02 / 05 / 2024

Pekerler alsancak projesi

Pekerler alsancak projesi

Konut sektörünün iddialı bir oyuncusu olmayı planlayan Pekerler Grubu, bu konuda İzmir ve çevresine odaklanmış, Grup, ilk yatırımına 2.2 milyar TL'lik Allsancak projesiyle başlıyor.

Pekerler ile Emlak Konut'tan İzmir'e 2,2 milyarlık proje!

Pekerler Grup, Emlak Konut ile birlikte İzmir’de yeni bir proje için kolları sıvadı. Pekerler, Alsancak’taki Tariş arazisine 2,2 milyar TL’lik yatırım yapacak.

Emlak Konut GYO İzmir Allsancak 2. Etap'ın değeri belli oldu! 

Emlak Konut GYO İzmir Allsancak Projesi 2 Etap'ın değerleme raporu yayınlandı. Emlak Konut GYO İzmir Alsancak Projesi 2 Etap'ın değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Gloria Alsancak fiyat!

Gloria Alsancak projesi satışa sunuldu. Gloria Alsancak projesinin fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Gloria Alsancak fiyat bilgisi ve proje detayları...

Gloria Alsancak nerede?

Gloria Alsancak projesi satışa sunuldu. Gloria Alsancak nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gloria Alsancak nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gloria Alsancak satışta! Yeni proje! 

İzmir'in kalbi Alsancak'ta yükselen Gloria Alsancak projesi satışa çıktı. Projede yer alan 1+1'lerin fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor...

Gayrimenkul dövizden daha çok kazandıracak!

Gayrimenkul sektörünün dev isimleri Teknik Yapı ve Halk GYO, Ege bölgesinin en büyük projelerinden biri olan İzmir Alsancak projesi için start verdi.

Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards'ın finalinde!

Kıbrıs Developments tarafından Alsancak’ta hayata geçirilen Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul yarışması Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards 2018'de 3 dalda finale kaldı.

12 soruda Folkart Vega projesi!

Folkart Vega projesi Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi’nin tam karşısında Şaraphane bölgesinde inşa ediliyor. İşte 12 soruda Folkart Vega projesi...

Alsancak Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından İzmir'de hayata geçiriliyor. Peki Alsancak Evora İzmir nerede?

Pekerler ile Emlak Konut'tan İzmir'e 2,2 milyarlık proje!

Pekerler Grup, Emlak Konut ile birlikte İzmir’de yeni bir proje için kolları sıvadı. Pekerler, Alsancak’taki Tariş arazisine 2,2 milyar TL’lik yatırım yapacak.

ALLSancak: Pekerler İnşaat'ın İzmir projesinin adı belli oldu!

Emlak Konut GYO ve Pekerler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Pekintaş Yapı & Burakcan İnşaat’ın iş ortaklığı ile hayata geçirilecek Allsancak Projesi satış başladığı andan itibaren 36 ayda tamamlanacak.

Teknik Yapı Halk GYO Alsancak projesinde ön talep topluyor!

Teknik Yapı ve Halk GYO, Ege bölgesinin en büyük projelerinden biri olan İzmir Alsancak Projesi'ne ön talep toplamaya başladı.

Teknik Yapı Alsancak Projesi 3 ay sonra satışta!

Katar'ın başkenti Doha'da başlayan 2. Expo Turkey by Qatar, 19 Ocak'ta sona erecek. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, fuarda Alsancak Projesi'ni tanıttıklarını söyledi.

Teknik Yapı-Halk GYO Alcansak projesi başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün dev ismi Teknik Yapı ve Halk GYO, Ege bölgesinin en büyük projelerinden biri olan İzmir Alsancak Projesi için buluştu.

Pekerler alsancak projesi Haberi

Pekerler alsancak projesi

Bugüne kadar hastane, alışveriş merkezleri, ticari binalar, eğitim kompleksleri, sanayi tesisleri, altyapı işleri, otoyol ve tünel gibi projelerde yer alan Pekerler Grubu, İzmir Alsancak’ta 2.2 milyar TL’lik konut yatırımıyla bu alanda da iddialı olduklarını gösteriyor. Pekerler İnşaat Genel Koordinatörü Özgür Peker, “Özellikle sektörümüzde, gerçekleştirilmesi en zor projeler arasında yer alan hastane inşaatlarındaki başarımızla tanınıyoruz. Bir cerrah hassasiyeti ile gerçekleştirdiğimiz bu alandaki tecrübemizi, konut inşaatlarına da taşımaya hazırlanıyoruz” diyor. İzmir’e önümüzdeki 10 yıl boyunca 10 milyar TL yatırım yapmayı planladıklarını belirten Özgür Peker Fortune Turkey’den Ayfer Yıldız’ın sorularını yanıtladı.

Pekerler Grubu bugüne kadar hangi işlere imza attı?
Pekerler Grubu’nun temelleri Bitlis’te 1957 yılında, rahmetli dedem Hasan Peker tarafından atıldı. Doğu Anadolu Bölgesinde okul, köprüler . ve çeşitli sanat yapı işleri başta...