30 / 04 / 2024

pendik okul projeleri

pendik okul projeleri

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi ve özel okul müdürleri ile bir araya gelen Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, teknik açıdan okullara desteklerinin devam ettiğini belirterek, ilçede 50’ye yakın yeni okul arazisi hazırlandığını söyledi.

Kiptaş yeni proje var mı? Kiptaş Pendik Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar, ödeme şekilleri nasıl?

Kiptaş yeni projeleri merakla araştırılıyor. Özellikle Kiptaş Pendik Arkatlı Evlerinin fiyatları sorgulanıyor. İşte detaylar!

6 km’lik okul servisi için 17 bin 700 lira! Okul servislerinde fiyatlar uçuşa geçti!

Öğrenciler ve veliler isyanda! Pendik'te 6 kilometrelik okul yolu için 17 bin 700 lira ücret istendi. Herkes, okul servis fiyatlarından rahatsız. Fahiş artan servis fiyatlarında usulsüzlük olduğu ortaya çıktı. Veliler bu fiyatları ödeyemeyince, öğrenciler yaya kaldı. İşte haberin detayları….

KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla ve Pendik’te devam eden projeleri gezdi. Peki KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne? İşte detaylar...

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

İdlib'e 248 konutluk Pendik Mahallesi kurulacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesinin öncülüğünde başlatılan İdlib Yardım Kampanyasında yaklaşık 150 bin Pendikli öğrenci, okul harçlıklarından topladıkları 525 bin TL ile İdlib'e Pendik Mahallesi kuracak. 

Pendik'e millet bahçesi sözü!

AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, yeni dönem için hazırladığı projeleri anlattı. Cin, önümüzdeki beş yıllık süre içerisinde taahhüt ettikleri 130’a yakın projeyi hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

Pendik'in dev projeleri tamamlanıyor!

Pendik Belediye Başkanı Basın Danışmanı Metin Tavukçu ve Basın ve yayından sorumlu Müdür Cem Koçdemir, açılışı yapılan ve inşaası devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Adana'da 21 yeni okul inşa edilecek!

AB mali desteği ve Dünya Bankası aracılığıyla yürütülen Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Kriz Zamanlarında Herkes için Eğitim projeleri kapsamında, Adana'da 21 okul inşa edilecek.

Pendik Esenler Aile Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Pendik Belediyesi, 4 yaş ve üstü çocuklar için okul öncesi eğitim imkanı sunan Aile Çocuk Eğitim Merkezlerine bir yenisinidaha ekledi. Pendik'teki 6. AÇEM Esenler’de hizmete açıldı.

pendik okul projeleri Haberi

pendik okul projeleri


Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi ve özel okul müdürleri ile bir araya gelen Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, teknik açıdan okullara desteklerinin devam ettiğini belirterek, ilçede 50’ye yakın yeni okul arazisi hazırlandığını söyledi.  


Pendik Belediye Başkan Dr. Kenan Şahin, İlçe Kaymakamı Osman Tunç ve Milli Eğitim Müdürü Coşkun Otluoğlu Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi ve özel okul müdürleri ile bir araya geldi. Görevlerine yeni başlayan müdürleri tebrik eden Başkan Şahin, okullara destek verdiklerini dile getirdi. İmkânlar dâhilinde eğitim camiasına teknik açıdan desteklerini ortaya koyduklarını belirten Başkan Şahin, plan çalışmaları kapsamında okullar için yeni araziler oluşturulduğunu bildirdi. Başkan Şahin konuşmasına şöyle devam etti: “Şu ana kadar eğitim kalitesinin artırılması için ilçemizde 50’ye yakın yeni okul arazisi hazırladık. Bu yıl...