04 / 05 / 2024

Pekin havayı temizleyen kule

Pekin havayı temizleyen kule

Çin’in başkenti Pekin’de hava kirliliğine karşı mücadele edilen altı metrelik bir kule yerleştirildi. Hollandalı sanatçı Daan Roosegaarde’ın ürettiği projede, kirli havayı emen altı metrelik metal bir kule dışarıya temiz hava salıyor.

Fethi Pekin kimdir? Fethi Pekin kaç dil biliyor?

Fenerbahçe'nin yönetim kurulunda yer alan ve 2011 Fenerbahçe'nin avukatlığını üstlenen Fethi Pekin kimdir? Fethi Pekin kaç yaşında? Fethi Pekin kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Vestel Nefes Inventer Klima Kaç TL ! Özellikleri neler? İşte 6 Şubat 2023 fiyat listesi

Evinin havasını düşünenler için Vestel; Hava temizleme işlevi, alerjen filtresi ve nem alma fonksiyonları ile havayı temizleyen klimayı tüketicisinin beğenisine sundu. Üstün performans özellikleri ile dikkat çeken Vestel klima 6 Şubat  2023 fiyat listesi

Beko klima fiyatlarında indirim! İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yaz aylarının gelmesiyle klima arayışları da arttı. Beko klimalar, havayı arındırma ve kaliteli hale getirme özelliğine de sahip. Peki Beko klima fiyatları kaç TL oldu? İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Bosch klima fiyatlarında son dakika! İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yaz aylarının gelmesiyle klima arayışları da arttı. Bosch klimalar, havayı arındırma ve kaliteli hale getirme özelliğine de sahip. Peki Bosch klima fiyatları kaç TL oldu? İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ömrü boyunca kendini temizleyen fırınlar… Bosch Ankastre Fırınları ve Mart 2022 fiyat listesi…

Mutfakların en çok kullanılan cihazlarından fırınlar, teknolojiye ayak uyduruyor. Ömrü boyunca kendi kendini temizleme özelliğine sahip Bosch ankastre fırınları ve Mart 2022 fiyatlarını sizler için derledik…

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de Engin Barış, Oktay Yarışoğlu ve Şebnem Pekin ortaklığında kuruldu.

Çin'den yüksek ev kiralarına kısıtlama!

Yüksek ev kiraları sebebiyle harekete geçen Pekin yönetimi, kira zamlarına sınır getirdi. Artık ülkedeki konut sahipleri kiralarını yüzde 5'ten fazla artıramayacak.

Moskova'daki tarihi Pekin Oteli satıldı!

Moskova’nın merkezinde bulunan, 1958 yılında Sovyet-Çin dostluğunun simgesi olarak yapılan tarihi Pekin Oteli, 4,8 milyar ruble bedelle, yani yaklaşık 65,5 milyon dolara satıldı.

Türker Erten Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Türker Erten Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Türker Erten, İpek Duruk, Hale Mazıcıoğlu, Hülta Erten ve Pınar Erten Pekin ortaklığında kuruldu.

Çin çekilişle dijital para dağıtacak!

Dijital paraların test edilmesi için çalışmalara başlayan Çin, Pekin'de vatandaşlara çekiliş yoluyla dijital para dağıtacak. 

Franchıse Sepeti Emlak Bilgi Teknolojileri Pazarlama Reklam Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Franchıse Sepeti Emlak Bilgi Teknolojileri Pazarlama Reklam Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Pekin ve Mesrur Alp Türsen ortaklığında kuruldu.

Milyarder sayısında Pekin, New York'u solladı!

Çin ile ABD arasındaki ekonomik yarış milyarder sayılarında da kendini gösteriyor. 21 milyon nüfuslu Pekin'de ikamet eden dolar milyarderi sayısı son bir yılda 33 kişi yükselirken, 8,4 milyon nüfuslu New York'taki artış 7 kişiyle sınırlı oldu.

Vizay Grup İnşaat Tekstil Gıda Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Vizay Grup İnşaat Tekstil Gıda Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Maruf Pekin tarafından kuruldu.

Pekin havayı temizleyen kule Haberi

Pekin havayı temizleyen kule


Çin’in başkenti Pekin’de hava kirliliğine karşı mücadele edilen altı metrelik bir kule yerleştirildi.  Hollandalı sanatçı Daan Roosegaarde’ın ürettiği projede, kirli havayı emen altı metrelik metal bir kule dışarıya temiz hava salıyor. 


İçine yerleştirilen 45 gümüş plaka ile havayı temizleyen bir sisteme sahip olan kulenin, dünyanın en kirli havasına sahip kentlernden biri olan Pekin’e bir umut olması...