21 / 05 / 2024

peli renkli parke

peli renkli parke

“Peli Parke” tarafından Türkiye’de ilk kez uygulanan bir teknik olan yüzeye sağlanan yüksek çizilmezlik değeri ile üretilen Türkiye’nin ilk renkli parkesi “Vintage Collection” ; kırmızı, yeşil, sarı, mor ve mavi renk alternatifleriyle mekanları renklendi

Parke Doktoru İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parke Doktoru İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yenici tarafından kuruldu.

Umman Beton'dan yenilik: Saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor!

Umman Beton Santralleri yapı malzemeleri alanında ürettiği çözümlere parke briket makinelerini de ekledi. Bu kapsamda saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor.

Mor renkli bu meyve güçlü bir bağışıklık sağlıyor!

Sağlık üzerindeki faydaları ve yüksek antioksidan içeriğiyle “mucizevi meyve” olarak da bilinen mor renkli bu meyvenin çiğnenebilir jel formu da çıktı.

Vivo, Y35 ve V25 5G yeni renkleri ile indirimli baharı getirdi! Anneler Günü'nde annelere en renkli hediye!

Vivo, anneler gününe özel sepet indirimi ve garanti indirimi sunuyor. Akıllı telefon sektörünün önde gelen markalarından Vivo, birbirinden renkli şık ve zarif telefonları ile baharı karşılıyor.

İdris Küpeli Kimdir?

İdris Küpeli kimdir? İdris Küpelinin mesleği nedir İdris Küpeli nereden mezundur? İşte detaylar!

109,90 TL’den başlayan fiyatlarla… Koçtaş parke fiyatları belli oldu! İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş parke fiyatları belli oldu! 109,90 TL’den başlayan metrekare fiyatlarıyla indirimli ve kampanyalı ürünlere ulaşabilirsiniz. İşte 20 Ocak 2023 Koçtaş parke fiyat listesi…

En trendler arasında yer alan renkli taşlı yüzükler ne kadar? Altınbaş 9 Aralık 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ın en trend yüzükleri arasında yer alan ve büyük beğeni toplayan renkli taşlı yüzüklerin fiyatları merak ediliyor. İşte Altınbaş 9 Aralık 2022 fiyat listesi.

Korkmaz’dan çocuklara özel renkli matara tasarımları! İşte Korkmaz Bambino 22 Kasım 2022 fiyat listesi

Korkmaz Bambino çocuklara özel renkli matara fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Korkmaz Bambino özellikleri ve güncel fiyat listesi...

Renkli taşlı pırlanta yüzüklerde yüzde 50’ye varan indirim! İşte, Blue Diamond 24 Eylül 2022 fiyat listesi...

Renkli taşlı pırlanta yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirim başladı. Blue Diamond renkli pırlanta yüzükler şimdi kaçırılmayacak fiyata.  Peki Blue Diamond pırlanta yüzükler ne kadar? Blue Diamond renkli taşlı pırlanta yüzük fiyatları kaç TL? İşte Blue Diamond renkli pırlanta yüzük 24 Eylül 2022 fiyat

Renkli ve retro bir marka! Smeg küçük ev aletleri 24 Eylül 2022 fiyat listesi….

Smeg, herkes tarafından renkli tarzıyla çok sevildi. Yumuşak hatları olan küçük ev aletleri, her evde kendine yer buldu. Fiyatıyla herkesi hayrete düşürürken, tarzıyla çok sevildi. Sizin için uygun fiyatlı Smeg ürünleri araştırdık. İşte, Smeg küçük ev aletleri 24 Eylül 2022 fiyat listesi….

İnşaat sektöründe bayram arifesinde neler oluyor? Çimento, beton, tuğla, bims, laminat parke fiyatları ne kadar?

İnşaat sekötürünün gündeminde bugün inşaat malzemeleri var. İnşaat malzemelerinin kaç lira olduğu merak ediliyor. Peki beton, tuğla, çimento bims ve laminat parke ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi...

Levent Parke Dekorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Levent Parke Dekorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Muhammed Husram tarafından kuruldu.

Han Parke Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Parke Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Gündem tarafından kuruldu.

peli renkli parke Haberi

peli renkli parke

Modern ve nostaljik çizgileri buluştururken birbirinden canlı renkleriyle mekanların çehresini değiştirecek olan koleksiyon; sigara ateşine, gün ışığına, noktasal darbelere, çizilmelere karşı dayanıklı yapısı ve parkenin ömrünü uzatan yüksek aşınma yüzeyi ile dikkat çekiyor. 


Sıra dışı görünümüyle mekanlara değer katan “Vintage Collection” farklı kıvrımları ile döşendiği ortamlarda kendini hissettirecek. İddialı renkleriyle farklı bir stil sunan koleksiyon; hem trend hem moda renkleri zemine taşırken kendine has tarzıyla da mekanlara ayrıcalık katacak.


İlk kez TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Intermob 2015 Fuarı'nda sergilenen koleksiyon fuarın en ilgi çeken ürünleri arasında yer almıştı. Yoğun zemin hareketlerine maruz kalan işyerleri için de bir yenilik sunan koleksiyon, sınıfının en yüksek çizilme değeri ile pazarda yerini korumayı...