17 / 05 / 2024

Pendik Spor Klübü Alt Yapı Tesisi Futbol Sahası satılıyor mu

Pendik Spor Klübü Alt Yapı Tesisi Futbol Sahası satılıyor mu

Pendik Belediyesi tarafından Pendik Spor Klübü Alt Yapı Tesisi Futbol Sahası'nı 29 milyon 184 bin 907 TL'ye 21 Nisan 2015 tarihinde kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkarıyor.

Karşıyaka’da yeni stat konusu gündemden düşmüyor!

İzmir'de 25 sene boyunca kendi stadının yapılmasını bekleyen kentin en köklü spor kulübü Karşıyaka, yıllardır atıl kalan projeyi hayata geçirmek için girişimlerini hızlandırdı. Kulüp, eski Karşıyaka İlçe Stadı'nın yerine yapılacak projeyi yeniden eline aldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı sürpriz bir kararla personel alımı yapacak! Son başvuru günü yarın! Acele edin!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. 6 Ekim’de başlayan başvurular 10 Ekim’de sona erecek.

Düşler Vadisi, depreme en dayanıklı bölge inşa ediliyor! Galatasaray projeden toplam 2.8 milyar TL kazanacak!

Riva'da inşa edilen Düşler Vadisi projesinin 2-3 sene içinde tamamlanacağı belirtildi. Düşler Vadisi, depreme en dayanıklı bölge inşa ediliyor! Galatasaray projeden toplam 2.8 milyar TL kazanacak!

Siltaş Yapı Pendik’teki en büyük kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişi ve insanı merkeze koyan anlayışıyla 2011 yılından bu yana kente değer katan yapılar inşa etmeye odaklanan Siltaş Yapı yeni projesini 9 Haziran tarihinde görücüye çıkarıyor...

Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübüne sponsor oldu!

Hayata geçirdiği projelerle sektörün lider firmaları arasında yer alan Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübünün futbol takımlarına forma göğüs sponsoru oldu.

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak’taki evini kızlarına bıraktı!

Şampiyonluğu kılpayı kaçıran Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanları arasında yer alan Aziz Yıldırım, gözde tatil beldesi Bodrum Yalıkavak’ta bulunan evini kızlarına bıraktı.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Mudanya'nın Çağrışan ve Göynüklü bölgesinde imar düğümü!

Sınırları Mudanya’ya bağlı olan Çağrışan-Göynüklü bölgesinin imar planları yılan hikayesine döndü. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin bölge için hazırladığı imar planları 7 defa mahkemeden döndü. Yeni planlar ise Haziran ya da Temmuz gibi hazır olacak...

İstanbul BBSK, dünya Şampiyonu sporcularına evlerini teslim etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (İstanbul BBSK), Dünya Şampiyonu sporcularına KİPTAŞ’ın “Pendik Yeşilce Aydos Evleri” projesindeki konutlarını teslim etti. 

Fatih Karagümrük'e yeni stat müjdesi!

Fatih Karagümrük Spor Klübü Başkanı Süleyman Hurma, futbol takımı için yeni stat çalışmalarında olumlu gelişmeler yaşandığını dile getirdi.

Next Level AVM Kar Spor’u bünyesine kattı!

Next Level AVM son olarak Türkiye’nin kayak, snowboard, outdoor, kamp ve spor malzemeleri markası Kar Spor’u bünyesine kattı.

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü ile anlaşmasını yeniledi!

FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Yapılan anlaşmaya göre; FuzulEv, mavi beyazlı takımın 2020- 2021 sezonu boyunca isim sponsorluğunu üstlenecek.

Pendik Millet Bahçesi açıldı!

Pendik Millet Bahçesi açıldı. Haftanın her günü 09:30 ila 00:00 saatlerinde hizmet sunan millet bahçesi; deniz manzarası, amfi tiyatrosu, yapay göletleri, bisiklet ve yürüyüş yollarıyla Pendik’in en büyük dinlenme, sosyal ve spor alanı oldu.

Pendik Spor Klübü Alt Yapı Tesisi Futbol Sahası satılıyor mu Haberi

Pendik Spor Klübü Alt Yapı Tesisi Futbol Sahası satılıyor mu

Taşınmaz Mal Satış İlanı


1-Aşağıda özellikleri belirtilen Pendik Belediyesine ait taşınmaz ihale ile satılacaktır. İhale "Batı Mah. 23 Nisan Caddesi No: 11 PENDİK/İSTANBUL" adresindeki Pendik Belediye Binası 5. kattaki Encümen Odasında, Belediye Encümenince 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 36. maddesi uyarınca "Kapalı Teklif Usulü" artırma suretiyle yapılacak.Şartname bedeli 500,00.{Beşyüz TL) olup, Pendik Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğümden (4.Kat) temin edilebilir.


Bölge: Batı

Ada: 8647

Parsel: 3

Parsel Alanı (m2): 7.118,27

İmar Durumu: Turizm + Ticaret + Konut (TİCTK)

Muhammen Bedeli: 29.184.907,00 TL

Geçici Teminat: 875.548,00 TL

İhale gün ve saati: 21.04.2015  Salı  Saat: 14.30


2- Taşınmazın Özellikleri: Söz konusu taşınmaz 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planına göre Turizm + Ticaret + Konut (TİCTK) alanında kalmaktadır. E:2.50, Taks:0.50, Yençok:15 kattır. Bu alanlarda % 40 oranında konut kullanımına yer verilecek olup,...