05 / 05 / 2024

Pendik Satya Yapı Yayalar fiyatlar

Pendik Satya Yapı Yayalar fiyatlar

Pendik Satya Yapı Yayalar fiyatları 210 bin TL'den başlayarak değişiyor. Satya Yayalar projesi 2018 sonunda teslim edilecek...

Beytül Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Beytül Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Beytül Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Ekinox İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ekinox İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ekinox İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezli Pendik'te yapıldı.

Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkezi Pendik'te yapıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pendik'e kentsel dönüşüm müjdesi: Orta ve Dumlupınar'da 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı!

Cuumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik ilçesi kapsamında kentsel dönüşüm ile ilgili de yeni müjdeleri verdi. Orta ve Dumlupınar mahallelerinde 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı.

DAP Yapı Pendik projesinin ruhsatı onaylandı! POLHO arazisine yeni proje! 

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulunmuştu. DAP Yapı Pendik projesinin ruhsatı onaylandı. İşte ayrıntılar...

DAP Yapı POLHO için ruhsat başvurusu yaptı! Polisan Holding Pendik arazisine bin yeni konut geliyor!

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulundu. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

DAP Yapı Pendik geliyor! DAP Yapı'dan Polisan Holding arazisine bin konutluk yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 82 milyon 11 bin 328 TL bedelle hayata geçirilecek olan projede bin adet konut ve 100 adet dükkan yer alacak.

Mirsan Emlak Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mirsan Emlak Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mirsan Emlak Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Pendik Satya Yapı Yayalar fiyatlar Haberi

Pendik Satya Yapı Yayalar fiyatlar


12 bin metrekare alanda inşa edilen Satya Yayalar projesi Satya Yapı tarafından İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik Yayalar Mahallesi'nde hayata geçiriliyor.


1+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı Satya Yayalar projesinde peşin ödemelere yüzde 10 indirim yapılıyor. Satya Yayalar projesi dört blokta 340 konut ve 20 ticari birimden meydana geliyor.


Satya Yayalar projesinde 70 metrekare 1+1 dairelerde 210 bin TL ile 275 bin TL, 125-145 metrekare 3+1 dairelerde 375 bin TL ile 585 bin TL arasında değişen fiyatlardan satılıyor.


Satya Yayalar projesinde daireler Aralık 2018'de teslim ediliyor. Projede fitness, sauna, yüzme havuzu, spor alanları, kapalı otopark gibi ortak alanlar olacak.



Adres: Yayalar Mahallesi Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi No: 38


Tel: 444 96 42

Web: www.satya.com.tr

Gülcihan...