02 / 05 / 2024

pelin karahan nereye taşındı 

pelin karahan nereye taşındı 

Bir süredir Avrupa Yakası'nda ev arayan oyuncu Pelin Karahan ve eşi Bedri Güntay, Anadolu Yakası'nda kalma kararı aldı. 

Pelin Karahan ve eşi yeni evine taşındı!

Bir süredir Avrupa Yakası'nda ev arayan oyuncu Pelin Karahan ve eşi Bedri Güntay, Anadolu Yakası'nda kalma kararı aldı. 

Pelin Karahan Avrupa Yakası'na taşınacak!

Uzun zamandır ailesiyle Bodrum’da olan Pelin Karahan, geçtiğimiz gün Etiler, Ulus, Bebek arası mekik dokurken görüntülendi. Karahan'ın gün boyu gayrimenkul danışmanıyla 10’a yakın ev gezdiği, Avrupa Yakası'na taşınmak istediği öğrenildi.

Pelin Karahan evine kış bahçesi yaptırdı!

Oyuncu Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay ve oğluyla yaşadığı evine kış bahçesi yaptırdı. Güzel oyuncu, bahçenin yeni halini Instagram sayfasından paylaştı.

Pelin Karahan Etiler'de dükkan arıyor!

Oyuncu Pelin Karahan " En büyük hayalim" dediği pastaneyi açmak için kolları sıvadı. Ünlü oyuncu Etiler'de dükkan aramaya başladı. Nispetiye Caddesi'nde dükkan bakan Karahan dizi tatile girer girmez çalışmaları hızlandıracak.

Fek yazısı nereye verilir?

Konut kredisi kullanılarak alınan bir evin borcunun ödenmesi halinde fek yazısı alınıyor. Bu fek yazısı, ipoteğin kaldırılması için gerekli oluyor. Peki, fek yazısı nereye verilir? İşte yanıtı...

Yıllık gelir vergisi nereye ödenir?

Gelir Vergisi Kanunu gereğince, gerçek kişiler elde ettiği gelir unsurlarına ilişkin kazanç ve iratlar için, vergi ödemek ile mükellef oluyor. Peki, senede 2 taksitte verilebilen yıllık gelir vergisi nereye ödenir?

Mehmet Zeki Karahan kimdir?

Alacalı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zeki Karahan 29 Mart 2015 tarihinde vefat etti. Peki, Mehmet Zeki Karahan kimdir? Mehmet Zeki Karahan, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Mehmet Zeki Karahan...

Alacalı İnşaat'ın acı günü: Mehmet Zeki Karahan vefat etti!

Alacalı İnşaat ve Karahan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zeki Karahan vefat etti. Karahan'ın cenazesi 30 Mart Pazartesi günü (bugün) Ataköy 5. Kısım Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakiben defnedilecek..

Kentsel dönüşüm kira yardımı için nereye başvurulur?

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli evini tahliye eden hak sahiplerine devlt bazı finansal desteklerde bulunuyor. Bu desteklerin başında kira yardımı geliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için nereye başvurulur?

Değer artış kazancı vergisi nereye ödenir?

Gayrimenkullerin elden çıkarılması halinde doğan vergisel yükümlülükler arasında değer artış kazancı vergisi de bulunuyor. Değer artış kazancı vergisi nedir? Değer artış kazancı vergisi nereye ödenir?

Ev beyannamesi nereye verilir?

2014 yılı içerisinde evini kiraya vererek istisna bedelinden yüksek kira geliri elde eden kimseler 2015 yılında kira gelir vergisi mükellefi oluyor. Peki vergi için ev beyannamesi nereye verilir?

TOKİ Kayabaşı 19.Bölge nereye yapılacak?

TOKİ Kayabaşı 19.Bölge için başvurular 23 Mart - 30 Nisan 2015 tarihleri arasında yapılıyor. Fiyatların 107 bin 800 TL'den başladığı TOKİ Kayabaşı 19. Bölge nereye yapılacak?

TOKİ Kayabaşı 18.Bölge 1. ve 2.etap nereye yapılacak?

TOKİ, Kayabaşı 18. Bölge 2. etap ve 2. etap başvuruları 23 Mart 2015 Pazartesi günü başlıyor. TOKİ Kayabaşı 18.Bölge 1. ve 2.etap nereye yapılacak?

pelin karahan nereye taşındı  Haberi

pelin karahan nereye taşındı 

Oyuncu Pelin Karahan eşi ile birlikte bir süredir Avrupa Yakası'nda arıyordu. Milliyet'te yer alan habere göre;  önceki gün Etiler’deki bir mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, Anadolu Yakası'nda yeni bir eve taşındıklarını dile getirdi. 

Yazı Bodrum’da geçiren Pelin Karahan, pandemi sürecini hakkında "Bu yaz çocuklarımızla çok güzel tatil yaptık, keyfini çıkardık. Tatili evimizde geçirdik, kafamız çok rahattı. Tabii ki tatilimizi daha kısıtlı alanda yaptık ama evimizde olduğumuz için rahat ve mutluyduk" dedi. 

Fiyatlar uçmuş 

Bir süredir ev arayan 36 yaşındaki güzel oyuncu yeni evleri için "Bulduk ve taşındık. Avrupa Yakası'na geçecektik, çok istiyorduk ama yine Anadolu Yakası'nda kaldık. Annelerimiz o tarafta, çocukların okulu o tarafta. Fiyatlar uçmuş gitmiş. Bildiğimiz yerde kaldık" ifadelerini kullandı. 

Pelin Karahan Avrupa Yakası'na...