04 / 05 / 2024

Pendik tapu

Pendik tapu

22 Mart 2015 tarihinde Pazar günü saat 18.00'de Aydos Saz Düğün Salonu'nda düzenlenecek olan Pendik'te İşgalci Değiliz Tapumuzu İstiyoruz Paneline Fi-KENTDER konuşmacı olarak katılıyor.

Pendik'te tapular 15 gün içinde hazırlandı!

Pendik'te tapular 15 gün içinde hazırlandı. Pendik İlçe Tapu Müdürlüğü, 15 bin tapu işlemini 15 gün içinde bitirerek, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin'e teslim etti.

Pendik'te üç mahalleye daha tapu geliyor!

Pendik Belediyesi, Ertuğrulgazi Mahallesi'nden sonra Sülüntepe, Velibaba ve de Fevziçakmak Mahallelerinde de hak sahiplerine kazandırıyor. Üç adet parseli danemazine'den devralan Pendik Belediyesi, arsaların satış işlemlerine başlayacak.

Milpa'nın Pendik arazisi resmen Süleyman Çetinsaya ve Bekir Kılıç'ın!

İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekare büyüklüğe sahip Milpa arazisinin Artaş Grubu tarafından satın alındığı geçtiğimiz ay gündeme gelmişti. İşte o arsanın tapu devri resmen gerçekleştirildi...

Pendik Sülüntepe'deki tapu sorunu çözüldü!

Sülüntepe Mahallesi ‘806 parsel’deki 75 adet gecekondunun tapu sorunu çözüöe kavuştu. Belediye Başkanı Ahmet Cin’in girişimleriyle Milli Emlak Müdürlüğünden devralınan parselin hak sahiplerine satışı başladı. 

Pendik'te iki bölgeye daha tapu müjdesi!

Pendik Belediyesi, 2500 hak sahibinin bulunduğu Şeyhli-Kurtköy-Sanayi ve 1200 hak sahibinin bulunduğu Pendik Çınardere 4. Bölge İmar Uygulama çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların bilgilendirilmesi için ön askıya çıkardı.

Pendik Esenyalı 10. Bölge'ye tapu müjdesi!

Pendik Belediyesinin başlattığı imar uygulama çalışmaları,  430 malikin bulunduğu Esenyalı 10. Bölge’yi de tapuya kavuşturdu.

Pendik'teki tapu sorunu meclis gündeminde!

İstanbul'un Pendik ilçesinde yaşanan tapu tahsis belgesi sorunları meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, konuya ilişkin 7 sorusuna yanıt aradı..

Pendik Belediyesi'nden Kılıçdaroğlu'na tapu cevabı!

xPartisinin grup toplantısında, Pendik Çınardere’deki gecekondulara tapu dağıtacağını açıklayan Kılıçdaroğlu’na belediyeden cevap gecikmedi: Söz konusu gecekondular SHP döneminde inşa edildi. 

Pendik Yayalar'a tapu müjdesi!

Pendik Yayalar 5. Bölge İmar Uygulaması, Pendik Tapu Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 50 hektarlık alanda 1.200 hak sahibini imarlı tapularına kavuşturmak için tapular Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin tarafından teslim alındı.

Pendik Esenyalı'ya tapu müjdesi!

Pendik Esenyalı 10. Bölge İmar Uygulama çalışması tamamlanarak 1 ay süreyle resmi askıya çıkarıldı.  Kemiklidere ve Çevresi Uygulama İmar  Planı kapsamındaki 23 hektarlık bölgede 400 malik bulunuyor.

Pendik Velibaba'ya tapu müjdesi!

Pendik Belediyesinin imar uygulama çalışmaları, bir mahallenin daha yüzü gülüyor. Velibaba  Mahallesi’nde 2 bin 150 hak sahibini tapu sahibi yapacak imar uygulama çalışması, İBB onayından geçti.

Pendik Fevzi Çakmak 4. Bölge'ye 1.000 yeni imar tapusu!

Fevzi Çakmak 4.Bölge 2. Etap İmar Uygulaması,  Pendik Tapu Müdürlüğü tarafından tescil edildi. Metroya yakınlığıyla cazibe merkezi olan bölgede kentsel dönüşümün önü açılıyor.

Pendik Esenyalı 7. Bölge'de tapular dağıtılıyor!

Pendik Esenyalı 7. Bölge İmar Uygulaması, Pendik Tapu Müdürlüğünce tescil edildi. 175 adet imar tapusu, hak sahiplerine dağıtılmaya başlandı.

Pendik Fatih Mahallesi’nde tapu sevinci!

Pendik Fatih Mahallesi 8686 Ada 10 Parsel'deki 42 hak sahibine tapuları düzenlenen törenle teslim edildi.

Pendik'teki 15 hazine parselinin devri tamam!

Vatandaşları tapu sahibi yapmaya devam eden Pendik Belediyesi son olarak Yayalar 1 Nolu Parseli Milli Emlak’tan devraldı.

Pendik tapu Haberi

Pendik tapu


Tapusunu almak isteyen vatandaşlara Fi-KENTDER'den destek. Kentsel Dönüşümde tapu sıkıntısı yaşayanlar için düzenlenen panelde Fi-KENTDER Başkanı Yasin Bektaş ve Dernek Avukatlarından Gayrimenkul Uzmanı Av. İsmail Can da konuşmacı olarak katılacak... 


Tapusunu almak isteyen vatandaşlara Fi-KENTDER'den Hukuki destek


Pendik Aydos'ta tapusunu henüz almamış vatandaşların yaşadığı sıkıntılar ve uygulanmaya başlanacak kentsel dönüşüm ile ilgili süreç hakkında vatandaşların haklarını doğru araması, yaşanmış süreçlerden istifade ederek doğru bilgilenmesi amacı ile Ertuğrul Gazi Mahallesi Aydos Saz Düğün Salonunda bir panel düzenlendi. 


Fi-KENTDER ÇEVREMİZDEN VE DİĞER BÖLGELERDEN GELEN YARDIM VE BİLGİ TALEPLERİNE KARŞI DUYARSIZ DEĞİL


Fikirtepe Haber'e ulaşan bilgilere göre, Aydos Gönüllülerinin düzenlediği panelde davetli olarak çağrılan; Fi-KENTDER ''Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği'' Başkanı Yasin BEKTAŞ, DernekAvukatlarından İsmail CAN'ın konuşmacı panelist olarak katılacakları toplantıda Gazeteci Necdet Saraç, İmar...