04 / 05 / 2024

Pembe Köşk konsepti

Pembe Köşk konsepti

Osmanlı döneminde İttihat ve Terakki Cemiyeti’nin merkezi olan, Cumhuriyet döneminde de yaklaşık 80 yıl Cumhuriyet gazetesine ev sahipliği yapan Cağaloğlu’ndaki Pembe Köşk,‘eski İstanbul konağı’ konseptiyle inşa edilerek butik otele dönüştürülecek

Epic Games'ten bomba indirimler! Fiyatları görünce ağzınız açık kalacak

Epic Games kullanıcılarına Kış'a veda konsepti ile bir çok oyunda indirime gitti. Epic Games kullanıcıları platformun bu jestinden dolayı kullanıcılar bir çok oyunu kitaplığına indirmeye başladı

Market alışverişinde devrim! Alışveriş sepeti ve nakit ödemeye paydos!

Akıllı teknolojiler artık günlük hayatımızın her alanına girdi. Polonya’da örneklerine rastlanan yeni mağazacılık konsepti ile akılları durduran, adeta devrim niteliğinde yeni uygulamalar hayata geçiriliyor.

İzmit'teki Pembe Köşk binası 10 yıllığına Ensar Vakfı'na verildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında, İzmit’te bulunan ve mülkü büyükşehir belediyesine ait olan Pembe Köşk binası 10 yıl süre ile Ensar Vakfı’na verildi. Karara CHP Grubu muhalefet şerhi koyarken AKP'li Başkan Tahir Büyükakın “Sahip çıkıyoruz” dedi. 

Kocaeli'deki Pembe Köşk restore ediliyor!

Kentteki tarihi yapıları restore eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli'de yer alan Pembe Köşk'ü de baştan aşağı yeniliyor. Yapılan restorasyon çalışmalarıyla köşk özüne döndürülecek.

Kocaeli'deki Pembe Köşk restore ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,  İzmit ilçesi Hacıhasan Mahallesi’nde yer alan Pembe Köşk’ün restorasyon çalışmalarına devam ediyor.

Cumhuriyet tarihinin ilk külliyesi Bursa'da inşa ediliyor! 

Külliye konsepti, Cumhuriyet tarihinde ilk kez Bursa'da inşa edilecek. Bursa Diyanet Din Eğitimi Külliyesi içerisinde, anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, akademi, sosyal tesisler, barınma birimleri ve uygulamalı eğitim yapılacak bir cami barındıracak.

Yıkılan Münif Paşa Konağı otopark oldu!

Cağaloğlu’ndaki “Pembe Köşk" olarak da bilinen, İttihat ve Terakki Cemiyeti'nin Genel Merkez Binası olarak da bir dönem kullanılan tarihi Münif Paşa Konağı’nın alanı otopark alanı oldu.

Pembe Köşk'ün korunmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

İstanbul Cağaloğlu'nda bulunan Pembe Köşk'ün korunmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı. Bağımsız Milletvekili Fatih Mehmet Şeker, sorularını Bakan Ersoy'a sordu..

İzmit'teki Pembe Köşk restore ediliyor! İhalesi 1 Kasım'da!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından İzmit'te 400 ada 8 parseldeki tescilli Pembe Köşk’ün restorasyonu, ikmal inşaatı yaptırılacak. İhale 1 Kasım'da...

Cağaoğlu Münif Paşa Konağı yıkılma tehlikesi altında!

İstanbul Cağaoğlu'ndaki Münif Paşa Konağı çökme tehlikesi altında.''Pembe Köşk'' olarak bilinen İttihat ve Terakki Cemiyeti'nin de kullandığı yapıda İstanbul 4 Numaralı Koruma Kurulu heyeti incelemelerde bulundu.

Türkiye'nin ilk sağlık rezidansı Antwell'in temeli atıldı!

Ant Yapı’nın Türkiye’nin sağlık hizmetleri alanındaki ilk konsepti olan ve Çamlıca eteklerinde inşa edilen Antwell Life Care Residence’ın inşaatı düzenlenen temel atma töreni ile başladı.   

Sağlıklı yaşam köyleri konsepti yoğun ilgi görüyor!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri İcra Kurulu Üyesi Mustafa Tayfun, "Henüz emeklilerimizin yüzde 1'ine bile hitap edecek sayıda sağlıklı yaşam köyleri yok. Şu anda 2 milyon emeklinin sağlıklı yaşam köyü için ciddi istekli olduğunu düşünüyorum." dedi.

Emlak Yönetimi'nden Ankara'da satılık gayrimenkuller!

Çankaya Mahallesi Pembe Köşk Konut Sitesi'nde ve Kültür Mahallesi Özlem Apartmanı'ndaki gayrimenkuller Emlak Yönetimi tarafından satışa çıkarıldı...

Pembe Köşk konsepti Haberi

Pembe Köşk konsepti

Osmanlı döneminde İttihat ve Terakki Cemiyeti’nin merkezi olan, Cumhuriyet döneminde de yaklaşık 80 yıl Cumhuriyet gazetesine ev sahipliği yapan Cağaloğlu’ndaki Pembe Köşk, ‘eski İstanbul konağı’ konseptiyle yeniden inşa edilerek butik otele dönüştürülecek.


Mimar Hasan Sökmen, İstanbul Erkek Lisesi’nin karşısında yer alan 2.5 dönüm arsada yapılacak otelin tasarımında son aşamaya geldiklerini, tasarımı bir ay içinde sonlandıracaklarını söyledi. Tasarım sonrasında ruhsat sürecinin başlayacağını belirten Sökmen, kasım ayında inşaata başlanabileceğini söyledi.


Betonarme bina yıkılacak

Mardan Palace, Titanic, Concorde, Kremlin Palace, Venezia Palace, Topkapı Resort, Kaya Artemis gibi birçok temalı oteli tasarlayan Hasan Sökmen, Pembe Köşk ve yanındaki köşkün aslına uygun olarak restore edileceğini ve butik otele dönüştürüleceğini kaydetti. Sökmen, Cumhuriyet gazetesinin uzun yıllar kullandığı betonarme binanın ise yıkılarak yerine eski İstanbul sokağı yapılacağını ifade etti....