28 / 04 / 2024

pendik belediye başkanları toplantıları

pendik belediye başkanları toplantıları

İstanbul Anadolu Yakası AK Partili Belediye Başkanları Koordinasyon toplantısının 145’inci oturumu Pendik’te gerçekleşti. Kahvaltı eşliğinde gerçekleşen toplantıya Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin de katıldı...

Yomra Belediye Başkanı'ndan hırsızlık kriteri: Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, kamu adına görev yapan belediye başkanlarının eğer öncesinde herhangi bir gayrimenkülü ya da malvarlığı yoksa makam maaşıyla mülk sahibi olamayacağını açıkldı. Bıyık, "Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır" dedi.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

En riskli ilçelerin belediye başkanları konuştu!

İstanbul'da gerçekleşeceği düşünülen depremle ilgili en riskli olan ilçelerin belediye başkanları yaptıkları hazırlıklara ilişkin açıklamalar yaptı.

Ankara Büyükşehir belediye başkanları 'deprem'i tartışacak!

Ankara Kent Konseyince yarın video konferans yöntemiyle gerçekleştirilecek olan "Deprem Farkındalığı ve Kriz Yönetimi" toplantısında, bazı büyükşehir belediye başkanı ve büyükşehir kent konseyi başkanları, "Depreme hazır mıyız?" sorusuna yanıt arayacak.

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

AK Parti'den belediye başkanlarına kira alacaklarının tahsilinde esneklik önerisi!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, belediye başkanlarına yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele sürecinde alınması gerekli olan tedbirlerle ilgili genelge gönderdi. 

CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı'nda imar konuşuldu!

CHP'den seçilen büyükşehir belediye başkanları, Sultanahmet Tunuslu Hayrettin Paşa Konağı'nda gerçekleştirilen "Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı"nda bir araya geldi 

FETÖ'ye 1 metrekare arsa vermeyen ender belediye başkanlarından biri benim!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Bir belediye başkanı para yönetimini bilmiyorsa lütfen işbaşına gelmesin" diye açıklama yaptı. 

AK Partili belediye başkanlarının önceliği kentsel dönüşüm!

AK Partili belediye başkanları, seçimden sonra kentsel dönüşüme öncelik verecek. Projeler ilk etapta deprem riski altındaki bölgelerde yoğunlaşacak. Alan bazlı dönüşümde yatay mimari tercih edilecek.

Pendik Ahmet Yesevi’de dönüşüm başlıyor!

Ahmet Yesevi Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, 700 hak sahibinin tapuya kavuştuğunu dile getirerek “Yeni düzenlemelerle birlikte mahalleye 3 okul, 3 veya 4 park ve 1 spor kompleksi kazandıracağız.”diye konuştu.

2. Bölge Belediye Başkanları projelerini anlattı!

2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı bu ay Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Anadolu Yakası Belediye Başkanları Beykoz’da buluştu!

İstanbul Anadolu Yakası Belediye Başkanları, Aralık ayı toplantısı Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

pendik belediye başkanları toplantıları Haberi

pendik belediye başkanları toplantıları


Her ay bir ilçenin ev sahipliğinde düzenlenen Anadolu Yakası AK Partili Belediye Başkanları Koordinasyon toplantısının 145’inci oturumu Pendik’te gerçekleşti. Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’nde kahvaltı eşliğinde gerçekleşen toplantıya Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in yanı sıra,Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem katıldı. Toplantıda ayrıca Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Ahmet Cin de yer aldı.


Koordinasyon toplantıları, belediyeler arasında uygulamada birliktelik, koordinasyon, yardımlaşma, diyalog, uluslararası kurumlarla amaçları doğrultusunda işbirliği ve bilgi alışverişinin sağlanması amacıyla yapılıyor. Belediye Başkanları, Pendik’teki buluşmada Başkan Kenan Şahin’in rehberliğinde Pendik Marina’yı da gezdiler.


Pendik...