04 / 05 / 2024

pendik projeleri son durum

pendik projeleri son durum

Lokman Hekim Caddesi ile Adnan Menderes Bulvarı’nı birbirine bağlayacak yeni araç alt geçidi açılış için gün sayıyor. Geçtiğimiz Haziran ayında yapımına başlanan altgeçit ile sahil yönünden gelen sürücüler doğrudan D-100(E-5) karayoluna ulaşabilecek.

DAP Yapı Pendik projesinde son durum ne? Dev proje için son dakika açıklaması geldi!

Polisan Holding, DAP Yapı- DOP Yapı Ortak Girişim ile hayata geçirilecek Pendik projesindeki son durumu paylaştı. İşte DAP Yapı Pendik projesindeki son durum...

Erzurum deprem riskine karşı kentsel dönüşümle güçlendiriliyor

Erzurum'da deprem riskini azaltmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projeleri son 8 yılda yaklaşık 60 bin konutun inşa edildiği 10 milyon metrekarelik bir alanda gerçekleştirildi.

Nurtaş Pendik'te son 3+1 konut!

Hak Yapı tarafından Pendik Velibaba'da hayata geçirilen Nurtaş Pendik'te son 3+1 konut fırsatı devam ediyor. Peki Nurtaş Pendik 3+1 daire fiyatı ne kadar? Nurtaş Pendik sosyal donatıları neler? Nurtaş Pendik ile ilgili ayrıntılar.

Pendik'te kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tam 5 bin bina yıkıldı!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin yaptığı açıklamada, Pendik'te son 10 senede tam 5 bin binanın kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkıldığını söyledi.

KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla ve Pendik’te devam eden projeleri gezdi. Peki KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne? İşte detaylar...

Kamu Özel İşbirliği projelerinde müteahhit kefalet veriyor!

Kamu- Özel İşbirliği projeleri son zamanlarda sık sık gündeme geliyor. Peki, bu dev projelerdeki borç üstleniminden kim sorumlu? Konuya ilişkin merak edilen soruları YAK Avukatlık ortakları yanıtladı.

Müteahhit ve ev sahiplerine çözüm Birikimevim’den!

Türkiye'nin büyük kentlerinde gerçekleşen kentsel dönüşüm projeleri son yıllarda Anadolu’nun birçok kentine de yayıldı. Kentsel dönüşüm sürecinde olan yapılar için finansal çözümler sunan Birikimevim, bu konudaki bakış açısını sempozyuma taşıdı...

Pendik son 5 yılda yüzde 77 değer kazandı!

Son yıllarda İstanbul’un en hızlı büyüyen ve gelişen merkezlerinden Pendik, hem yerli hem de yabancı gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi haline geldi. 

Yeşilce Aydos Pendik son fiyatları!

Yeşilce Aydos Pendik son fiyatları 2+1 dairelerde en düşük 271 bin TL'den başlıyor. Proje "Pendik'te yeni bir mahalle kuruluyor: Burada yaşam çok yeşilce..." sloganıyla tanıtılıyor...

TOKİ Tuzla ve Pendik projeleri için çalışmalar başladı!

Türkiye’nin konut ihtiyacını karşılamakta baş rolü oynayan TOKİ Tuzla ve Pendik projeleri için düğmeye bastı.

Doğatoria Pendik'te 206 bin TL'den başlayan fiyatlar! Son 12 daire!

Doğatoria projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te Seydioğlu Grup A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Fiyatların 206 bin TL'den başladığı projede son 12 daire ile satışlar devam ediyor...

Ofislerde yeni kiracı eskilerden daha az kira ödüyor!

İstanbul'da ofis projeleri son yıllarda hız kazandı. JLL Türkiye Ofis Kiralama Direktörü Mahir Mermer, ofis arzının artmasına karşı talebin azaldığını belirtti.

Pendik'teki 15 hazine parselinin devri tamam!

Vatandaşları tapu sahibi yapmaya devam eden Pendik Belediyesi son olarak Yayalar 1 Nolu Parseli Milli Emlak’tan devraldı.

pendik projeleri son durum Haberi

pendik projeleri son durum


Lokman Hekim Caddesi ile Adnan Menderes Bulvarı’nı birbirine bağlayacak yeni araç alt geçidi açılış için gün sayıyor.  Geçtiğimiz Haziran ayında yapımına başlanan altgeçit ile sahil yönünden gelen sürücüler doğrudan D-100(E-5) karayoluna ulaşabilecek.


Pendik Belediyesi tarafından Lokman Hekim Caddesi ile Adnan Menderes Bulvarı’nı birbirine bağlamak üzere inşa edilen araç alt geçidi yakında açılıyor. Son hazırlıkların yapıldığı 120 metre uzunluğundaki alt geçit,  tren yolu hattı üzerindeki tek araç geçiş noktası Sancak Köprüsü’ne de alternatif olacak.  Altgeçidin devreye girmesiyle sahil yönünden gelen sürücüler Lokman Hekim Caddesi üzerinden i Adnan Menderes Bulvarı ile doğrudan D-100(E5) karayoluna ulaşacak.  Son rötuşların yapıldığı altgeçitte trafiği daha düzenli hale getiren işaret ve çizgiler ile sinyalizasyon çalışmaları da gerçekleştirildi.


Abdülhalik Renda Caddesi’nden Hatboyu Caddesi’ne de ulaşım sağlanacak


Yüksek Hızlı tren çalışmalarından...