30 / 04 / 2024

Pendik gayrimenkul firma gaspı

Pendik gayrimenkul firma gaspı

İstanbul Pendik'te gayrimenkul şirketinde çalışan şahıs kuzeniyle birlikte şirkete ait 350 bin TL'yi çaldı. Yakalanan kuzenlere adliyeden ev hapsi verildi.

Pendik Belediyesi 2 adet gayrimenkulü satıyor! İstanbul'da fırsat! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy ve Kavakpınar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Karayolları Genel Müdürlüğü Pendik'te gayrimenkul satıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Pendik Doğu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Pendik'te 18.7 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

T.C. İstanbul Anadolu 17. İcra Dairesi, İstanbul ili, Pendik ilçesinde yer alan 4 gayrimenkulü 18 milyon 699 bin TL'ye icradan satıyor...

Pendik ve Şile'de 59.5 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Pendik ve Şile'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 59 milyon 484 bin 394 TL bedelle satışa çıkardı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Pendik'te 35.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik'te yer alan gayrimenkulü 35 milyon 126 bin 300 TL bedelle satışa çıkardı.

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Pendik Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Pendik Şubesi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

Pendik'te 26.6 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

T.C. İstanbul Anadolu 11. İcra Dairesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurna ve Kurtköy ilçelerinde yer alan 4 gayrimenkulü 26 milyon 581 bin 300 TL'ye satıyor...

Pendik'te 2.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Yayalar'da yer alan gayrimenkulü 2 milyon 858 bin 560 TL bedelle satışa çıkardı.

Pendik'te 6.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Pendik'te yer alan gayrimenkulü 6 milyon 390 bin 750 TL bedelle satışa çıkardı.

Pendik Kök Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pendik Kök Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Koç tarafından kuruldu.

Akbal Sağlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Gayrimenkul Danışmanlığı Pendik Şubesi kuruldu!

Akbal Sağlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Gayrimenkul Danışmanlığı Pendik Şubesi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ümit Akbal, Mustafa Akbal ve Çeşminaz Karaman ortaklığında kuruldu.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Pendik 2 Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Pendik 2 Şubesi bugün Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından kuruldu.

Pendik gayrimenkul firma gaspı Haberi

Pendik gayrimenkul firma gaspı

Pendik'te çalıştığı gayrimenkul şirketine ait 350 bin lirayı kuzenleriyle birlikte çaldığı saptanan şüpheli ve 2 kuzenine sevk edildikleri adliyeden ev hapsi verildi

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Pendik'te bir gayrimenkul şirketinde çalışan Ü. A. 6 Ocak'ta şirkete ait 350 bin lira değerindeki çeki, bankadan bozdurduktan sonra yolda 2 şüpheli tarafından önünün kesildiğini, şüphelilerin aracın lastiğini kestiğini ve kendisini darbettikten sonra parayı gasp ettiklerini ileri sürerek durumu polise bildirdi.

İhbarın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, olaya ilişkin çalışma başlattı. Polis, olayın Çınardere Mahallesi'nde güvenlik kamerasının bulunmadığı noktada yaşandığını belirledi.

Çalışmalarını yürüten ekipler, olay yeri çevresindeki esnafların araçlarında bulunan araç kamera görüntülerini inceledi. Polis, olayın meydana geldiği sırada bir aracın araç içi kamerasına yansıyan görüntülerine ulaştı.Görüntülerde olayın Ü. A'nın...