02 / 05 / 2024

peker proje

peker proje

Peker Proje sahip olduğu tüm varlık ve yükümlülüklerin bir bütün halinde kayıtlı değerleri üzerinden devralınarak tasfiyesiz infisahı suretiyle, Peker GYO'nun Peker Proje Geliştirme ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. ile birleşmesine karar verildi.

Peker GYO'dan Çamlıca projesi açıklaması! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çamlıca projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. Şirket, proje geliştirme çalışmaları doğrultusunda, kentsel dönüşüm kapsamında muafiyet yazılarının Belediye tarafından onaylandığını belirtti. 

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile dikkat çeken Peker Holding, Maslak’ın kalbine yeni bir proje ekliyor. İşte detaylar!

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem    Peker tarafından açıldı. 

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi  İstanbul Şubesi Beşiktaş’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Peker tarafından açıldı.

Akart Yapı Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akart Yapı Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldıray Peker tarafından kuruldu.

Peker Holding'ten Düsseldorf’ta 210 milyon euroluk yeni yatırım!

Almanya’da sekizinci, Almanya’nın en gözde şehirlerinden Düsseldorf’ta ikinci büyük projesini hayata geçirmek için harekete geçen Peker Holding, 210 milyon Euro değerindeki dev proje için düğmeye bastı. “Kuzey Yıldızı” adı verilen projenin 24 ayda teslim edilmesi amaçlanıyor.

3 Yaka İnşaat Proje Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Yaka İnşaat Proje Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Peker ve Ural Ocak tarafından kuruldu. 

Peker GYO ile Peker Proje resmen birleşti!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yüzde 100 sahibi olduğu Peker Proje Geliştirme ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.'yi kolaylaştırılmış usulde birleşme hükümlerine göre devralmak suretiyle birleşti.

Peker GYO ile Peker Proje'nin birleşme işlemi tescillendi!

Peker GYO ile Peker Proje'nin 30 Eylül 2018 tarihli mali tablolar esas alınarak tüm aktif ve pasifleriyle birlikte kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemi Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edildi...

Peker GYO ile Peker Proje'nin birleşimi için SPK'ya başvuru yapıldı!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yüzde 100 sahibi olduğu Peker Proje Geliştirme ve Danışmanlık Hizm. A.Ş. ile birleşmesi hakkında açıklama yaptı.

Peker GYO ile Peker Proje birleşti!

Peker Proje sahip olduğu tüm varlık ve yükümlülüklerin bir bütün halinde kayıtlı değerleri üzerinden devralınarak tasfiyesiz infisahı suretiyle, Peker GYO'nun Peker Proje Geliştirme ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. ile birleşmesine karar verildi.

Peker GYO ile Peker Proje'nin birleşmesi iptal edildi!

Peker GYO, yüzde 100 oranında iştirak şirketi olan Peker Proje ile birleşme işleminin iptal edildiğini KAP'ta duyurdu...

Peker GYO ile Peker Proje'nin birleşme sözleşmesi!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Peker Proje Geliştirme ve Danışmanlık'ın birleşme sözleşmesi yayınlandı...

peker proje Haberi

peker proje

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Peker GYO AŞ'nin yüzde 100 sahibi olduğu Peker Proje Geliştirme ve Danışmanlık Hizm. A.Ş. ile birleşmesi hakkında açıklama yaptı.

Peker Proje Geliştirme ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.'nin (Peker Proje) sahip olduğu tüm varlık ve yükümlülüklerin bir bütün halinde kayıtlı değerleri üzerinden devralınarak tasfiyesiz infisahı suretiyle, Peker GYO'nun Peker Proje Geliştirme ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. ile birleşmesine karar verildi.

Peker GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz Yönetim Kurulu şirket merkezinde toplanarak;

1. 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 19 ve 20. maddeleri, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun (TTK) ilgili hükümleri ve SPK'nın II-23.2 sayılı Birleşme ve Bölünme Tebliği (Tebliğ) çerçevesinde, Peker Proje Geliştirme ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.'nin (Peker Proje) sahip olduğu tüm varlık ve yükümlülüklerin bir bütün halinde...