02 / 05 / 2024

Perşembe yerleşim planı

Perşembe yerleşim planı

Perşembe Beldesinde yeni imar planı yapılması için ihaleyi kazanan müteahhit şirket tarafından çalışmalara başlandı.

Güney Ataşehir Toplu Konut Yerleşim Alanı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 2425 parsel Güney Ataşehir Toplu Konut Yerleşim Alanı İlave Nazım İmar Planı'na (H:Serbest) ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Altın fiyatları yerle bir oldu! Altın yatırımcıları hemen baksın! 17 Ağustos Perşembe Canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları haftanın başından itibaren aşağı yönlü hareketini sürdürüyor. Güncel altın fiyatları yerle bir oldu. Gram altın, çeyrek altın ne kadar? Canlı altın fiyatları 17 Perşembe Ağustos 2023

Seçim öncesi piyasalar sakin! Piyasalar 27 Nisan Perşembe gününe kilitlendi!

Seçim öncesi piyasalarda sakin bir hava gözleniyor. Dolar ve euro haftaya sakin bir başlangıç yaparken, borsa yükseliş ile başladı. Piyasalarda gözler 27 Nisan Perşembe günü açıklanacak Merkez Bankası’nın faiz kararında.

Benzin ve motorinde beklenen haber! İşte 1 Aralık Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında yaşanan her değişim araç sahiplerinin gündemini oluşturuyor. İşte 1 Aralık Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Amerika'da iklim değişikliğine karşı ilk yerleşim yeri kuruldu!

New Orleans’ın 70 kilometre güneybatısında ilk defa bir yerleşim planı, iklim değişikliği sebebiyle federal kaynak desteğiyle hayata geçirildi.

İsrail, Doğu Kudüs'teki 10 bin haneli yerleşim yeri planını ABD'nin baskısıyla erteledi!

İsrail yönetimi işgal altında olan Doğu Kudüs'te hayata geçirmeyi planladığı yaklaşık olarak 10 bin haneli yasa dışı Yahudi yerleşim birimi projesini ertelediğini açıkladı.

Filistin yönetimi, İsrail’in yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerini genişletme planını kınadı!

Filistin yönetimi, İsrail hükümetinin işgal altında olan Batı Şeria ile Doğu Kudüs’teki Yahudi yerleşim birimlerine konut inşa planını kınadı.

Dışişleri Bakanlığından İsrail'in ilave yasa dışı yerleşim yerlerini genişletme planına onay vermesine tepki!

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'da ilave yasadışı yerleşim yerlerini genişletme planının resmen onaylanmasına tepki gösterdi.

Filistin yönetiminden İsrail’in Yahudi yerleşim planına kınama!

Filistin yönetimi, İsrail hükümetinin Yahudi yerleşimciler için işgal altında yer alan Batı Şeria’da 2 binden fazla yeni konut inşa etme planına onay vermedi.

Natenyahu yasa dışı 3 yahudi yerleşim birimini ilhak edecek!

İsrail basını, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun müsadere planı kapsamında ilk olarak işgal altındaki Batı Şeria'da bulunan 3 büyük yasa dışı Yahudi yerleşim birimini "ilhak" edeceğini açıkladı..

Netanyahu: Yahudi yerleşim birimlerinin ilhak planında değişiklik yapılmayacak!

İsrail Başbakanı Netanyahu, uluslararası kamuoyundan gelen tepkilere rağmen işgal altındaki Batı Şeria'da bulunan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinin "ilhak" planında değişiklik yapılmayacağını belirtti...

AB'den İsrail'in yerleşim yeri planına tepki!

Avrupa Birliği (AB), İsrail hükümetinin, işgal altındaki Batı Şeria’da Yahudi yerleşimciler için 2 bin 191 yeni konut inşa etme kararına ilişkin, "Tüm yerleşim yeri faaliyetleri uluslararası hukuka göre yasa dışıdır." diye açıklama yaptı. 

Samsun Kavak'ın imar ve yerleşim planı hazırlandı!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, model bir Kavak’ı ortaya çıkartmak için proje başlattıklarını açıkladı. Sarıcaoğlu, bölgede imar ve yerleşim planlarının hazırlandığını söyledi.

Perşembe yerleşim planı Haberi

Perşembe yerleşim planı

Perşembe Beldesinde yeni imar planı yapılması için ihaleyi kazanan müteahhit şirket tarafından çalışmalara başlandı. 


Konu ile ilgili bilgi veren Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam şunları söyledi: " Perşembe Beldemizin mevcut durumdaki ilk ve tek imar planı Belediyenin kurulduğu ilk yıllarda, 1992 yılında yapılmış. Söz konusu plan sağlıksız ve kullanışsız bir bir şekilde yapılmış ve ihtiyaca cevap vermiyordu. Çünkü 30 bin nüfusa göre yapılmış. 


Bizim nüfusumuz 25 yıl aradan sonra 2.700 'lerden 2.500'e düşmüş. Yani nüfus artmamış, aksine azalmış. 30 bin kişiye göre beldemizin imar planının yapılması bu günün şartlarda mümkün değil. Bölgemiz ve beldemiz göç veren bir bölge. 


Şimdi yapılan imar planı 10 bin kişiye göre yapılacak ve derli toplu bir plan olacak.Biz geçen yıl Belediye Meclisimizde aldığımız kararın ardından Perşembe'nin "Halihazır"...