05 / 05 / 2024

pendik 126 konutun tapu töreni

pendik 126 konutun tapu töreni

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce: "Havaalanı, hızlı tren, metro, boğaz köprüsü yapıyoruz, muhalefet hepsine karşı çıkıyor" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Megakentte ev sahibi olmak isteyenler hemen bakın! Pendik'te KDV'den muaf konut satılıyor! 

İstanbul Pendik'te konut satışı için tarih verildi. Pendik Belediyesi tarafından Yayalar Mahallesi'nde yer alan konut satışa sunuluyor. Peki satışı yapılacak konutun fiyatı ne kadar? 

Kahramanmaraşlılara müjde! Elbistan'da Cumhuriyet'in 100. yılına özel 126 konut teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş depremlerden ikincisinin merkez Elbistan'da nisan ayında temelleri atılan 126 deprem konutun, Cumhuriyet'in 100. yılına özel, hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Arsa yatırımı yapacaklar dikkat! Pendik Belediyesi 4 bin 412 metrekarelik arsayı 3 taksitle satıyor! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Dolayoba'da yer alan 4 bin 412 metrekarelik arsayı 44 milyon 126 bin 200 TL'ye satışa sunuyor. 

Pendik'te 35.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik'te yer alan gayrimenkulü 35 milyon 126 bin 300 TL bedelle satışa çıkardı.

Pendik Belediyesi'nden 35.1 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis alanı!

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kaynarca'da yer alan akaryakıt ve servis alanını 35 milyon 126 bin 300 TL'ye satıyor...

Pendik Onur Life 180 yeni kampanya!

Pendik Onur Life 180 yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projedeki son 20 konutun satış süreci devam ediyor.

TOKİ Kütahya Dumlupınar projesinin ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Dumlupınar'da hayata geçireceği 126 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ'den Kütahya Dumlupınar’a 126 konut!

TOKİ, Kütahya Dumlupınar’da yöresel mimaride 126 konut yapacak. TOKİ tarafından Kütahya Dumlupınar'da inşa edilecek 126 konutun ihalesi dün yapıldı..

TOKİ Osmaniye Sumbas projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Sumbas'ta hayata geçireceği 126 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ'den Mudurnu'ya yöresel mimaride 126 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu Mudurnu'da hayata geçireceği 126 adet konutun ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ’den Uşak'a yöresel mimaride 126 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Ulubey'de hayata geçirdiği 126 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

Kırşehir'de TOKİ Konutları inşaatı devam ediyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Kırşehir Belediyesi'nin 2010 yılında başladığı inşaatın üçüncü etabında yer alan 1.126 konutun inşaat çalşmaları devam ediyor.

Pendik'teki 150 bin konut 15 yılda dönüşecek!

“Smart Future Expo - Geleceğin Yapıları Geleceğin Şehirleri” Fuarı kapsamında düzenlenen panelde açıklamalar yapan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Pendik’te kentsel dönüşüm kapsamında 150 bin konutun 15 yılda dönüşeceğini belirtti.

pendik 126 konutun tapu töreni Haberi

pendik 126 konutun tapu töreni

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, muhalefeti eleştirerek, "Havaalanı, hızlı tren, metro, boğaz köprüsü yapıyoruz, muhalefet hepsine karşı çıkıyor" dedi. 


Pendik Belediyesi'nce Velibaba Mahallesi'nde düzenlenen "Akşemsettin Kültür Merkezi ve 126 Konut Tapu Teslim Töreni"nde konuşan Güllüce, muhalefet partilerinin seçim vaatlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.


Güllüce, Türkiye'de uzun yıllar başörtülü kızların üniversitede okuyamadıklarını ifade ederek, "Avusturya-Macaristan İmparatorluğu ile yaklaşık 5 yüzyıl boyunca savaştık. 28 Şubat öncesi ve sonrasında bu ülkenin çocukları kendi vatanında okuyamadı, ama 5 yüzyıl boyunca savaştığımız bir ülkenin üniversitesinde okuyabildi. Bu ne kadar acı bir durum değil mi?" diye konuştu.


CHP'nin, belediyecilik alanındaki her çalışmaya karşı olduğunu ve yapılan hizmetlerin inşaatını durdurmak için Anayasa Mahkemesi'ne başvurduğunu anlatan Güllüce, anamuhalefetin en büyük başarısının, her şeye karşı çıkmak olduğunu kaydetti.


Muhalefetin hükümetin, belediyelerin yaptığı...