03 / 05 / 2024

pera gyo açıklama

pera gyo açıklama

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak kamuya açıklanmamış özel bir durum yok...

Pera GYO finansal durum tablosu!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda finansal durum tablosunu (bilanço) yayınladı. İşte Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yayınlanan raporu...

Pera GYO 2015 yılı genel kurulu sonuçları!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 2015 yılı genel kurul sonuçlarını yayınladı. İşte Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sonuçları...

Pera GYO 6 aylık ara dönem faaliyet bilgileri!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem özet faaliyet bilgilerine ilişkin sınırlı denetim raporunu yayınladı.

Pera GYO 6 aylık ara dönem finansal bilgileri!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem özet finansal bilgilerine ilişkin sınırlı denetim raporunu yayınladı.

Pera GYO yönetim kurulu bağımsız adaylarını belirledi!

Pera gayrimenkul yatırım ortaklığı belirlenen yönetim kurulu bağımsız üye aday listeleri sonucunu şirket ortaklarının onayına sunulma kararını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Pera Gayrimenkul, 18 Eylül'de toplanacak!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, olağan genel kurul toplantısının gündemini ve tarihini yayınladı. Pera GYO' nun olağan genel kurul toplantısı 18 Eylül tarihinde yapılacak.

Pasifik GYO açıkladı: Next Level İstanbul'da yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı! 

Pasifik GYO açıkladı: Next Level İstanbul projesini de dolaylı yoldan etkileyen dava ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Pasifik GYO'dan yapılan o açıklama...

Pera GYO, Skycity'deki 6 bağımsız bölümü Ziraat Katılım Bankası'na 44.3 milyon TL'ye ipotek etti!

Pera GYO, Skycity projesinde yer alan 2-4-5-6-8-24 numaralı altı adet bağımsız bölüm üzerine Ziraat Katılım Bankası lehine ipotek tesis edildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO Genel Müdürü oldu! 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Gökhan Özer, 31 Ağustos 2022 tarihi itibarıyla, istifa ederek görevinden ayrıldı. Şirket, Genel Müdürlük görevine yeni bir isim atadı. Peki görevinden istifa eden Gökhan Özer'in yerine hangi isim göreve getirildi? İşte Pera GYO'nun yeni genel müdürü...

Pera GYO, 6. Vakıf Han'ı devretti!

Pera GYO, 6. Vakıf Han'a ilişkin kira sözleşmesini 18 Ağustos 2021 tarihi itibariyle tüm hak ve borçları ile Ermet İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti.'ye devretti. 

Pera GYO'dan 2021'in ilk yarısında 1.5 milyon TL'lik hasıtlat!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 dönemine ait finansal raporu, sorumluluk beyanı ve faaliyet raporu hakkında açıklama yaptı. 

Gökhan Özer, Pera GYO'nun yeni Genel Müdürü oldu!

Pera GYO'nun 9 Ağustos 2021 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Şirket Genel Müdürü Fatma Gül ÇEVİK'in görevden ayrılmış olması sebebiyle Gökhan ÖZER'in Şirket Genel Müdürü olarak atanmasına karar verildi. 

Pera GYO'dan fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Pera GYO'nun payları üzerinde gerçekleştiği belirtilen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor.

Pera GYO 2021 yılı değerleme firmasını seçti!

Pera GYO'nun her bir varlık hakkında 2021 yılı için değerleme hizmeti almak üzere Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin seçilmesine oybirliğiyle karar verildi.

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye borcunu 19 Ekim'de ödeyecek! 

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye olan 6 milyon 370 bin 624 TL borcu 19 Ekim 2020 tarihinde ifa edecek. 

Pera GYO'nun Denizli'deki tapu kayıtlarına haciz konuldu!

Pera GYO, Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Sümer Mahallesinde kayıtlı AVM ile muhtelif ofis ve mesken fonksiyonlu bağımsız bölümlerin tapu  kayıtlarına haciz konulması için haciz ihbarnamesinin gönderildiğini açıkladı.

Pera GYO'dan özel durum açıklaması!

Pera GYO'nun yüzde 100 iştiraki olduğundan alacağının tahsili için gerekli tüm işlemleri süratle yerine getirmesinin zaruri olduğu açıklandı.

Pera GYO 2019 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Pera GYO, 1 Ocak 2019 ile 31 Aralık 2019 dönemi kamuya açıklanan mali tablolarında dönem zararı bulunması sebebiyle kar dağıtımı yapmayacak.

Pera GYO yeni ihraç edilecek payları satın alacak!

Pera GYO'nun alacaklı durumda olan hissedarı Ardus Gayrımenkul Yatırımları AŞ'nin ("Ardus") satılmayan yeni ihraç edilecek payların satın alınmasını taahhüdünü talep ettiği şeklinde yorumlanabileceği değerlendirildi.

pera gyo açıklama Haberi

pera gyo açıklama

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklama yaptı.

Pera GYO payları üzerinde gerçekleştiği belirtilen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmadığını bildirdi. 

Pera GYO'nun KAP açıklaması: 
"Borsa  İstanbul'un konuya ilişkin yazısına cevaben; Şirketimizin payları  üzerinde gerçekleştiği belirtilen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri  ile ilgili olarak kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmadığını  bildirmek isteriz."

Saygılarımızla

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı...