18 / 05 / 2024

pembe genç odası

pembe genç odası

Çilek, kız çocuklarının en çok sevdiği renk olan pembeyle donattığı Cupcake serisiyle, renkli ve eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralıyor

İstikbal’den net %15 indirim fırsatı! İstikbal 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Mobilya markası İstikbal, yatak odasından genç odasına pek çok üründe net %15 indirim kampanyası başlattı.

Genç odasında bomba indirim İstikbal’den geldi! Dev kampanyalı fiyatlarla 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Okulların açılmasına az bir zaman kalmışken İstikbal, indirimli fiyatlarıyla herkesin yüzünü güldürecek. Türkiye’nin sevilen mobilya markası olan İstikbal yapmış olduğu Okula Dönüş kampanyası ile dev indirim uygulamaları ile genç odası paketleri sizleri bekliyor. İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Genç bu haber sizi ilgilendiriyor! Dev kampanya başladı

Koçtaş’tan gençlere yönelik kampanya. Buna göre genç odası içim gerekli olan malzemelerde indirime gidildi.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal bebek odası için 40 bin TL harcadı!

7 aylık hamile olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, bebek odası için hazırlıklara başladı. Çiftinin pembe ağırlıklı olacak bebek odası takımı için ise 40 bin TL harcadığı iddia edildi.

Gençlik Parkı Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildi!

Tarihi Gençlik Parkı’nın Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildiğini söyleyen Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “Ankara’nın kamusal alanlarını, seçimi kaybedeceklerini düşünerek Varlık Fonu’na devrettiklerini düşünüyoruz” dedi.

İzmir'in genç mimarlarının heyecanlı yarışı!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından genç mimarlar için kent bulmacası etkinliği düzenlendi. Mimarlar, Kültürpark'ın dört yanına dağılarak mekan bulmacası oyunu oynadı.

Çilek’in indirim rüzgarı seni çağırıyor!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisindeki tematik ürünleriyle ailelerin ve çocukların beğenisini kazanan Çilek’te indirim rüzgarı devam ediyor.

YDA Group'tan Pembe Baret projesi!

YDA Group; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle inşaat mühendisliği öğrencileri ile birlikte özellikle inşaat sektöründe kadın istihdamını artırmak, üniversitelerde eğitim gören genç kadın mühendis adayların gelecek umutlarını güçlendirmek amacıyla "Pembe Baret" projesine imza attı.

Çilek bebeklerin sağlıklarına özen gösteriyor!

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, renkli ve eğlenceli bebek ürünleriyle bebeklerin sağlıklarına ebeveynleri kadar özen gösteriyor.

İder Mobilya, Rimini Genç Odası pembenin büyüsünü evlere taşıyor!

Gençlere kendilerini ait hissedip keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları sunan İder Mobilya, pembe detaylı Rimini Genç Odası ile kızların hayallerle dolu dünyasına konuk oluyor.

İMO Bursa Şubesi genç mühendislerle biraraya geldi!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Gençlik Komisyonu, 9 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı, 'Geleneksel 19 Mayıs Gecesi'nde coşkuyla kutladı.

Çilek’ten Ankara’ya 2 yeni mağaza!

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yurtiçindeki varlığını genişletmeye devam ediyor. Çilek, Anakaralı ailelerle buluşmaya devam etmek için Anakara’daki mağaza sayısını 12’ye yükseltti.

Çilek Romantic bebek odası serisi!

Bebek odası denince akla gelen ilk marka Çilek, genç odası olarak beğenilen Romantic serisini şimdi de bebek odası olarak uyarladı. Beyaz ve klasik detayları seven ebeveynlerin tercihi Romantic Serisi, minik melekler için özel tasarlandı

pembe genç odası Haberi

pembe genç odası

Çilek’in genç Türk tasarımcılarının kız çocuklarına özel hazırladığı Cupcake serisi, çocuk odalarında rengarenk bir rüya bahçesi sunuyor. Dolabından karyolasına, kitaplığından çalışma masasına, ranzasından komodinine, yatak örtüsünden halısına kadar bu odada her şey şeker pembesi… 


Uykuların en güzeli Cupcake Karyola’da


Cupcake Karyola: İster gece, ister gündüz olsun, çocukların büyümesinde çok önemli bir yer tutan tatlı uykuların en güzeli, bu ergonomik tasarımlı karyolanın üzerinde gerçekleşiyor. Ayrı satılan SL Pembe Alt Karyola ise oyuncak ve eşya depolama alanı olarak kullanılabileceği gibi ek bir yatakla birlikte arkadaş yatağına dönüşüyor. 

Kız çocuklarının en sevdiği modüller 


Cupcake Dolap: Rengarenk ve hareketli minik keklerle süslenmiş dolabın, iki ve üç kapılı olmak üzere iki farklı boyda alternatifi bulunuyor. Cupcake dolaplar ayrıca çok sayıda rafın yanı sıra kapak açıldığında otomatik yanan LED...