28 / 04 / 2024

Milpa'nın Pendik arazisi resmen Süleyman Çetinsaya ve Bekir Kılıç'ın!

Milpa'nın Pendik arazisi resmen Süleyman Çetinsaya ve Bekir Kılıç'ın!

İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekare büyüklüğe sahip Milpa arazisinin Artaş Grubu tarafından satın alındığı geçtiğimiz ay gündeme gelmişti. İşte o arsanın tapu devri resmen gerçekleştirildi...



Milpa Ticari ve Sınai Ürünler Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Pendik'te yer alan arazi hakkında açıklama yaptı. 

İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekare büyüklüğe sahip Milpa arazisinin Artaş Grubu tarafından satın alındığı geçtiğimiz ay gündeme gelmişti. Milpa'dan konuyla ilgili bir son dakika açıklaması geldi. 

Milpa Ticari ve Sınai Ürünler Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtdoğmuş Köyü, Seferusta Mevkii, 1154 Parselde bulunan çiftlik arazisi niteliğindeki gayrimenkul ile orman niteliği sebebiyle taşınmazdan ifraz edilen İstanbul İli, Pendik İlçesi, Kurtdoğmuş Mahallesi, Seferusta Mevkii, 1155 Parselle ilgili açıklamada bulundu.

Milpa nın Pendik arazisi resmen Süleyman Çetinsaya ve Bekir Kılıç ın! 

Geçtiğimiz Eylül ayında İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekare büyüklüğe sahip Milpa arazisinin Artaş Grubu tarafından 99 milyon 893 bin 84 Dolar karşılığında alındığı gündeme gelmişti. 

Sektörde son zamanlarda gerçekleşen en büyük satın almalardan olarak değerlendirilen bu hamle ile beraber Süleyman Artaş'ın 2 milyon 93 bin metrekarelik Milpa arazisindeki ortağının Betatrans Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kılıç olduğu belirlendi. Milpa'nın konuyla ilgili yaptığı KAP açıklamasında, arazinin satışının Artaş Grubu ile Betatrans Lojistik'e yapılacağını belirtilmişti. Betatrans Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Başkanı Bekir Kılıç, Vadistanbul Proje Koordinatörlüğü görevinin yanı sıra Evyap'ta da pek çok görev üstlendi.

İşte arazi ile ilgili yapılan son dakika açıklaması...


Geri Dön