10 / 05 / 2024

pendik harmandere 2. etap teslim töreni

pendik harmandere 2. etap teslim töreni

Pendik Harmandere Konutları'nın 2. etabında anahtar teslimleri gerçekleştirildi. Gecekondu sahiplerine evleri tören ile teslim edildi. 3 bloktan oluşan 2.Etap'ta 85 metrekarelik 178 ev bulunuyor.

İBB, Pendik ve Eyüpsultan'daki konut imarlı 2 arsayı satıyor! İhalesi 27 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik ve Eyüpsultan'da yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki megakentte satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

Zen Demiryolları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zen Demiryolları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezer Karakaya ve Yusuf Özen ortaklığında kuruldu.

Ysf Mermercilik Ve İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysf Mermercilik Ve İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Taner Yanık tarafından kuruldu.

Pendik'te yüzde 40'ı peşin kalanı 2 taksitle arsa satılıyor! Megakentlilere son dakika yatırım fırsatı! 

İstanbul Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendil ilçesi, Kurtköy Mahallesinde yer alan arsayı 40'ını peşin kalanını 2 taksitle arsa satıyor. Peki Pendik'te yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Pen Teknik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Pen Teknik İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Ay, Melih Yaşar, Sezer Karakaş ve Sezgin Karakaş ortaklığında kuruldu.

Tunçkar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunçkar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Zihni Tunç tarafından kuruldu.

Öz Baran Madencilik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Baran Madencilik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kadak tarafından kuruldu.

Öz Baran Madencilik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Baran Madencilik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kadak tarafından kuruldu.

Pendik'te konut imarlı arsa 2 taksitle satılıyor! İstanbul'dan arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İstanbul Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi Yayalar Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 40'ı peşin kalanı 2 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Pendik Yayalar'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Pendik'te 2 taksitle 2 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Doğu (Kavakpınar) ve Dolayoba mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Pendik'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Mavi Yelken Yat Ve Yat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yelken Yat Ve Yat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Cemal Şen ve Murat Gören ortaklığında kuruldu.

Baev Yapı Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baev Yapı Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Şakir Bakış tarafından kuruldu.

Pendik Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'nin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

pendik harmandere 2. etap teslim töreni Haberi

pendik harmandere 2. etap teslim töreni

Pendik Belediyesi tarafından gecekondu sahiplerine yönelik inşa edilen Harmandere Konutlarının 2. Etabında yer alan konutların teslimleri yapıldı. Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre; Törende konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Gecekondu dönüşümünde önemli bir başarıya imza attık. Depreme dayanıklı, daha yaşanılır modern yapıları teslim ettik. Hayırlı olsun." şeklinde konuşma yaptı. Pendik Harmandere Konutları 2. Etap'ın anahtar ve tapu teslimleri Pendik'te belediyenin düzenlediği törende konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Cin "Gecekondu dönüşümünde önemli bir başarıya imza attık. Depreme dayanıklı, daha yaşanılır modern yapıları teslim ettik. Hayırlı olsun." şeklinde konuşma yaptı.


Törende temsilen 4 aileye tapu ve anahtarları verildi. Belediye Başkanı Ahmet Cin, gecekondu sıkıntısnın kentin en önemli problemlerinden bir tanesi olduğunu, 1993 yılında Pendik’te 13 bin olan gecekondu...