06 / 05 / 2024

pekdemir inşaat Mert Pekdemir

pekdemir inşaat Mert Pekdemir

Pekdemir İnşaat'tan Mert Pekdemir kimdir? Mert Pekdemir ile Pekdemir İnşaat hangi projeleri hayata geçirdi? Pekdemir İnşaat ne zaman kuruldu? İşte Mert Pekdemir ve Pekdemir İnşaat projeleri...

Bodrum Ali Hoca Burnu'ndaki otel ve rezidans inşaatına büyük tepki! Bu tarz eylemler suçtur!

Bodrum’un Ali Hoca Burnu’ndaki rezidans ve otel  inşaatın doğal yaşama zarar verdiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları ve Deniz Yaşam Alanı Danışmanı ve bilim insanı Mert Gökalp'ten büyük tepki geldi. 

İnşaat Mühendisi Hasan Mert vefat etti!

Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. çalışanlarından, DSİ Asana ve Isparta eski Bölge Müdürü inşaat mühendisi Hasan Mert hayatını kaybetti.

Türk yatırımcılardan Haiti'ye inşaat ve enerji yatırımı!

Haiti Dışişleri Bakanı Claude Joseph yaptığı açıklamada, Türkiye'nin gelişmiş ve cömert bir ülke olduğuna değinerek, ülkesine inşaat ve enerji gibi birçok sektörde Türk yatırımcıların geldiğini söyledi.

Kazakistan'da inşaat sektörü faaliyetlerine izin verilecek!

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev yaptığı açıklamada ilk aşamada sanayi, inşaat, ulaştırma işletmelerinin, banka ve halka hizmet merkezlerinin faaliyetine izin verileceğini söyledi.

İnşaat sektöründe geri dönüş süresi arsa maliyetine göre değişir!

Mesa Genel Müdürü Mert Boysanoğlu, inşaat sektöründe geri dönüş süresinin arsa maliyetlerine göre değiştiğini ifade etti..

Pekdemir İnşaat'tan Yuvacık'a 2 bin konutluk yeni proje!

Bugüne kadar kentte 2 bin 500'ün üzerinde konut üreten Pekdemir İnşaat Yuvacık bölgesinde altı etaptan oluşan 2 bin konutluk bir proje için lansmana çıkacaklarını açıkladı..

Miller Holding Afrika'da inşaat projelerine başladı!

Miller Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon, yükselen pazar olan kara kıta Afrika’da yatırımlara başladıklarını söyledi. Afrika’daki fırsatları değerlendirdiğini ve inşaat alanında yatırım yapmaya başladıklarını belirtti.

Pekdemir İnşaat’tan Kocaeli’ye yeni proje!

Evimiz Kocaeli’yi, tam zamanında eksiksiz sahiplerine teslim eden ve tüm dairelerin satışını tamamlayan Pekdemir İnşaat, yeni yılı, Kocaeli’de konut standartlarını değiştirecek, sıra dışı bir projeyle karşılıyor.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz fırsatı!

Pekdemir İnşaat imzası taşıyan Evimiz Kocaeli'de yoğun ilgi gören kış kampanyası devam ediyor. Kampanyada yüzde 30 peşinat ödemesi yapanlar için 6 yıl sıfır faiz, yüzde 50 peşinat vermek isteyenler için de 10 yıl sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz imkanı!

Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçilen Evimiz Kocaeli projesi 10 yıl sıfır faiz imkanı sunuyor. 936 konuttan meydana gelen projeside ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Pekdemir İnşaat'tan Kocaeli'de işyeri inşa edecek!

Pekdemir İnşaat Leyla Atakan Caddesi üzerinde inşaata başladı. İlimizin başarılı mimarlarından Seyhan Serimer'in projesini çizdiği inşaat dört katlı işyeri olarak planlandı.

Mortgage kanunuyla inşaat sektörünün önü açıldı!

Kocaeli 'nin en büyük markalı konut projesine 70 yıllık Pekdemir inşaat imza attı. Halen şirketi iki kuşak birlikte yönetiyor. Yönetim Kurulu Başkanı Sami Pekdemir, hedeflerinin önce İstanbul sonra da yurtdışı olduğunu söylüyor...

Pekdemir İnşaat'tan 'Evimiz Kocaeli' kampanyası!

'Evimiz Kocaeli' projesinde 1 Temmuz'dan itibaren daire teslimine başlayan Pekdemir İnşaat, satıştaki daireler için yeni fırsat sunuyor. Şirket, "60 aya kadar 0 faiz" kampanyasını duyurdu.

pekdemir inşaat Mert Pekdemir Haberi

pekdemir inşaat Mert Pekdemir

Mert Pekdemir kimdir?

Mert Pekdemir, 1973 İzmit doğumlu. Aslen Gümüşhaneli olan Mert Pekdemir, yaklaşık olarak 60 yıldır İzmit’te yaşayan bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. İlkokuldan sonra İstanbul Işık Lisesinde yatılı olarak okudu. Hafta sonları İzmit’e ailesinin yanına giden Pekdemir, Trakya Üniversitesi Mimarlık bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Mert Pekdemir, bugün Pekdemir İnşaat Genel Müdürü.


İnşaatçı bir ailenin çocuğu olduğu için mimarlık okumaya karar veren Mert Pekdemir, 1998 yılında mezun oldu. 1998 yılından itibaren Pekdemir İnşaat’ta görev alan Pekdemir, çalışmaya ilk olarak şantiyede başladı.


İnşaatçılığın dedelerinden geldiğini açıklayan Mert Pekdemir, dedesinin inşaatlarda amele olarak sektöre girdiğini söyledi. 1930 yılında dedesinin İzmit’e geldiğini dile getiren Pekdemir sözlerine şöyle devam etti:


Dedem İzmit’te kalfa olmuş. Kooperatif müteahhit işleri, devlet işleri derken, büyük işler almaya başlamış. 1960`da Otel Asya`yı...