28 / 04 / 2024

Pehlivanoğlu et üretim çiftliği

Pehlivanoğlu et üretim çiftliği

Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik, marketler zincirine bir yenisini de Burhaniye’de ekledi. Hanif Pehlivanoğlu, “Bizim diğer kardeşlerimizin mağazalarından en önemli farkımız, et ürünlerimizde. Çünkü Pehlivanoğlu et üretim çiftliği bizde” dedi.

Silivri Pehlivanoğlu Yaşamkent Haziran 2024'te teslim!

İstanbul Avrupa Yakası Silivri'de hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. Projede 223 adet konut ve 22 adet ticari alan yer alıyor.

Ali Ağaoğlu'ndan ikinci halka arz geliyor! Ağaoğlu GYO için hazırlıklar başladı! 

Geçtiğimiz hafta Tatlıpınar Enerji Üretim A.Ş'nin halka arzını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Ali Ağaoğlu, bu defa kendi ismini taşıyan GYO şirketini halka arz edecek. İşte ayrıntılar..

Beyaz et üretimindeki sert düşüş fiyatlara nasıl yansıdı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Haziran 2023’e ilişkin Kümes Hayvancılığı Üretim verilerini açıkladı. Bu kapsamda, beyaz et üretiminde düşüş gözlemlendi. Peki, fiyatlar nasıl etkilendi? İşte detaylar...

Pehlivanoğlu Yaşamkent Silivri fiyat listesi Ağustos 2023!

Pehlivanoğlu Yaşamkent Silivri fiyat listesi Ağustos 2023 haberimizde yer alıyor. İşte Pehlivanoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Plastik sanayicileri: İhracatı artırmak için katma değerli üretim kredilerle desteklenmelidir!

Pazar daralmasına rağmen plastik sektörünün, makine teknolojisine yatırım yapmaya devam ettiğini belirten PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu, “Büyümenin sürdürülebilir olması için ihracat odaklı katma değerli üretim, uygun krediyle desteklenmeli” dedi.

Ramazan Kurtoğlu'ndan arsa, konut, altın yatırıcılarına kırmızı kodla uyarı geldi! Sakın bunu yapmayın...

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, şahsi twitter sayfası üzerinden arsa, konut ve altın yatırımcılarına kırmızı kodla uyardı. 

Pehlivanoğlu Yaşamkent'te 4.3 milyon TL'ye 2+1! Haziran 2024'te teslim!

Pehlivanoğlu İnşaat'ın İstanbul Silivri'de hayata geçirdiği Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinde fiyatlar 4 milyon 300 bin TL'den başlıyor. İşte Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili detaylar...

Ramazan Kurtoğlu Kapalıçarşı'dan altın ve dolar almak isteyenleri uyardı: Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler dikkat

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, Kapalıçarşı'dan dolar ve altın almak isteyenlere'' Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler, aman dikkat'' diyerek uyarıda bulundu.

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan acil çağrı: Hemen altın alın!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu 2024 yılının zor geçeceğini belirterek ''hemen altın alın'' diyerek vatandaşlara seslendi.

Shorty 26 Gıda Et İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shorty 26 Gıda Et İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Yaylagül tarafından kuruldu.

'Fiziki altın toplayın' diyen Ramazan Kurtoğlu'ndan korkutan açıklama geldi! Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu son zamanlarda rekor kıran altın fiyatlarına yönelik çok önemli açıklamalarda bulunarak ''Fiziki altın alın'' dedi. Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

Prof. Dr. Uzunoğlu’ndan ‘acı reçete’: ‘Seçim sonucu ne olursa olsun...’

Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi iktisatçı yazar Prof. Sadi Uzunoğlu, seçim sonrası ‘acı reçetenin’ beklediğini söyleyerek, “Hükümet değişmese de yeni bir ekonomi yönetimi iktidara gelse de mevcut ekonomi politikası sürdürülemez” dedi.

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Gençoğlu tarafından kuruldu.

Pehlivanoğlu et üretim çiftliği Haberi

Pehlivanoğlu et üretim çiftliği

Yüzde 100 yerli sermayesiyle, kaliteli ürünleri ucuzlukla buluşturarak vatandaşa ulaştıran ve halktan büyük ilgi gören Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik, marketler zincirine kattığı Burhaniye Mahkeme mahallesindeki 59'uncu şubesini hizmete soktu. Burhaniye'de yaklaşık 600 metrekarelik kapalı alanda, ferah, modern ve hijyen konusunda hassas koşullarda alışveriş imkanı sağlayacak olan yeni mağazanın açılışına özel yüzlerce üründe büyük indirimler uygulanırken, açılışta vatandaşlara lokma ikram edildi.


Açılışa ilgi büyük oldu


Açılışta Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Belediye Başkanı Necdet Uysal, Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, Burhaniye Vergi Dairesi Müdürü İlker Serbez, Burhaniye Ticaret Odası Müdürü Hüseyin Sarıbaş, daire amirleri ve yüzlerce vatandaş hazır bulundu. Açılış kurdelesini protokol üyeleriyle birlikte kesen Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik Yönetim Kurulu Başkanı Hanif Pehlivanoğlu, Kaymakam Hüseyin Öner ve Belediye...