29 / 04 / 2024

pegasus hava yoplları

pegasus hava yoplları

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamaya göre, Pegasus'un, biletleri 70.99 avrodan satışa sunulan Bahreyn seferleriyle misafirler, salı, çarşamba ve perşembe günleri İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Bahreyn Uluslararası Havaalanı'na uçabilecek.

Anlaşma imzalandı: Pegasus'tan 36 yeni uçak siparişi

Pegasus Hava Yolları, 2012 tarihli Airbus Siparişi kapsamında mevcut uçak siparişlerine ilave olarak 36 yeni A321neo model ilave uçak siparişi için anlaşma imzaladı. İşte detaylar...

Stephen Mark Grıffıths kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Stephen Mark Grıffıths kimdir? Kaç yaşında?  Stephen Mark Grıffıths daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Stephen Mark Grıffıths 'in eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Tevfik Nane kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tevfik Nane kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Tevfik Nane daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Tevfik Nane'nİn eğitim hayatı nasıldı?

Alkışlanacak fedakarlık! Deprem bölgesinden uçuşlar 100 TL’ye sabitlendi!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketinin ardından ülkenin her tarafından bölgeye yardımlar adeta yağmur gibi yağarken, çok önemli bir destek de, Pegasus Hava Yolları’ndan geldi. Şirket, deprem bölgesinden uçuşlar için başlattığı kampanyayı duyurdu.

Bayram öncesi uçak biletleri de zamlandı! Türk Hava Yolları, AnadoluJet ve Pegasus! İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bayram yaklaşırken uçak bileti fiyatları pes dedirtti! Peki, Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı'nda en ucuz uçak bileti fiyatları ne kadar? Türk Hava Yolları, Anadolu Jet ve Pegasus... İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

11 Mart’ta hangi uçuşlar iptal edildi? Pegasus, THY, Anadolu Jet’ten uçak bileti alanlar ne yapacak?

İstanbul ve yurdun birçok kentinde yağan kar yağışı nedeniyle Anadolu Jet, Pegasus ve THY, seferlerin iptal edildiğini duyurdu. Olumsuz hava şartları nedeniyle uçuşları iptal edilen yolcular, ‘’Hangi uçuşlar iptal edildi? Uçak bileti olanlar ne yapacak?’’ sorularının yanıtını arıyor…

THY ve Pegasus uçak seferlerini iptal etti! İşte iptal edilen seferlerin tam listesi...

Megakent İstanbul'da aralarında olacak şekilde pek çok kent için kar yağışı uyarısı verildi. Kar yağışı gerekçesiyle birçok uçak seferinde iptaller de duyurulmaya başladı. İşte Türk Hava Yolları'nın ve Pegasus'un iptal edilen o uçak seferleri...

Esas Gayrimenkul 2016'da 3 yeni AVM projesine başlayacak!

Bünyesinde Pegasus Hava Yolları, Peyman Gıda ve Ayakkabı Dünyası'nı da bulunduran Esas Holding, gayrimenkulu ana işkolu olarak belirledi. 2009'da Esas Gayrimenkul şirketi ile sektöre giriş yapan holding özellikle AVM yatırımlarına odaklanıyor.

Pegasus İzmirliler Otelcilik'teki paylarını sattı!

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pegasus Hava Taşımacılığı İzmirliler Otelcilik Yatırım Turizm A.Ş.'deki paylarını sattı.

Pegasus, 9 ayda 15 milyon yolcu taşıdı!

Yılın ilk dokuz ayında 15 milyon yolcu taşıyan Pegasus Hava Yolları, 234 milyon TL net dönem karı ve 308 milyon TL esas faaliyet karı elde etti.

Pegasus Hava Taşımacılığı Ocak-Eylül 2014 yılı trafik verileri!

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pegasus Hava Taşımacılığı Ocak - Eylül 2014 yılı trafik verilerini yayınladı.

Pegasus Hava Taşımacılığı uyum derecisi dönem revizyonunu yayınladı!

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. uyum derecisi dönem revizyonunu yayınladı.

Pegasus'tan satış açıklaması!

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pegasus Hava Taşımacılığı basında çıkan bazen haberlere ilişkin açıklamaya yaptı.

pegasus hava yoplları Haberi

pegasus hava yoplları


Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamaya göre, Pegasus'un, biletleri 70.99 avrodan satışa sunulan Bahreyn seferleriyle misafirler, salı, çarşamba ve perşembe günleri İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Bahreyn Uluslararası Havaalanı'na saat 22.15'te, Bahreyn'den İstanbul'a ise çarşamba, cuma ve pazar günleri 03.05'te uçabilecek.


Ayrıca, Pegasus yolcularını Bahreyn'e, yurt içinde Adana, İzmir, Bodrum, Antalya, Diyarbakır, Dalaman, Ankara, Elazığ, Hatay, Trabzon ve Van olmak üzere 11 noktadan, yurt dışında ise Amsterdam, Stockholm, Atina, Barselona, Milan, Bologna, Basel, Budapeşte, Köln, Kopenhag, Brüksel, Moskova, Donetsk, Düsseldorf, St. Etienne-Lyon, Kuzey Kıbrıs-Ercan, Roma, Frankfurt, Cenevre, Hamburg, Madrid, Marsilya, Münih, Paris, Bükreş, Prag, Priştine, Saraybosna, Üsküp, Londra, Stuttgart, Berlin, Tiran, Tel Aviv, Viyana ve Zürih olmak üzere 36, toplamda 47 noktadan bağlantılı olarak...