02 / 05 / 2024

Penta banyolar

Penta banyolar

Tasarımın ön plana çıkmaya başladığı banyolar, günümüzde esnek çalışma şartlan ve saatlerinden dolayı evde geçirilen zaman diliminin artmasıyla duş mekânı olmaktan çıkıp sağlık ve SPA alanı haline de geliyor...

TMSF, Penta Grup Yapı'nın 10 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Penta Grup Yapı'nın Bursa'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı. 

Penta Buılds Tasarım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Penta Buılds Tasarım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Rasin Hallak ve Osman Emin Cenik ortaklığında kuruldu. 

TMSF Penta Grup'un Sultanbeyli'deki 5 dairesini satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Penta Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Sultanbeyli'deki 5 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Penta Zemin Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Penta Zemin Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Remziye Abukan tarafından kuruldu.

Figen Erdağ Demircan'dan banyoları trendlere adapte etmenin yolları!

Mimar Erdağ Demircan; bu yıl bitmeden banyosunu yenilemek isteyenler için önerilerde bulundu. İşte banyoları trendlere adapte etmenin yolları...

Alya Penta'da teslimler Nisan 2018'de!

Beylikdüzü’nde Adnan Kahveci bulvarında hayata geçirilen Alya Penta projesi, büyük ve ferah daireleri ile geleneksel ailelerin ilgisini çekiyor.

Alya Penta 8 prestijli okula komşu!

Eğitimde kaldırılan TEOG sistemi yerine öğrencilerin yüzde 90’ının adreslerine en yakın okullara kayıt yaptıracak.Alya Penta projesi 8 prestijli okula komşu konumda yükseliyor.

Alya Penta'da erken teslim müjdesi!

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Alya Penta'da teslimler 6 ay önce çekildi. Nisan 2018'de teslim edilecek projenin temi Ekim 2016'da atılmıştı... 

Finion banyoları yaşam alanına dönüştürüyor!

Villeroy&Boch’un yeni banyo koleksiyonu Finion banyoları yaşam alanına dönüştürmeye hazırlanıyor. Patrick Frey’in imzasını taşıyan Finion, 2017 iF tasarım ödülüne sahip.

Kale Banyo’dan küçük banyolar için ideal çözümler!

Kale Banyo, kullanıcı dostu yeni serileri ile küçük banyoları daha kullanışlı hale getiriyor. Küçük bir banyoya sahipseniz, Kale Banyo’nun hayatınızı kolaylaştıran şık ve fonksiyonel çözümlerinden yararlanabilirsiniz.

Alya Penta’da 48 ay faizsiz konut imkanı!

Akkuş Grup’un Avrupa yakasının cazibe merkezlerinden Beylikdüzü’nde inşa ettiği butik projesi Alya Penta’da 48 ay faizsiz konut imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

Beylikdüzü Alya Penta'da banka kredili satışlar başladı!

Akkuş Grup'un Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Alya Penta’da banka kredili satışlar başladı, projede 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 konut tipleri bulunuyor.

Aquanit banyolarınızda yerini almaya hazır!

Eşsiz tasarımı ve uygulama kolaylığı ile banyoların havasını değiştiren Aquanit, kot farksız uygulanması sayesinde banyolara kesintisiz mekan hissi veriyor.

Penta banyolar Haberi

Penta banyolar

Teknoloji alanında yaşanan değişimler banyolara da yansıyor. Tasarımın ön plana çıkmaya başladığı banyolar, günümüzde esnek çalışma şartlan ve saatlerinden dolayı evde geçirilen zaman diliminin artmasıyla duş mekânı olmaktan çıkıp sağlık ve SPA alanı haline de geliyor. Penta Yönetim Kurulu Başkanı Salih Aydın 30'un üzerinde armatür & aksesuar modeliyle hizmet verdiklerini belirtti.Aydın, Penta'nın duş alırken müzik dinleyebilme ve gelen çağrıyı cevaplayabilme imkânı olduğunu söyledi, "Aydın, Geleceğin Avrupa'sı, Afrika olacak Biz de Afrika'da konumlanmak istiyoruz. Kentsel dönüşüm bizim için fırsat" dedi. 



Yeni...