10 / 05 / 2024

Pekin Godiva

Pekin Godiva

Yıldız Holding bünyesindeki Belçikalı lüks çikolata üreticisi Godiva, dünyanın en hızlı büyüyen pazarlarından biri olan Çin’deki mağaza sayısını iki katına çıkarma kararı aldı

Fethi Pekin kimdir? Fethi Pekin kaç dil biliyor?

Fenerbahçe'nin yönetim kurulunda yer alan ve 2011 Fenerbahçe'nin avukatlığını üstlenen Fethi Pekin kimdir? Fethi Pekin kaç yaşında? Fethi Pekin kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

2023 yılında para nereye akacak? 2,3 trilyon doları yöneten kurumsal yatırımcılar resmen açıkladı! 

Bloomberg, Pekin’den Toronto ve Melbourne’a kadar yönetimlerinde yaklaşık 2,3 trilyon dolarlık toplam varlığı bulunan kurumsal yatırımcıya 2023 senaryoları sordu. Peki 2023'te para nereye akacak? Bir bir açıklandı! Siz de bakın...

Çin'den emlak sektörüne 148 milyar dolarlık kurtarma paketi geliyor!

Pekin'in, şirketler borç yükü altında ezilirken ve nakit sıkışıklığı yaşanması sebebiyle inşaatlar durmuşken emlak sektörünü canlandırmak amacıyla 148 milyar dolarlık bir paket üzerinde çalışma sürdürdüğü belirtildi. İşte paketle ilgili tüm ayrıntılar...

Bakır, alüminyum, çinko ve kalayda ABD-Çin hareketliliği

İngiltere’de bakır fiyatları, Çin’de korona virüs kapanmalarının gevşemesi ve ABD’nin tarifeleri kaldırma ihtimalinin Pekin’de güveni artırmasıyla bir ayın en yüksek seviyesine çıktı. Üç ay vadeli bakır %2,1 artarak 9.695 dolar/tondan işlem gördü.

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de Engin Barış, Oktay Yarışoğlu ve Şebnem Pekin ortaklığında kuruldu.

Çin'den yüksek ev kiralarına kısıtlama!

Yüksek ev kiraları sebebiyle harekete geçen Pekin yönetimi, kira zamlarına sınır getirdi. Artık ülkedeki konut sahipleri kiralarını yüzde 5'ten fazla artıramayacak.

Moskova'daki tarihi Pekin Oteli satıldı!

Moskova’nın merkezinde bulunan, 1958 yılında Sovyet-Çin dostluğunun simgesi olarak yapılan tarihi Pekin Oteli, 4,8 milyar ruble bedelle, yani yaklaşık 65,5 milyon dolara satıldı.

Türker Erten Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Türker Erten Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Türker Erten, İpek Duruk, Hale Mazıcıoğlu, Hülta Erten ve Pınar Erten Pekin ortaklığında kuruldu.

Çin çekilişle dijital para dağıtacak!

Dijital paraların test edilmesi için çalışmalara başlayan Çin, Pekin'de vatandaşlara çekiliş yoluyla dijital para dağıtacak. 

Franchıse Sepeti Emlak Bilgi Teknolojileri Pazarlama Reklam Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Franchıse Sepeti Emlak Bilgi Teknolojileri Pazarlama Reklam Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Pekin ve Mesrur Alp Türsen ortaklığında kuruldu.

Milyarder sayısında Pekin, New York'u solladı!

Çin ile ABD arasındaki ekonomik yarış milyarder sayılarında da kendini gösteriyor. 21 milyon nüfuslu Pekin'de ikamet eden dolar milyarderi sayısı son bir yılda 33 kişi yükselirken, 8,4 milyon nüfuslu New York'taki artış 7 kişiyle sınırlı oldu.

Vizay Grup İnşaat Tekstil Gıda Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Vizay Grup İnşaat Tekstil Gıda Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Maruf Pekin tarafından kuruldu.

Dolar güne 6.85'den başladı! Küresel piyasalarda tedirginlik sürüyor!

ABD ve Pekin'de görülen vaka sayılarındaki artışlar koronavirüs salgınında ikinci dalga endişelerini canlı tutmaya ve borsalardaki belirsizliği desteklemeye devam ediyor. Dolar/TL 6.85'den, euro/TL ise 7,71'den güne başladı.

Pekin Godiva Haberi

Pekin Godiva

86 yıllık şirketin CEO’su Jim Goldman, Çin’de çikolata pazarının hızla büyüdüğünü belirterek, bu yıl içinde mağaza sayısını 15’e çıkarmayı, üç yıl içinde de bu sayıyı 30’a yükseltmek, hedefinde olduklarını kaydetti. Yıllık cirolarında Çin’in payının şu an için yüzde 5’ten az olduğunu vurgulayan Goldman, “Bununla birlikte en hızlı artış gösteren pazarlarımız arasında. Dolayısıyla 4-5 yıl içinde buradaki mağaza sayımızı 100’e bile çıkarabiliriz” dedi.


Bununla birlikte Çin’de internet kullanımının da büyük önem taşıdığını vurgulayan Goldman, buna uygun bir yapılanma içine de gireceklerini ifade etti. Goldman, aynı zamanda bir de kafe işlettikleri Şangay’da internet üzerinden verilen siparişler için düzenli bir dağıtım şebekesi de kurduklarını söyledi.


Yerel ürünleri artacak


Gopa CEO’su Goldman, sütlü çikolatanın popüler olduğu batı ülkelerinin aksine Çin’de koyu çikolatanın daha fazla tercih edildiğini...