29 / 04 / 2024

penta the big 5 dubai

penta the big 5 dubai

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Big Mac endeksine göre TL'nin dolar karşısında değeri ne kadar olmalı?

The Economist dergisi tarafından yayımlanan ve ismini de ünlü hamburger Big Mac’ten alan Big Mac endeksine göre 2024 yılının Ocak ayında Türk Lirası'nın dolar karşısındaki değeri olması gerekenden yüzde 14,83 daha az...

Türk Firmaları Suudi Arabistan Yapı Fuarı'nda! 

Orta Doğu ve Afrika’nın en prestijli inşaat platformu “The BIG 5” markası tarafından organize edilen The BIG 5 Saudi Cidde Yapı Fuarı, 8-11 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. Fuara, Türkiye'den 25 firma katılacak...

Dubai küresel inşaat piyasasının hedefinde!

25-28 Kasım’da Dubai’de düzenlenen Yapı ve İnşaat Fuarı The BIG 5 Show ile 220 Türk firması bölgenin en seçkin platformunda ürünlerini sergileyerek, ihracatlarını ikiye katlayacakları birçok iş anlaşması ve ortaklıklara imza attı...

Türk yapı sektörü uluslararası fuarlarda büyüyor!

Expotim-Ladin Grubu bu yıl 40'ıncı kez organize edilecek olan The BIG 5 Show Dubai yapı ve malzeme fuarına katıldı. Expotim & Ladin Grubu Genel Müdür Vekili Çağatay Erşahin gerçekleşen fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

The BIG 5 Show Dubai fuarına rekor katılım!

The BIG 5 Show Dubai, Ortadoğu’nun en büyük, dünyanın ise sayılı yapı fuarlarında biri olarak nitelendiriliyor. Bu yıl 39’uncu kez kapılarını açan bu dev organizasyona 2 bin 500 firma katıldı.

The Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı gerçekleşti!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği tarafından The Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı Suudi Arabistan'da gerçekleşti. Fuar, ziyaretçi akınına uğradı.

The Big Bend, dünyanın en uzun gökdeleni olacak!

600 metre yüksekliğinde ve 1.219 metre uzunluğunda. The Big Bend isimli gökdelen projesinden daire almak neredeyse imkansız.

The Big 5 Show Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Sektöründe dünyanın en büyük fuarı olan The Big 5 Show Yapı İnşaat Fuarı Dubai'de kapılarını açtı. Yapı malzemesi tedarikçisi ve yüklenici olarak son 10 yılda Körfez bölgesinde önemli başarılara imza atan Türkiye fuarın gözdesi oldu.

Penta, The Big 5 Dubai’de!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Penta Banyo, The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katılacak!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre soluk getirmeye hazırlanıyor.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri The Big 5'e katıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Üyeleri, 80 kişilik bir heyetle Dubai'de gerçekleştirilen ve Ortadoğu pazarının en önemli yapı ile inşaat teknolojileri fuarı olarak görülen The Big 5'e katıldı.

BTSO Dubai Yapı Fuarı The Big 5'e katıldı!

BTSO üyeleri, 80 kişilik bir heyetle Dubai'de gerçekleştirilen ve Ortadoğu pazarının en önemli yapı ve inşaat teknolojileri fuarına (The Big 5) katıldı. BTSO 17,18,36 ve 49'uncu komite üyelerinden oluşan 80 kişilik bir heyet, fuara gitti..

Bursalı işadamları Dubai'deki yapı fuarını ziyaret etti!

Bursa Girişimci İş Adamları Derneği (BUGİAD) Yapı Komitesi üyeleri, Dubai‘de gerçekleştirilen Orta Doğu’nun en büyük yapı fuarı olan ‘The BIG 5 SHOW 2013’e 30 kişilik bir heyet ile katıldı....

penta the big 5 dubai Haberi

penta the big 5 dubai


Suya keyif veren tasarımlar denilince akla ilk gelen Türkiye’nin en önemli markası Penta Banyo, 23-26 Kasımda Dubai’de gerçekleştirilecek The Big 5 Dubai International Convertion & Exhibition için hazırlıklarını tamamladı. İsa Baş konuyu “Fuarda sergilenecek ürünlerimizle hem Ortadoğu hem de Avrupa yapı sektörüne yeni bir vizyon getireceğiz.” şeklinde aktardı.


Penta Banyo’nun fuarda sergileyeceği ürünler arasında teknolojik fotoselli evyeler ve lavabo bataryaları olacak. Evyelerin özelliği ise, akıllı dokunmatik teknolojisi sayesinde musluğun tepe noktasına yapılacak ufak bir dokunuşla açılıp kapatılabiliyor olması. Bu sayede mutfaklardan ameliyathanelere kadar pek çok noktada insan yaşamını kolaylaştırmanın yanı sıra daha hijyenik ortamlar da yaratılmış oluyor. Ayrıca, akıllı dokunmatik teknolojisi sayesinde önemli miktarda su tasarrufu yapmak da mümkün…


Banyolarınızda özgürlük hissi veren tasarımlarıyla “Fly”; güçlü duruşu ve ergonomik yapısıyla beyaz...