19 / 05 / 2024

people

people

Donna Karan'ın 11 milyon dolara satın aldığı lüks dairesinde plates odası, yoga stüdyosu yer alıyor...

Kovid-19 aşısı 9 yeni milyarder yarattı!

The People’s Vaccine Alliance isimli sivil toplum kuruluşu, Kovid-19 salgını için üretilen aşıların 9 yeni milyarder oluşturduğuna dikkat çekti. 

2020'de perakende sektörü ne oldu?

Perakende analitiği şirketi REM People 2020 yılı için perakende sektörü hakkında rapor yayınladı. Rapora göre perakende sektörü Mart ayında pandemiyle tanışması nedeniyle fırtınadan geçti.

People And Places Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

People And Places Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Şimşek, Salim Can Kirişçi ve Mehmet Özgümüş ortaklığında kuruldu.

Deniz Seki Bodrum'da 150 bin TL'ye lüks villa kiraladı!

Yazın Türkbükü'ndeki People adlı mekanda sahne alacak Deniz Seki, Türkbükü tepesinde yıllık 150 bin liraya ultra lüks bir villa kiraladı.

Kim Kardashian Kaliforniya'daki evini 2. kez dekore ettirecek!

Kim Kardaşyan, Kaliforniya'da bulunan 20 milyon dolar değerindeki evi ikinci kez tadilattan geçirdikleri anlaşıldı. People dergisine konuşan bir kaynak, "Bu ev için hiçbir masraftan kaçınmıyorlar. Harcamalarının sınırı yok" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, City People 2014'te halk oylamasına kaldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kent kimliğinin korunmasına ve tanınmasına büyük katkı sağlayan aydınlatma projeleri uluslararası bir Aydınlık Şehir Ankarayarışmada, ön elemeleri geçerek 16 ülke arasındaki halk oylamasına kaldı.

THY kapılarını National Geographic Channel'a açıyor!

Türk Hava Yolları kapılarını ilk kez bir perde arkası hikâyesi için National Geographic Channel kameralarına açıyor. Nat Geo People kanalında yayınlanacak program, Kasım 2014’te ise National Geographic Channel’da ekrana gelecek.

Akasya Acıbadem, People Choice Avards kategorisinde birincilik ödülü aldı!

Akasya Acıbadem, MlPİM 'de dünyanın dört bir yanından 50 bin kişinin oyuyla belirlenen "People Choice Avards" kategorisinde 32 proje arasından birincilik ödülünün de sahibi oldu.

Mimar Mehpare Evrenol MIPIM'den 2 ödülle döndü!

Mimar Mehpare Evrenol imzalı Sinpaş GYO’nun Bosphorus City Projesi MIPIM’de Türkiye’nin en iyi projesi seçilirken, SAF GYO Akasya Acıbadem projesi Göl ve Koru etaplarıyla “People’s Choice Awards (2013’te Halkın Seçimi)” kategorisinde birinci seçildi.

Akasya Acıbadem MIPIM'de People’s Choice Awards ödülünü aldı!

MIPIM Ödülleri’nde Anadolu yakasının en gözde yaşam merkezi olan Akasya Acıbadem’in, 50 bin kişinin oy kullandığı “People’s Choice Awards” kategorisinde yapılan halk oylamaları sonucu 32 proje arasından birinci seçildi

Ünlüler, evlerindeki favori köşelerini anlatıyor!

Kimi banyoda vakit geçirmeye bayılıyor, kimi de tüm zamanını yatak odasında geçiriyor. Giyinme odasında saatlerce hayallere dalıp giden bile var. Ünlüler, evlerindeki favori köselerinde People'a poz verdi...

People Ouest etkinliği İstanbulda gerçekleştirdi!

Alstom Üniversitesi Avrupa Kampüsü, 4üncü People Ouest organizasyonunu İstanbulda gerçekleştirdi. People Quest etkinliği, farklı sektör ve ülkelerden 100e yakın Alstom çalışanını biraraya getirerek liderlik ve yönetim eğtimlerinin verildiği, 5 günlük bir

Scarlett Johasson kocası Ryan Reynolds için malikane aldı

Scarlett Johasson, kocası Ryan Reynolds için, 7 milyon dolara bir aşk yuvası hazırladı. Güzel yıldızın lüks malikanesini, People sayfalarına taşıdı

people Haberi

people
Donna Karan, eşini kaybettikten sonra 11 milyon dolara satın aldığı dairesinin kapılarını People dergisine açtı. Donna Karan evin tamamını kendi tasarladı. Lüks dairede, plates odası, yoga stüdyosu yer alıyor. Karan kendisinin dokunulmaz bir evde büyüdüğünü bu yüzden evine gelen herkesin rahat etmesini istediğini...