30 / 07 / 2024

peribacalarını ziyaret eden turist sayısı

peribacalarını ziyaret eden turist sayısı

Kapadokya’yı ziyaret eden turist sayısı ilk 6 ayda bir milyon 209 bin 541’e ulaştı...

Türkiye'yi ziyaret eden turist sayısı 10 ayda 44 milyonu aştı!

Türkiye'yi ziyaret eden turist sayısı 10 ayda 44 milyonu aştı. Turist sayısı geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 11,58 artış gösterdi.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammıyla tam bu kadar oldu! Yeni maaşını merak eden hemen baksın!

Binlerce vatandaş devlet tarafından sağlanan sosyal desteklerden faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammıyla tam bu kadar oldu! Yeni maaşını merak eden hemen baksın!

Memur zammını protesto eden KESK meydana indi! Hükümetten ne kadar zam talep etti?

Memurlara yapılan yüzde 30’luk zamma gelen tepkilerin ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz günlerde, birçok sendika, kamu çalışanlarına seyyanen zam yapılmaması halinde iş bırakma eylemi yapacaklarını açıklarken, söz konusu zam oranın protesto eden KESK ise meydana indi ve bakın neler talep etti?..

Bakan o ilimizi işaret etti! 100 milyar dolarlık altın ve gümüş toprak altında yatıyor

Çanakkale’de üretim yapan TÜMAD Madencilik firmasını ziyaret eden Bakan Mustafa Varank, çarpıcı açıklamalar yaptı. Altın ve gümüş madenciliğinin ekonomiye katkısına değinen Varank, o ilimize için önemli bir müjde verdi.

İnsan sağlığını tehdit eden ürünlere 4 milyon liraya yakın ceza kesildi!

İnsan sağlığını tehdit eden ürünlere yönelik denetimler sıklaştı. Ruhsatsız biyosidal ürünleri piyasa sürenlere 3 milyon 680 bin lira idari para cezası kesildi…

Elazığ'da 15 bin deprem konutunun inşaatı tamamlandı!

Elazığ'da deprem konutlarını ziyaret eden Elazığ Valisi, Erkaya Yırık 21 bin deprem konuttan 15 bininin bittiğini dile getirdi. 

KİPTAŞ Çınar Evler'de hedef erken teslim!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile İzmit Çınar Evler şantiye alanını ziyaret eden KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, dairelerin hak sahiplerine erken teslim edilmesi için yoğun mesai harcandığını dile getirdi. 

Tekirdağ'da tapularını alamadıklarını iddia eden site sakinlerinden suç duyurusu!

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, tapularını alamadıklarını ve müteahhitlerin kendilerini dolandırdığını iddia eden site sakinleri, suç duyurusunda bulundu.

Narman Peribacaları'nın ihale çalışmaları tamam!

Türkiye'nin doğal güzellikleri arasında yer alan Narman Peribacaları'nın turizme kazandırılması için yürütülen proje ve ihale çalışmaları tamamlandı...

İzmir Halkapınar-Otogar Metrosu'nun ihalesi yakında!

AK Parti İzmir İl Başkanlığını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Halkapınar-Otogar arasında 2,3 katrilyon maliyetle bir metro hattı yapmak için çalışmalara başladık. İnşallah yakında bu projenin ihalesine de çıkacağız" dedi...

TOKİ'den Aydın'a konut müjdesi!

TOKİ Aydın'ın Efeler ve Nazilli ilçelerinde konut üretmek için harekete geçti. TOKİ Başkanını ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve Bekir Kuvvet Erim, "Çalışmalara en kısa sürede başlanacak'' dedi.

Binali Yıldırım demek, proje demektir!

Partisinin Küçükçekmece Hürriyet Caddesi'ndeki seçim noktasını ziyaret eden AK Parti İBB Başkanı Adayı Yıldırım, "İstanbul’da büyük projeleri gerçekleştirdik. Binali Yıldırım demek tecrübe demektir. Binali Yıldırım demek, proje demektir" dedi...

Ekrem İmamoğlu Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurlarını ziyaret edecek!

18 Mart Pazartesi günü (bugün), saat 19:00’da CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe Mandıra Caddesi üzerinde Fikirtepe mağdurlarını ziyaret edecek.

peribacalarını ziyaret eden turist sayısı Haberi

peribacalarını ziyaret eden turist sayısı


Bölgeyi sadece haziran ayında 249 bin 61 turist ziyaret etti. Geçen yılın ilk 6 aylık döneminde gelen ziyaretçi sayısı bir milyon 95 bin 854 olmuştu. Kapadokya bölgesindeki en yüksek ziyaretçi sayısı Göreme Açık Hava Müzesi’nde gerçekleşti. Haziran ayında Göreme Açık Hava Müzesi’ni 90 bin 393 yerli ve yabancı turist gezdi. İkinci sırada Kaymaklı yeraltı şehri 49 bin 712 kişiyle üçüncü sırada ise Derinkuyu yeraltı şehri 33 bin 576 yerli ve yabancı ziyaretçiyle yer aldı.


Akşam...