30 / 04 / 2024

Pendik Merkez-Kaynarca metro hattı

Pendik Merkez-Kaynarca metro hattı

Pendik-Kaynarca-Tuzla Metro Hatlarının yapım çalışmaları İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden başlatılıyor.

Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Metro Hattı 2025'te açılacak!

Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Metro Hattı'nın 2025 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Hatları için alınacak kredi tutarı düşürüldü!

İBB tarafından talep edilen Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen metro hattına, metro aracı almak üzere kullanılacak olan 230 milyon Euro'luk borçlanma miktarı, 150 milyon Euro yapıldı. İşte ayrıntılar...

Beytül Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Beytül Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Beytül Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

İstanbullular dikkat: 3 yeni metro hattı geliyor

Kredi onayı alınarak Kaynarca-Tuzla, Mahmutbey-Bahçeşehir ve Ümraniye-Göztepe metro hatları için finansman sağlandı. İşte detaylar...

Ekinox İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ekinox İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ekinox İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezli Pendik'te yapıldı.

Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkezi Pendik'te yapıldı. 

Pendik Kaynarca Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Kaynarca Mahallesi, 10689 ada, 1 parselin Bir Kısmı ile 10689 ada, 2 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Pendik-Sabiha Gökçen metrosu konuta talebi yüzde 20 artırdı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada Pendik’te hayata geçirdikleri ‘Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın açılışı sonrasında konutta talebin arttığını kaydetti.

Pendik Merkez-Kaynarca metro hattı Haberi

Pendik Merkez-Kaynarca metro hattı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Pendik-Kaynarca-Tuzla Metro Hatlarının yapım çalışmalarını yeniden başlatıyor. Akşam'da yer alan habere göre; Proje revizyonu yeniden hazırlanan ve gereken prosedürlerin tamamlanmasının ardından Kaynarca-Tuzla ve Pendik Merkez-Kaynarca Hatları inşalarına kaldığı yerden başlanacak.

Pendik-Kaynarca-Tuzla Metro Hatları, Kadıköy-Kartal-Tavşantepe Metro Hattının devamı niteliğinde olacak. Her iki hat, toplam 13 kilometre uzunluğunda 7 istasyondan oluşacak. Çalışmaların 34 ayda tamamlanması planlanıyor. 

Tuzla-Tavşantepe 11 dakika

Tuzla'dan Tavşantepe'ye gelme süresi 11 dakika, Kadıköy'e gelme süresi ise 51 dakika olacak. Pendik'ten metroya binen bir yolcu 15 dakikada Sabiha Gökçen Havaalanı'na ulaşabilecek.  Hat, saatte / tek yönde 62 bin yolcu taşıma kapasitesine sahip olacak. Günlük yolcu taşıma kapasitesi 2 milyon 225 bine kadar çıkabilecek.