07 / 05 / 2024

pencere rengi

pencere rengi

Kimi malikler, pencerelerinin şeklini veya rengini değiştirmek isteyebiliyor. Ancak bu durum yönetim ile ve diğer malikler ile sorun yaşanmasına neden olabiliyor. Peki, pencere rengini değiştirmek yasak mı?

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere seslenerek ''Yatırımın rengi değişti çok dikkatli olun'' uyarısında bulundu. 

A101’de pencere sinekliği 29,90 TL’ye, kanatlı kurutmalık 229 TL’ye, Torku tam yağlı süzme peynir 49,50 TL’ye düştü!

A101, indirim konusunda ağustos ayına hızlı bir giriş yapacak. Bu kapsamda, 3 Ağustos’ta pencere sinekliği 29,90 TL’ye, kanatlı kurutmalık 229 TL’ye, Torku tam yağlı süzme peynir 49,50 TL’ye düşecek. İşte 3 Ağustos 2023 Perşembe A101 fiyat listesi...

Altın fiyatları dibe çakıldı! Bu rakamları görenlerin rengi attı! Acilen bakın! 28 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 28 Şubat Salı milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatları dibe çakıldı! Bu rakamları görenlerin rengi attı! Acilen bakın! 28 Şubat 2023 altın fiyatları.

Kan kaybeden altın için yeni zirve açıklaması geldi! Yatırımcılar tam duvara tosladım derken işin rengi değişti

Altın fiyatları perşembe günü rekor kırarken dün ABD büyüme rakamlarının açıklanmasının ardından düşüşe geçti. Yatırımcılar tam duvara tosladım derken işin rengi değişti! Kan kaybeden altın için yeni zirve açıklaması geldi!

Yerli otomobil Togg'un en çok bu rengi sevildi! İşte herkesi kendine hayran bırakan o görüntü...

29 Ekim'de Gemlik'teki fabrika açılışı yapılan ve banttan indirilen Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg'un en sevilen rengi belli oldu. En sevilen rengi belirlemek için sosyal medyada yapılan anket sonuçlandı.

Anex Kapı Pencere Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anex Kapı Pencere Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Isalmagomed Bııaslanov ve Merdan Deniz ortaklığında kuruldu.

Getex Kapı Pencere Aksesuarları Tekstil Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Getex Kapı Pencere Aksesuarları Tekstil Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile A Abderrahmane C. Djouamaa ve Mohamed Bomace Samake kuruldu.

Yelken Kalıp'a Avrasya Pencere Fuarı’ndan yoğun ilgi!

Yelken Kalıp A.Ş. katılım gösterdiği Avrasya Pencere Fuarı’nda yoğun ilgi gördü. Firma, 4 binden fazla ürün çeşidini müşterileriyle buluşturdu.

Rengi Antalya'da 0,79 faiz fırsatı!

30 farklı ülkeden konut alıcısı bulunan Rengi Antalya’da yüzde 50 peşinat ve 12 ay vade farksız taksit imkanıyla daire sahibi olabilirsiniz. Antalya Döşemaltı’nda, Karaarslan İnşaat tarafından inşa edilen Rengi Antalya’da, kısa bir süre devam edecek cazip bir kampanya başlatıldı...

Rengi Antalya'da yüzde 50 peşinat, 12 ay vade fırsatı!

30 farklı ülkeden konut alıcısı bulunan Rengi Antalya projesinde yüzde 50 peşinat ve 12 ay vade farksız taksit imkanıyla ev sahibi olunabiliyor.

Evinizin havasını değiştirecek pencere önü dekorasyon fikirleri!

Ev dekorasyonunda bütünleyici bir parçalardan biri pencere önü dekorasyonudur. İşte evinizin havasını tamamen değiştirecek pencere önü için dekorasyon fikirleri...

Windowall Kapı ve Pencere Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Windowall Kapı ve Pencere Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kandemir ve Samet Kandemir ortaklığında kuruldu.

Yapıtek Pvc ve Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtek Pvc ve Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirer, Ali Murat Aydın ve Behçet İlkbahar tarafından kuruldu...

pencere rengi Haberi

pencere rengi

Pencere rengini değiştirmek yasak mı?

Apartman ve konut sitelerinde kimi malikler, pencerelerinin şeklini veya rengini değiştirmek isteyebiliyor. Ancak bu durum yönetim ile ve diğer malikler ile sorun yaşanmasına neden olabiliyor.


Peki, yasal olarak apartmandaki bir bağımsız bölümde pencere rengini değiştirmek yasak mı?


Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince kat maliki kendi bağımsız bölümünde anayapıya zarar verecek nitelikte onarım, tesis ve değişiklik yapamıyor.


Tavan, taban veya duvar ile birbirine bağlantılı bulunan bağımsız bölümlerin bağlantılı yerlerinde, bu bölüm maliklerinin ortak rızası ile anayapıya zarar vermeyecek onarım, tesis ve değişiklik yapılabiliyor.


Her kat maliki anagayrimenkule ve diğer bağımsız bölümlere, kusuru ile verdiği zarardan dolayı diğer kat maliklerine karşı sorumlu oluyor.


Aynı zamanda yapının dış görünüşünde farlılık yaratacak şekilde inşaat da yapılamıyor. Bu nedenle pencere rengini değiştirmek yasak oluyor.


Yönetimden ve maliklerden...