05 / 05 / 2024

Pelin Gündeş Bakır

Pelin Gündeş Bakır

Mimar ve Mühendisler Grubu, İftar Programında Feshane Kültür Merkezi’nde üyeleri ve konuklarıyla buluştu

Bakır fiyatları yükseldi mi? Bugün bakır fiyatları ne kadar oldu? Bakır fiyatları güncel...

Emtia piyasaları uzmanlarına göre bakır fiyatlarında artışların devam etmesi bekleniyor. Bakır fiyatları yükseldi mi? Bugün bakır fiyatları ne kadar oldu?

Hurda fiyatlarına zam! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! Güncel hurda fiyatları 2024

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. En çok merak edilenler arasında yer alan bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu?

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 20 Eylül 2023 hurda fiyat listesi 

20 Eylül 2023 Salı güncel hurda fiyat listesi belli oldu. Geri dönüşüm firmaları güncel bakır ve demir hurda fiyatlarını açıkladı. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 20 Eylül 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda deyip geçmeyin hepsi servet değerinde! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyat listesi

Eskiyen bakır ve demir eşyalar genellikle çöpe atılıyor. Oysaki bakır ve demir hurdanın değeri adeta resmen servet değerinde. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 9 Eylül 2023 hurda fiyatları kaç lira? Güncel hurda fiyat listesi.

Tapu kaç günde alınır? Kimler tapuya başvuru yapabilir? Tapu alırken yaş sınırı var mı? 

Gayrimenkul sahipleri veya gayrimenkul sahibi tarafından tapunun kaç günde alındığı merak edilen konulardan biri. Ayrıca çocukları için gayrimenkul almak isteyenler de tapuda yaş sınırı olup olmadığını merak ediyor. Peki kimler tapu alabilir ve yaş sınırı nedir? İşte yanıtları…

Hurda fiyatlarına dev zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyat listesi güncellendi! 15 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kurunun rekor seviyelere yükselmesi ile hurda fiyatlarına dev zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyat listesi güncellendi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının sırayla ne kadar olacağını açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen bakın

Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının sırayla ne kadar olacağını açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen bakın. İşte gümüşün geleceği seviyeler...

Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları güncel ne kadar? 20 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları, Çin'in 10 aydan bu yana ilk kez kredi faizini düşürmesinden sonra gerilerken gözler hurda piyasasına çevrildi. Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları güncel ne kadar? 20 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları uçtu! Güncel hurda fiyatları ne kadar? 17 Haziran bakır ve demir hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına son gelen zamlardan sonra hurda fiyatları adeta uçtu. Hurda işi yapanlar ve sektör temsilcileri güncel hurda fiyat listesini araştırıyor. Güncel hurda fiyatları ne kadar? 17 Haziran bakır ve dmeir hurda fiyat listesi.

Güncel hurda fiyatları kaç lira? Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Demir cevheri vadeli fiyatları ve bakır fiyatları düşüşe geçerken gözler hurda fiyatlarna çevrildi. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 1 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları düştü! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları

Çin’den gelen talebe ilişkin endişelerin ABD borç tava­nını uzatma anlaşmasına ilişkin iyimserliği gölgelemesiyle bakır fiyatları gerilemeye başladı. Hurda fiyatları düştü! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncelhurda fiyatları.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 23 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Çin'de talep endişeleri devam ediyor. Demir cevheri vadeli işlemleri gerilerken gözler bakır ve demir hurda fiyatlarına çevrildi.Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 23 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Pelin Gündeş Bakır Haberi

Pelin Gündeş Bakır

Sunuculuğunu MMG Genel Başkan Yardımcısı, Türk Macar İş adamları Derneği Başkanı ve DEİK - DTİK Avrupa Bölge Başkan Yardımcısı Osman Şahbaz’ın yaptığı İftar programına yoğun katılımın yanı sıra milletvekilleri, akademisyenler, iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti. İftar programında ekonomi ve kentsel dönüşüm konuları hakkında önemli açıklamalar yapılırken, Arakan ve Burma bölgelerinde Müslümanlara yönelik gerçekleştirilen şiddet eylemleri ve katliamlar da kınandı.

“RAMAZAN’I YÜCELTME DEĞİL, RAMAZANLA YÜCELME ADINA TEFEKKÜRÜMÜZÜ OLUŞTURMALIYIZ”

Açılış konuşmasını yapan MMG Genel Başkan Yardımcısı, Türk Macar İş adamları Derneği Başkanı ve DEİK - DTİK Avrupa Bölge Başkan Yardımcısı Osman Şahbaz, konuşmasına bir arada bulunmanın mutluluğunu duyduğunu belirterek başlarken, Ramazan ayının herkese sağlık, sıhhat, afiyet ve huzur getirmesi temennisinde bulundu. Ramazan ayının hoşgörü, kardeşlik ve birlik beraberlik ayı...