20 / 05 / 2024

perde nasıl alınmalı

perde nasıl alınmalı

Adana’da birçok inşaat şirketine ya da bireysel olarak ev ya da ofislerini sektördeki son teknolojiye uygun olarak yenilemek isteyenlere anahtar teslim hizmet veren Kocaman, günümüzde iç mimarlığın aslında sanatın bir parçası olduğunu bildirdi.

Kat irtifakı tapusu nasıl alınır?

Kerem Nükte Gayrimenkul Müdürü Hasan Aksay, 'Kat irtifakı tapusu nasıl alınmalı?, Kat irtifakı nasıl kurulur?' sorularının cevaplarını açıkladı.

Apartman yıkılıp yeniden yapılması kararı nasıl alınır?

Ağır hasar gören,yıkılma tehlikesi olan riskli yapılar kentsel dönüşüm adı altında yeniden yapılandırılıyor.Peki apartman yıkılıp yeniden yapılması kararı nasıl alınır?İşte apartmanın yeniden yapılması kararı..

Belediye oturma ruhsatı nasıl alınır?

İnşaat çalışmaları biten bir yapıda oturumun başlaması için öncelikle belediyeden oturma ruhsatının alınması gerekiyor. Peki, belediye oturma ruhsatı nasıl alınır? Belediyeden oturma ruhsatını kim alır?

Yeni ev için oturma izni nasıl alınır?

Bir arsa üzerinde bina inşası için öncelikle belediyeden ruhsat alınıyor. Ruhsatına uygun bir şekilde inşa edilen yapıların kullanımı için de yine belediyeden oturma izninin alınması gerekiyor. Peki, yeni ev için oturma izni nasıl alınır?

Apartmana kapıcı alma kararı nasıl alınır?

Kat maliki kanununa göre kapıcı çalıştırılması gibi bir zorunluluk bulunmuyor.Ama bazı imar yönetmeliklerinde bulunması gerektiği yazıyorsa bulunması zorunlu hale geliyor.Peki,apartmana kapıcı alma kararı nasıl alınır?

Yapı denetim denetçi belgesi nasıl alınır?

Denetçi belgesi almak için gerekli belgeler ve belgelerde dikkat edilecek hususlar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan genelgede yer alıyor. Peki, yapı denetim denetçi belgesi nasıl alınır?

Kamu yararı kararı ve kamulaştırma kararı nasıl alınır?

2942 Sayılı Kamulaştırma Kanununda kamulaştırmanın nasıl yapılacağına dair hükümler bulunuyor.Peki, kamu yararı kararı ve kamulaştırma kararı nasıl alınır?Kamu yararı kararı verecek merciler nerelerdir?

Evinizi Nasıl Alırdınız kampanyasında son gün 14 Şubat!

Seha Yapı'nın Konya'daki tüm projelerinde geçerli " Evinizi Nasıl Alırdınız " kampanyası, sadece ev sahibi olmak isteyenlere değil, yatırım yapmak isteyenlere de büyük fırsatlar sunuyor

Kentsel dönüşümde yıkım kararı nasıl alınır?

Kentsel dönüşümde riskli yapı tespitine ilişkin yapılan itirazların değerlendirilmesiyle yapı hala riskli olarak değerlendiriliyorsa, yıkım süreç başlıyor.Peki,Kentsel dönüşümde yıkım kararı nasıl alınır?Yıkım süreci nasıl işler?

Seha Yapı'dan Evinizi Nasıl Alırdınız kampanyası!

Seha Yapı'nın Konya'daki tüm projelerinde geçerli olan " Evinizi Nasıl Alırdınız? " kampanyası, sadece ev sahibi olmak isteyenlere değil, yatırım yapmak isteyenlere de büyük fırsatlar sunuyor.

Seha Yapı Evinizi Nasıl Alırdınız kampanyası devam ediyor!

Seha Yapı 'nın Konya'daki tüm projelerinde geçerli Evinizi Nasıl Alırdınız?" kampanyası, sadece ev sahibi olmak isteyenlere değil, yatırım yapmak isteyenlere de büyük fırsatlar sunuyor.

Müteahhit kaçtı, iskan nasıl alınır?

Yapı kullanma izni alım sürecinde hak sahipleri kimi zaman müteahhit yüzünden problem yaşayabiliyor. Müteahhit, projesine uygun inşaat yapmadığı zaman ve borçlarını ödemediği zaman iskan verilmiyor. Peki, bu durumda iskan nasıl alınır?

Kentsel dönüşümde güçlendirme kararı nasıl alınır?

Kentsel dönüşümde riskli yapılar yıkılırken, ekonomik ömrü tamamlanan kimi binalarda ise güçlendirme uygulanıyor. Peki, güçlendirmeye üçte iki (2/3) çoğunluk ile mi karar verilecek? Kentsel dönüşümde güçlendirme kararı nasıl alınır?

perde nasıl alınmalı Haberi

perde nasıl alınmalı

Adana’da birçok inşaat şirketine ya da bireysel olarak ev ya da ofislerini sektördeki son teknolojiye uygun olarak yenilemek isteyenlere anahtar teslim hizmet veren Kocamanlar Perde İç Mimarlık ve Tasarım Şirketi CEO’su Kazım Kocaman, günümüzde iç mimarlığın aslında sanatın bir parçası olduğunu bildirdi.

İç mimarlık, tasarım, perde ve el yapımı mobilyada, sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Kocamanlar olarak yaşanılacak mekanlar sunduklarını ifade eden Kazım Kocaman, yenilikçi tasarımları, müşteri tercihleriyle harmanladıklarını vurguladı.

Kocaman, insanların mekan ve yapıyla ilgili ergonomik, estetik ve işlevsellikle alakalı sorunlarını en ekonomik uygulamalarla çözmeye çalışan iç mimarinin, insanoğluna hizmet eden ve her geçen yıl dünya genelinde önemi daha da artan bir uzmanlık alanı olduğunu ifade etti.

Dünyada iç mimari trendlerinin baş döndürücü bir hızla geliştiğini vurgulayan Kocaman, bunları...