02 / 05 / 2024

Pehlivanoğlu narlıdere mağaza

Pehlivanoğlu narlıdere mağaza

Ege Bölgesi'nin lider mağaza zincirlerinden Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik A.Ş. 55'inci süpermarketini Narlıdere Folkart karşısında açtı. Törende açılışa özel indirimler yapıldı.

Folkart Narlıdere'de yangının izleri hızla siliniyor!

Folkart Narlıdere’de 27 Nisan günü yaşanan yangında zarar gören bloğun yenilenmesi için Folkart ile anlaşma sağlandı.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm süreci nasıl olacak?

İzmir'de Narlıdere'de 4 mahallede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesini Narlıdere Çatalkaya Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar Esen ve S.S. Çatalkaya Konut Yapı Kooperatif Başkanı Zeynal Koçak değerlendirdi.

İzmir Narlıdere'deki kentsel dönüşüm planına halktan itiraz! 

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm sürecinde mağdur olan halk dönüşüm planlarına itiraz etti. Dönüşüm planına itiraz eden halk, itirazlarına yanıt alamadıkları için hukuki süreç başlattılar. 

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm için görüşmeler başlıyor!

Göreve geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, kentsel dönüşüm çalışmaları için Narlıdere sakinleriyle uzlaşma görüşmelerinin başlayacağını dile getirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Narlıdere-Fahrettin Altay Metro hattını inceledi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir ziyareti kapsamında yapımı devam eden Narlıdere-Fahrettin Altay Metro inşaatında incelemelerde bulundu. 

Narlıdere Güngören Caddesi'nde dönüşüm başladı!

İzmir Narlıdere  Belediyesi, ilçenin en işlek noktalarından olan Güngören Caddesi'ni baştan sona yenilemek için harekete geçti. Çalışma kapsamında cadde ve kaldırımlar yeniden tasarlanacak.

Orka Holding, Avrupa ve Orta Doğu’da 8 yeni mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada yurt dışında anlaşmaları tamamlanan Avrupa ve Orta Doğu’daki 6 farklı ülkede 8 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Damat, yurt dışında her hafta bir mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, “2019’da 40 yeni mağaza açtık, yolumuza ışık hızıyla devam ettik. 750 milyon TL’lik ciroya ulaştık. Bu sene yüzde 25 büyümeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

İzmir Narlıdere Metrosu’nda üçüncü istasyona ulaşıldı!

İzmir Fahrettin Altay - Narlıdere metro hattının inşaatında tünel açma makinesi üçüncü istasyona ulaştı.

Birson Mağaza Dekorasyon ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birson Mağaza Dekorasyon ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Volkan Birson ve Oğuz Albayrak tarafından kuruldu.

İzmir Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu’nda son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yapımına devam ettiği Narlıdere Metrosu'nda kazı çalışmalarına hız kazandıracak TBM adı verilen iki adet dev tünel açma makinesinden ilki yer altına indirildi.

Narlıdere'de kentsel dönüşüm tamamlanıyor!

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, ''Narlıderemizde yıllar önce başladığımız kentsel dönüşüm çalışmalarında en üst noktaya ulaştık. Hiç kimseyi mağdur etmedik. Yüzde 65 oy oranı uzak değil” diye konuştu.

Fahrettin Altay-Narlıdere metrosunda tempo artıyor!

Türkiye'nin en güçlü raylı sistem ağına sahip kenti İzmir, yeni bir metro hattına daha kavuşmanın heyecanını taşıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 1 milyar 27 milyon TL'ye ihale edilen F. Altay-Narlıdere metrosunun şantiyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Pehlivanoğlu narlıdere mağaza Haberi

Pehlivanoğlu narlıdere mağaza

Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik A.Ş'ye ait 55'inci süpermarket Narlıdere Folkart karşısında hizmete girdi


Narlıdere'deki mağazanın açılışına Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hanif Pehlivanoğlu, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik A.Ş. 

Yönetim Kurulu Üyesi Ekin Pehlivanoğlu, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Ekin Pehlivanoğlu, bu mağazada ilk kez "Alo Eve Servis" hattının açılacağını ve bu hattın diğer Hanif Pehlivanoğlu şubelerine de yayılacağını belirtti. Açılışa özel indirimlerin yapıldığı törende, Pehlivanoğlu kardeşler arasındaki bölüşüm sonucu Pehlivanoğlu Entegre Et A.Ş. ve Çiftlik'in Hanif Pehlivanoğlu'nda kaldığı açıklandı. 


Açılışa vatandaşların gösterdiği ilgiden menun kaldıklarını belirten Hanif Pehlivanoğlu, "Kardeşler arasındaki paylaşımda Pehlivanoğlu Entegre Et A.Ş. ve Çiftlik bende kaldı. Şimdilik diğer kardeşlerime et ürünlerini ben vermekteyim. Kısa süre sonra da diğer kardeşlerim başka firmalardan et ürünlerini temin edecekler....