12 / 05 / 2024

Pekdemir İnşaat projelerinde kampanyalar

Pekdemir İnşaat projelerinde kampanyalar

Bu yıl 70'inci yasını kutlayan Pekdemir İnşaat, teslimine sadece 10 ay kalan Kocaelinin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli'nde bir fırsat kampanyası başlattı.

Bursa'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın yazısında Bursa’daki kentsel dönüşüm projelerini kaleme aldı. Peki Bursa'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

Konut inşaatlarında büyük sorun: Zorunlu olan sığınıklar daireye dönüştürülüyor!

İnşaat projelerinde zorunlu alan olarak projelerde yer alan depoların sonradan ortadan kaldırılması, büyük sorun haline geldi. Apartmanlarda ve iş yerlerinin birçoğunda zorunlu olan sığınaklar bina yapımından sonra daireye dönüştürülüyor.

Mavera İnşaat projelerinde hazır dükkan fırsatı! İstanbul’da sadece yüzde 30 peşinatla dükkan sahibi olabilirsiniz!

Makro İnşaat imzası ile hayata geçirilen projelerdeki dükkanlar yüzde 30 peşinatla satılıyor. Projelerden hemen teslim tapuyla hazır dükkan sahibi olma imkanı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ne zaman satışa çıkacak? KİPTAŞ'ın İstanbul projelerinde son durum! Ev almak isteyenler dikkat!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın İstanbul projelerindeki son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki KİPTAŞ'ın İstanbul projelerinde son durum ne? KİPTAŞ Kırlangıç Evler ne zaman satışa çıkacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Joe Biden, inşaat projelerinde maliyetleri azaltacak kararnameyi imzaladı!

ABD Başkanı Joe Biden, Maryland eyaletine bağlı olan Upper Marlboro’da, federal inşaat projelerinde maliyetleri azaltacak ve kaliteyi yükseltecek Proje İş Sözleşmeleri isimli kararnameye imza attı. 

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

Türk şirketleri, Güney Kore ile inşaat projelerinde iş birliği yapabilir!

Türk şirketlerinin Güney Kore şirketleriyle üçüncü ülkelerde iş birliğine ve ortak yatırımlara açık ve istekli olduğunu dile getiren Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, bunun özellikle yurt dışı müteahhitlik sektörleri ve inşaat projelerinde olduğu gibi diğer sektörlerde de yapılabileceğini anlattı. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Semt Kocaeli’de evler teslim edildi!

Pekdemir İnşaat'ın Kandıra Yolu üzerinde hayata geçirdiği Semt Kocaeli projesinde teslimler gerçekleşti. Mart 2019'da yapılması planlanan teslimler 22 aydan 18 aya çekildi. 

Semt Kocaeli'de teslimler Kasım'da!

Pekdemir İnşaat tarafından Kocaeli'de hayata geçirilen Semt Kocaeli projesinin inşaatı 18 ayda tamamlandı. Cazip ödeme koşullarının sunulacağı projede teslimler Kasım 2018'de gerçekleşecek.

AB Grup İnşaat projelerinde yüzde 25 indirim başladı!

AB Grup İnşaat'ın hem Türkiye hem de Yunanistan’daki projelerinde yüzde 25 indirim kampanyası başladı..

Pekdemir İnşaat'tan Yuvacık'a 2 bin konutluk yeni proje!

Bugüne kadar kentte 2 bin 500'ün üzerinde konut üreten Pekdemir İnşaat Yuvacık bölgesinde altı etaptan oluşan 2 bin konutluk bir proje için lansmana çıkacaklarını açıkladı..

Dekon İnşaat projelerinde bahar kampanyası!

Dekon İnşaat’ın 2019 yılında teslim edilecek projeleri Dekon Senkron ve Dekon Luna, Ataşehir Finans Merkezi Bölgesi’nde gerek yatırım, gerekse oturum için konut arayanları bekliyor.  

Pekdemir İnşaat projelerinde kampanyalar Haberi

Pekdemir İnşaat projelerinde kampanyalar

Bu yıl 70'inci yasını kutlayan Pekdemir İnşaat, teslimine sadece 10 ay kalan Kocaelinin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli'nde bir fırsat kampanyası başlattı. Başiskele bölgesindeki projede ev sahibi olmak isteyenler yüzde 0.50 oranındaki özel indirimli kredi faizinden yararlanabilecek. Kredi kullanmak istemeyenler İse vade farksız 30 ay esit taksitli ödemeyle ev sahibi olabilecek. Ayrıca, cok avantajlı ve taksitli peşinat ödemesi imkanı da sunuluyor. 2 Ekim'e kadar devam edecek olan sonbahar kampanyanın sunulduğu proje Temmuz 2015'te tamamlanmış olacak. Projede 2+1 daireler 111 bin liradan, 3+1 daireler 150 bin liradan, 4+1 daireler ise 232 bin liradan başlayan fiyatlarla sunuluyor. 


Star 



Telefon  : 0262 323 70 00

Web      :