06 / 05 / 2024

pencere değiştirmek

pencere değiştirmek

Kimi malikler, pencerelerinin şeklini veya rengini değiştirmek isteyebiliyor. Ancak bu durum yönetim ile ve diğer malikler ile sorun yaşanmasına neden olabiliyor. Peki, pencere rengini değiştirmek yasak mı?

A101’de pencere sinekliği 29,90 TL’ye, kanatlı kurutmalık 229 TL’ye, Torku tam yağlı süzme peynir 49,50 TL’ye düştü!

A101, indirim konusunda ağustos ayına hızlı bir giriş yapacak. Bu kapsamda, 3 Ağustos’ta pencere sinekliği 29,90 TL’ye, kanatlı kurutmalık 229 TL’ye, Torku tam yağlı süzme peynir 49,50 TL’ye düşecek. İşte 3 Ağustos 2023 Perşembe A101 fiyat listesi...

Avrupa Birliği yatırım çekmek için stopaj kurallarını değiştiriyor!

Avrupa Birliği (AB), yatırımları artırmak ve sermaye piyasasını geliştirmek amacıyla stopaj vergisi sisteminde değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

Banyosunu yenilemek isteyenler için Kale Banyo’da yüzde 50 indirim fırsatı! Üstelik montaj hizmeti de ücretsiz!

Kale Banyo, banyosunu yenilemek ve değiştirmek isteyenlere hitap edecek oldukça cazip bir bahar kampanyası başlattı. Haziran sonuna kadar devam edecek kampanya ile tüketicilere yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı sunuluyor.

4 çekirdeği olan Huawei Nova 9 Vatan Bilgisayar’da! Hem de bu fiyata! 10 Ekim 2022 fiyat listesi

Huawei’in en çok satan telefonlarından Nova 9’u uygun fiyatlara Vatan Bilgisayar’dan alabilirsiniz Akıllı telefonlarını bir başka cihaz ile değiştirmek isteyenler teknolojinin son adresi Huawei Nova 9’da temin edebilir. İşte detaylar…

Telefonunu değiştirmek isteyenler sakın kaçırmasın! En hızlı akıllı telefonlar belli oldu! İşte detaylar!

Telefonunu değiştirmek isteyenler ya da yeni bir telefona ihtiyacı olanlar Eylül 2022 itibari ile belirlenen en hızlı telefon modellerini sakın kaçırmasın!

Emeklilere 10 bin TL'lik promosyon müjdesi! Bankalar şimdi duyurdu! Rakamlar değişti, süre uzatıldı! Hemen bakın hemen..

Emekli promosyonunda son dakika gelişmesi yaşandı. Banka değiştirmek isteyen emekliler için bugün son gün olurken bazı bankalar sürelerini uzattı. Peki hangi banka ne kadar zamana kadar başvuru kabul edecek? İşte detaylar...

Ad ve soyadı değiştirmek isteyenlere müjde! Tarih verildi! İşte ad ve soyadı değişikliğine dair detaylar!

Ad ve soyadı değiştirmek isteyenler bu işlemin nasıl yapıldığını merak ediyor. İşte Ad ve soyadı değiştirmek isteyenlerin merak ettiği noktalar!

e-Devlet’ten son şans 24 Aralık 2022 tarihi! Kimliğinde değişikliğe gitmek isteyenler bu tarihi kaçırmamalı

Ad ve soyadını değiştirmek isteyen vatandaşlara büyük kolaylık e-d Devlet’ten geldi. İsim ya da soyadını değiştirmek isteyen kişiler 24 2022’ye kadar e – Devlet’ten başvuru yapabilecek. İşte detaylar…

Ev yenilemek mi, ev değiştirmek mi? 

Birçok vatandaş evini yenilemek veya değiştirmek konusunda kararsız kalıyor. Peki, hangi seçim daha mantıklı? Ev değiştirmek mi ev yenilemek mi? İşte detaylar...

Evinizin havasını değiştirecek pencere önü dekorasyon fikirleri!

Ev dekorasyonunda bütünleyici bir parçalardan biri pencere önü dekorasyonudur. İşte evinizin havasını tamamen değiştirecek pencere önü için dekorasyon fikirleri...

Erden Timur: Oyunun kurallarını değiştirmek istiyoruz!

Erden Timur, konut sektöründe teknoloji kullanımını artırmak ve yaşanan teknolojik gelişmeleri projelere dahil ederek sektörde oyunun kurallarını değiştirmek istediklerini söyledi.

Van Erciş'in çehresi yeni projelerle değişiyor!

Van'ın Erciş Belediyesi, vatandaşın yaşam standartlarını yükseltmek ve ilçenin çehresini değiştirmek amacıyla geliştirdiği projeleri hayata geçiriyor.

İmar planını değiştirmek anayasa kadar zor olmamalı!

Tükiye'nin her yerinde yatak ve dikey mimarinin iç içe geçmesinin, imar izinlerinin kolay değişmesinden kaynaklandığını ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Bir şehrin imarı yapıldıktan sonra artık o, bir anayasa değiştirmek kadar zor olmalı" dedi.

pencere değiştirmek Haberi

pencere değiştirmek

Pencere rengini değiştirmek yasak mı?

Apartman ve konut sitelerinde kimi malikler, pencerelerinin şeklini veya rengini değiştirmek isteyebiliyor. Ancak bu durum yönetim ile ve diğer malikler ile sorun yaşanmasına neden olabiliyor.


Peki, yasal olarak apartmandaki bir bağımsız bölümde pencere rengini değiştirmek yasak mı?


Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince kat maliki kendi bağımsız bölümünde anayapıya zarar verecek nitelikte onarım, tesis ve değişiklik yapamıyor.


Tavan, taban veya duvar ile birbirine bağlantılı bulunan bağımsız bölümlerin bağlantılı yerlerinde, bu bölüm maliklerinin ortak rızası ile anayapıya zarar vermeyecek onarım, tesis ve değişiklik yapılabiliyor.


Her kat maliki anagayrimenkule ve diğer bağımsız bölümlere, kusuru ile verdiği zarardan dolayı diğer kat maliklerine karşı sorumlu oluyor.


Aynı zamanda yapının dış görünüşünde farlılık yaratacak şekilde inşaat da yapılamıyor. Bu nedenle pencere rengini değiştirmek yasak oluyor.


Yönetimden ve maliklerden...