öztürk Kışlası 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı yeniden askıya çıkarıldı...

Başakşehir Seyran Şehir satış ofisi!

Daire seçeneklerinin 2+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Başakşehir Seyran Şehir satış ofisi telefon numarası 0212 687 08 08 olarak belirlendi.

Başakşehir Büyük Kartaltepe ve Topkule Kışlaları imar planı askıda!

İstanbul Başakşehir İlçesi, Şehit Piyade Çavuş Ahmet Öztürk Kışlasına ilişkin olarak hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği dün askıya çıkarıldı.

Başakşehir Emlak Çadırı fiyat!

Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında bulunan projede toplam 220 adet daire bulunuyor. Başakşehir Emlak Çadırı fiyat listesi kapsamında daireler 99 bin TL’den başlıyor.

Başakşehir 'de 350 dönümlük alan kentsel dönüşüme girdi!

İstanbul Başakşehir sınırları içerisindeki Ziya Gökalp Mahallesi, Bakanlar Kurulu’nca riskli alan kabul edildi. 3’ncü havalimanına bağlantı noktasında yer alan, Atatürk Olimpiyat Stadı’na komşu 350 dönümlük bölgede kentsel dönüşüm uygulanacak.

Başakşehir Ziya Gökalp'teki 350 dönüm arazide dönüşüm başlıyor!

İstanbul Başakşehir sınırları içerisindeki Ziya Gökalp Mahallesi, Bakanlar Kurulu'nca riskli alan kabul edildi. 3'ncü havalimanına bağlantı noktasında yer alan, Atatürk Olimpiyat Stadı'na komşu 350 dönümlük bölgede kentsel dönüşüm uygulanacak.

Başakşehir Kayacity Residence iletişim!

Başakşehir Kayacity Residence iletişim için 0212 486 31 93 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanına 10 dakika uzaklıkta bulunan projede toplam 236 adet daire yer alıyor.

Kiptaş Başakşehir Hoşdere'de 600 konut inşa edecek!

Kiptaş, İstanbul Başakşehir'e bağlı Hoşdere Mahallesi'nde yeni konut projesi inşa edecek. 600 konutluk planlanan yeni projenin genel seçimlerden önce satışa çıkması bekleniyor. Proje Pazartürk'ün arkasında yapılacak.

Saraylı Döner, en büyük döner restoranı unvanıyla İstanbul Başakşehir'de!

Lüks konut projelerinin yükseldiği ve özellikle inşaat sektöründe çalışanların yoğun yaşadığı Atatürk Bulvarı, Başakşehir’de bulunan Saraylı Döner, Dünya’nın En Büyük Döner Restoranı unvanıyla müşterilerine farklı deneyimler yaşatmaya devam ediyor.

Beşiktaş maçlarını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayabilir!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, "Avrupa ve derbi maçlarımızı yine Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacağız. Onun haricindeki maçları belki Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayabiliriz. Daha kesinleşmiş bir şey yok" dedi.

Başakşehir'deki bir program stüdyosunda yangın çıktı!

Başakşehir İkitelli Atatürk Bulvarı üzerindeki bir alışveriş merkezinin arka kısmında yer alan stüdyoda, tadilat çalışması sırasında yangın çıktı. Yangına ilk müdahaleyi yapan görevliler, çabalarının yetersiz kalması üzerine durumu itfaiyeye bildirdi...

Pazartürk başakşehir Haberi

Pazartürk başakşehir

2003 yılında Başakşehir, Bahçeşehir'de kurulan Pazartürk, Bahçeşehir 2. kısım bölgesindeki Boğazköy'e taşınacak. Pazartürk'ün Boğazköy'e taşınmasıyla ilgili Başakşehir Belediyesi gerekli taleplerde bulundu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayı ile taşınma gerçekleştirilecek. Yeri de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayla birlikte verecek. 


Bahçeşehir'de yer alan Pazartürk toplamda 35 bin metrekarelik alan üzerinde kurulmuş durumda. 17 bin metrekarelik kapalı alana sahip olan Pazartürk birbirine bağlı iki bölümden meydana geliyor. 


600 esnaf, tekstil ve gıda ürünlerinin satışlarını tezgahlarında yapıyor. Toplam 2 bin kadar tezgaha sahip Pazartürk kapsamında 600 araç kapasiteli otopark ve merkezi müzik yayını hizmeti bulunuyor. 


Yeni Pazartürk nerede?


 


Kübra...