06 / 05 / 2024

pendik kültür merkezleri

pendik kültür merkezleri

Bir yıl önce temeli atılan üç kültür merkezi ile bir bilgi evi ve spor merkezini tamamlayan Pendik Belediyesi aralarında 8 bin metrekarelik parkın da bulunduğu beş açılışı peş peşe gerçekleştirdi...

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediyesi artan nüfusa bağlı olarak mahallelere yeni kültür merkezleri inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Anadolu Yakası'na Atatürk Kültür Merkezi yapılacak!

Beyoğlu'nda ihracatçılarla buluşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Zenginlik ve cazibe merkezleri hep Avrupa Yakası'nda. Biz burada bir dengeleme yapalım istedik bir Atatürk Kültür Merkezi de Anadolu Yakası'nda yapacağız" dedi.

Çekmeköy'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Büyükşehir kanunu ile mahalle statüsüne kavuşan eski köylerde, Köy Konağı mimarisi ile dizayn edilen kültür merkezleri çalışmaları başladı. Merkezlerin içinde Kütüphane, eğitim alanı, etkinlik salonları bulunacak.

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

İstanbul’un modern, kullanışlı ve iddialı kültür sanat merkezleri arasında yer alan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılış etkinlikleri 22-24 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Kapaklı Kültür Merkezi'nde inşaat tamamlanıyor!

Tekirdağ ilini kültür ve sanatın merkezi haline getirme yolunda büyük mesafe kat eden Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı, Çerkezköy, Ergene ve Saray ilçelerinde dev kültür merkezleri inşa ediyor.

Pendik Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi yenileniyor!

Pendik'te yer alan Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi yeni sezona yenilenmiş olacak girecek.

Tekirdağ Büyükşehir'den 4 ilçeye kültür merkezi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu 2014'ten bu yana birçok alanda olduğu gibi kültür alanında da gerçekleştirdiği atılım kapsamında başarılı projelere imza attı. Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Ergene ilçelerinde yapımı süren kültür merkezleri bu projelerin başında geliyor.

Kocaeli’nin en büyük kültür merkezleri Çayırova'da!

Kocaeli Çayırova Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cumhuriyet Mahallesi Kültür Merkezi ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ilin en büyük kültür merkezi olacak şekilde inşa ediliyor.

Pendik Atatürk Kültür Merkezi yeni sezona yetişecek!

Pendik'teki Atatürk Kültür Merkezi'nde çalışmalar son sürat sürüyor. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, merkezin yeni sezonda hizmete gireceğini belirtti.

Kocaeli Arslanbey’e kültür merkezi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılamaları için kent genelinde kültür merkezleri inşa etmeye devam ediyor.

Pendik Atatürk Kültür Merkezi 2017'de hizmete girecek!

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, riskli yapı sınıfına girdiği için aslına uygun olarak restore edilen Atatürk Kültür Merkezi’nin inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu. Başkan Şahin, Atatürk Kültür Merkezi’nin yeniden kültür ve sanat etkinliklerinin merkezi haline geleceğini söyledi.

Pendik Atatürk Kültür Merkezi restore ediliyor!

Yapılan testler sonucunda riskli yapı sınıfına giren Atatürk Kültür Merkezi aslına uygun olarak restore edilip güçlendiriliyor. Testlerde binanın taşıyıcı kolonlarının korozyona uğradığı tespit edildi.

pendik kültür merkezleri Haberi

pendik kültür merkezleri


Geçtiğimiz yıl Pendik’te inşa edilmeye başlanan ve mimarileriyle dikkat çeken çok amaçlı kültür merkezleri, Belediye ekiplerinin gece gündüz süren  çalışmasıyla  bir yılda tamamlandı.  İçlerinde  sağlık, eğitim, kültür ve spor alanında hizmetlerin yer aldığı  Kavakpınar Mahallesi Ahmedi Hani Kültür Merkezi, Ahmet Yesevi Mahallesi Ahi Evran Kültür Merkezi, Velibaba Mahallesi Akşemseddin Kültür Merkezi, gençlerin ihtiyaçları düşünülerek inşa edilen Fatih Mahallesi Neşet Ertaş Bilgi Evi ve Spor Merkezi düzenlenen törenlerle hizmete girdi. Açılış törenlerine  Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Başkan Şahin: Her noktaya hizmet götürüyoruz


Pendik’te “Her noktaya hizmet” anlayışı ile hareket ettiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin “Biz Yerel seçimlerden önce temellerini  attığımızda, seçimden sonra unutulur diyenler oldu. Ancak bir...