21 / 05 / 2024

perihan erdem kim

perihan erdem kim

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan ilana göre Perihan Erdem'e ihalelere katılma yasağı verdi...

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur ne iş yapıyor?

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur'un eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur kariyeri ve eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur'un kim olduğu ve Abdullah Erdem Cantimur'un hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

İskanı kim alır?

İnşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteren belge olan iskanı kim alır? İskan nasıl alınır?

Mehmet Erdem Söke yatırımları ile ilgili bilgi verdi!

Çine Adnan Menderes Barajı’nın Söke Ovası rahatladığını belirten Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, 12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Söke ilçesine yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Erdem Aydın: Denizli'de olabilecek depremlere karşı hazırlıklı olmalıyız!

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği üyesi, İnşaat Yüksek Müh. Erdem Aydın Denizli'de her an çeşitli büyüklüklerde depremlerin olabileceğine dikkat çekti. Bu yüzden hazırlıklı olmamız gerektiğini, her geçen günün kayıp olduğunu söyledi.

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Park Elektrik Mali İşler Müdürü Tacigül Erdem oldu!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Elektrik Mali İşler Müdürü Tacigül Erdem oldu.

Kanye West, 5 milyon dolara eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya ' daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood ' a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak...

Kat maliki vekili kim olabilir?

Kat malikleri kurulu toplantısına herhangi bir kat malikinin katılamaması halinde, malik yerine birini atayabiliyor. Peki kat maliki vekili kim olabilir? Kat maliki kimlere vekalet vermeli?

Nejat İşler, Mehmet Erdem'e Bodrum'daki evinin alt katını verdi!

Nejat İşler, Bodrum’da ev arayan senarist arkadaşı Ercan Mehmet Erdem’e hiçbir talepte bulunmaksızın evinin kapılarını açtı.Çok sevinen Erdem, İşler’in Gümüşlük’teki evinin alt katına taşındı

Kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Kentsel dönüşümden yararlanmak isteyen maliklerin; yıkılacak yapılar için öncelikle risk tespiti raporunu alması gerekiyor. Tespit, Bakanlıkça lisanslandırılan kuruluşlar tarafından yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Erdem Başçı: Yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 7,6!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Erdem Başçı, enflasyonun yıl sonunda yüzde 70 ihtimalle orta noktası yüzde 7,6 olmak üzere yüzde 6,7 ile yüzde 8,5 aralığında gerçekleşeceğini tahmin ettiklerini bildirdi.

Ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak istiyorsanız öncelikli şartınız ekspertiz raporu almanız oluyor. Ekspertiz raporunda gayrimenkulün açık adresi gayrimenkulün lokasyonu, Peki, ekspertiz raporunu kim hazırlar?

perihan erdem kim Haberi

perihan erdem kim

Perihan Erdem'e verilen ihalelere katılma yasağı şöyle;