18 / 05 / 2024

Pera Gözetim Etüt Kontrol Servis Hizmetleri Limited Şirketi adres

Pera Gözetim Etüt Kontrol Servis Hizmetleri Limited Şirketi adres

Pera Gözetim Etüt Kontrol Servis Hizmetleri Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Berkay Diriarın imzasıyla kuruldu.

Kasaplara göre et fiyatları fazla artmadı alım gücü düştü!

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, üretici girdi fiyatları, enerji, işçilik ve kira maliyetlerinin arttığını belirterek, “Pandemiden bu yana et fiyatları yüzde 110 arttı. Diğer gıda maddelerine göre bu oran az. Aslında halkın satın alma gücü düştü” dedi.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

 Airfryer, kahve makinesi, ısıtıcı soba…  Bu aletler artık gözetim uygulamasıyla Türkiye’ye girecek!

Ticaret Bakanlığı’nın hazırladığı tebliğe göre, ücreti belli miktarın altındaki bazı ev aletlerinin ithalatında gözetim uygulaması başlatılıyor. Peki hangi cihazlar gözetime tabi olacak, neden gözetim getiriliyor?

Tarih verildi: Kırmızı ete yüzde 24 zam gelecek! İşte 15 Nisan 2022 güncel et fiyat listesi!

Kırmızı et fiyatlarına yeni zam kapıda. Et fiyatları yüzde 24 oranında zamlanacak. Peki et fiyatları neden artıyor? Tüketici bu durumdan nasıl etkilenecek? Güncel et fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar....

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Yıldız tarafından kuruldu.

TOKİ iki bölgedeki projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Antalya'da zemin etüt çalışmaları yetersiz mi?

Deprem kuşağında bulunan Antalya’da yapılaşma sürekli devam ettiği halde 2002’den bu yana bir etüt raporu hazırlanmadığını kaydeden Antalya Kent Konseyi Başkan Vekili Jeoloji Mühendisi Tunç Tarımcı, “Jeoloji çalışmaları yeniden yapılarak tüm kentin imar alanını güncellenmelidir” dedi. 

Gölbaşı-Adıyaman-Kahta hızlı tren demiryolu etüt projesi mecliste!

Gölbaşı-Adıyaman-Kahta hızlı tren demiryolu etüt projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Pertek Köprüsü'nün etüt ve fizibilite çalışmaları mecliste!

Pertek Köprüsü'nün etüt ve fizibilite çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ 2 bölgede zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Ankara'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Ankara İli Beypazarı, Bala, Haymana, Güdül, Nallıhan ve Çubuk İlçelerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Pera Gözetim Etüt Kontrol Servis Hizmetleri Limited Şirketi adres Haberi

Pera Gözetim Etüt Kontrol Servis Hizmetleri Limited Şirketi adres


Pera Gözetim Etüt Kontrol Servis Hizmetleri Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Berkay Diriarın imzasıyla kuruldu. 


Pera Gözetim Etüt Kontrol Servis Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu;   Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır.  a - Gözetim faaliyetinde bulunmak ithalat ve ihracatı yapmak, sınai ve ticari mallardan numune almak ve bu malları satıcı arasındaki akit şartlarına uygun olup olmadığının kontrolünü yapmak.  b- Gözetim yapılan her türlü ham maddenin ve üretimi yapılan sınai ve ticari malların her türlü ekspertiz ölçümleme kara tank kalibrasyonu hesap tespiti ve kontrol işlemlerini yapmak.  c - Gözetim faaliyetlerini yerine getirebilmek için laboratuar ve bu konuda uzman kuruluşlarla işbirliği yapmak.  d - Uluslararası gözetim faaliyetlerinde bulunmak, ithalat ve ihracatı yapmak ve sınai ve ticari mallardan numune...