09 / 05 / 2024

Pendik Köşkleri

Pendik Köşkleri

1997 yılında tamamı deniz manzaralı dairelerin yer aldığı Pendik Köşkleri'nde 2. Etap satışları başlamış. Sitede bulunan daireler 6 milyar 156 milyon liradan (503 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

1997 yılında Pendik Köşkleri satışa sunulmuş!

1997 yılında Pendik Köşkleri Sitesi satışa sunulmuş. Üç farklı büyüklükte daireden oluşan sitedeki daireler 5 milyar 571 milyon liradan (456 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılacakmış.

1936'da Atatürk'ün yaşadığı iki köşk tamir edilmiş!

1936 yılında Diyarbakır'da yer alan ve Atatürk'ün kaldığı iki köşk olan, Semanoğlu ve Pamuk Köşkleri belediye tarafından tamir edilmiş.

65 yaşından küçükler dikkat! SGK duyurdu! 7 Ekim’de süre doluyor! İşte detaylar!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) yeni bir duyuru yaptı. Bu duyuru 65 yaşından küçükleri ilgilendiriyor. İşte merak edilen detaylar!

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Pendik KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler projesinde kaç konut yer alacak? Pendik Arkatlı Evler projesi ne kadar mal olacak? İşte Pendik Arkatlı Evler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Pendik Kök Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pendik Kök Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Koç tarafından kuruldu.

Devletin tarihi köşkleri yeni sahiplerini bekliyor!

Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli simgelerinden Çankaya Köşkü, hemen yanı başında Başbakanlık Konutu, Dışişleri Konutu ve TBMM Başkanlık Konutu’yla birlikte devletin yönetim merkezi olarak bilinen tarihi mekanlar yeni sahiplerini bekliyor.

60 yalı ve 40 yalı dairesi satışta!

Türkiye lüks konut pazarının yüzde 75'ini İstanbul'daki gayrimenkuller oluşturuyor.Özellikle Boğaziçi yalıları ve köşkleri için son yıllarda körfez ülkelerinden alıcılar geliyor.  

Uludağ'daki orman köşklerine büyük ilgi!

Türkiye'nin en önemli kış turizmi merkezlerinden biri haline gelen Uludağ'da, bir otelin orman köşkleri, konforu ve manzarasıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. 

Hangi dizi nerede çekiliyor?

Milyon dolarlık yalıları, köşkleri dizilere kiraya vermek sosyetenin yeni kazanç kapısı. Fiyatlar evine göre aylık 40 bin dolardan başlıyor.

Pergamon Köşkleri'nde kişiye özel ödeme!

Pergamon Köşkleri'nde kişiye özel ödeme olanağı sağlanıyor. 24 ay sonra teslim edilecek projede fiyatlar dolar bazında hesaplanıyor.

Avcılar Pergamon Köşkleri fiyatları!

Arena İnşaat imzalı Avcılar Pergamon Köşkleri projesinde resmi daire satışları devam ediyor. İşte, Avcılar Pergamon Köşkleri fiyatları...

Pergamon Köşkleri daire fiyatları!

Pergamon Köşkleri daire fiyatları 235 bin dolardan başlayarak değişiyor. Ispartakule'de yükselen Pergamon Köşkleri'nde konut, ofis ve dükkanlar bulunuyor...

Arena İnşaat Pergamon Köşkleri iletişim!

İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de konumlandırılan Pergamon Köşkleri projesinde kişiye özel ödeme alternatifleri sunuluyor. Arena İnşaat Pergamon Köşkleri iletişim...

Pergamon Köşkleri teslim tarihi!

Pergamon Köşkleri teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirtiliyor. Ispartakule'de yer alan Pergamon Köşkleri'nde fiyatlar 235 bin dolardan başlıyor...

Pendik Köşkleri Haberi

Pendik Köşkleri



YENİLENEN İSTANBUL'UN DIŞINA KALMAYIN!..


PENDİK KÖŞKLERİ'nde 2. Etap satışları başladı!..


Pendik Köşkleri'nin; 

Tamamen satılan ve büyük prim yapan 1. Etap Evleri'nden sonra şimdi de, sınırlı sayıdaki 2. Etap Evler'in satışına başlandı. 

Emsallerine oranla üstün özellikli bloklardan oluşan Pendik Köşkleri'nde 2. Etap Evler'e; Kaçırılmayacak, çok uygun fiyat ve koşullarla sahip olacak, yenilenen İstanbul'un dışında kalmayacaksınız...


Tamamı deniz manzaralı 120, 140, 175 m2'lik daireler,

Açık kapalı otopark,

Merkeze yakın ulaşım,

Mini futbol ve voleybol sahası ile alışveriş merkezi,

Doyumsuz yeşil alanlar,

Tam kontrollü site...

Sizleri bekliyor... 


PENDİK KÖŞKLERİ


6.156.000.000.TL'den Başlayan Uygun Fiyatlar ve 18 Ay'a Varan Taksitlerle PENDİK KÖŞKLERİ'nde Ev Sahibi Olma Şansını Kaçırmayın..


Yük. Müh. Mim. Nevzat Kurdoğlu'nun mükemmel tasarımını taşıyan,...