08 / 05 / 2024

pes sisteminin faydaları

pes sisteminin faydaları

PES (Premium Emlak Sistemi) detayları kapsamında Yeşil Holding İnşaat Grubu'nun kolay ev almaya yönelik başlattığı bir sistem bilgisini verebiliriz. PES sisteminin detayları aşağıda yer alıyor...

Deprem yönetmeliğine kafa tutan bu inşaat görenlere 'pes' dedirtti! 

Depremler sonrası, kentsel dönüşüm ve bina güçlendirmenin önemi bir kez daha anlaşılırken sosyal medyada güçlendirme çalışması yapılan bir binanın fotoğrafları görenleri 'pes' dedirtti. İşte o inşaat...

Konut ve barınma krizi küresel boyutlara ulaştı: Haftalığı 6 bin TL olan çadır pes dedirtti!

Giderek büyüyen konut ve barınma krizi kamuoyunun gündeminden düşmezken haftalığı 6 bin TL olan çadır adeta pes dedirtti. 

Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi üretildi! İşte faydaları...

Marterm, Kahramanmaraş'ta son bir senedir akademisyenlerden oluşan bir kadroyla AR-Ge faaliyetleri yürüterek, 'Keçi kılı içerikli ses ve ısı yalıtım' ürününün üretimine başladı. Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi resmen üretildi. Peki nerelerde kullanılır, faydaları neler

Ev alacaklar dikkat! Emlak dolandırıcılarının son yöntemi pes dedirtti! 

Kendisini emlakçı olarak tanıtan dolandırıcıların yeni yöntemi pes artık dedirtti. ''Mesai bitti'' yalanıyla günde 5 kişiyi dolandırıyorlar.

Altın Kahini İslam Memiş çıldırdı! Bugünün fırsatçılarını unutturmayacağız! ''Pes'' dedirten gelişme! 

Altın Kahini İslam Memiş, böyle bir zamanda borsada işlem yapanları ve kazananları, kazandığını zannedenlere isyan etti. İslam Memiş: '' Bugünün fırsatçılarını unutturmayacağız'' diyen İslam Memiş'ten ''Pes'' dedirten gelişme! 

Bu kadarı da pes dedirtti! İstanbul’da tek bir oda için 5 bin lira kira isteniyor!

Mega kent İstanbul'da kira fiyatlarının fahiş fiyatlarla artmasıyla beraber konut sahipleri ‘fırsat bu fırsat’ diyerek odaları kiraya vermeye başladı. Şişli’de penceresi olmayan kiralık odalara dahi 5 bin lira fiyat istenmesi artık bu kadarı da ‘pes’ dedirtti.

Uluslararası para sisteminin merkezindeki dolar yerini koruyabilecek mi?

Uluslararası para sisteminin merkezinde yer alan dolar için Prof. Dr. Güven Delice, dolar merkezli uluslararası para sisteminin sürdürülebilirliği konusunu kaleme aldı.

Kiralık evlerde ayar kaçtı! Kiracılardan istenen şartlar pes dedirtti!

Son zamanlarda kira fiyatlarında yaşanan artış ve ev sayısında ki düşüş nedeniyle kiralık ev arayan vatandaşlar bir hayli zor durumda. Tüm bu zorluklara rağmen ev sahiplerinin kiracılardan istedikleri belgeler ise pes dedirtti.

Oryantasyon nedir? Oryantasyonun amacı ve faydaları nelerdir?

Oryantasyon eğitimi ve süreci hayatın birçok alanında yer alsa da özellikle şirket ve işletmelerin işe alım süreçlerinde büyük bir öneme sahiptir. Amaçları ve faydaları açısından bakıldığında oryantasyon süreci hem çalışan hem de iş veren açısından olumlu sonuçlara sahiptir…

Pes Mühendislik Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pes Mühendislik Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Necdet Demir tarafından kuruldu.

GYODER Yeşil Bina Uygulamalarının Faydaları webinarı 9 Şubat'ta!

GYODER Akademi Yeşil Bina Uygulamalarının Faydaları webinarı 9 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Doğa temelli şehircilik yaklaşımının şehirlere hangi faydaları var?

Doğa temelli şehircilik yaklaşımı nedir? Doğa temelli şehirciliğin faydaları neler? Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Peyzaj Mimarı Prof. Dr. Adnan Kaplan anlattı...

Pesüs Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Pesüs Yapı Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enb Turizm Yatırım İnşaat Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

pes sisteminin faydaları Haberi

pes sisteminin faydaları


PES (Premium Emlak Sistemi), Yeşil Holding İnşaat Grubu’nun kolay ev almaya yardımcı olmak amacıyla geliştirmiş olduğu bir sistemdir. Yeşil GYO PES (Premium Emlak Sistemi) detayları olarak kolay ev alınırken aynı zamanda gelir sağlayan gayrimenkul finansman modeli olduğunu söyleyebiliriz.

Yeşil GYO premium emlak sistemi ile Yeşil Holding bünyesinde bulunan veya iştiraki olan şirketlerin projelerinde her zaman avantajlı ve yüksek gelire sahip gayrimenkullerin alınması sağlanıyor.


PES (Premium Emlak Sistemi) detayları içerisinde sağladığı avantajlardan söz etmek gerekirse merak edilen sorular şöyle cevaplanıyor:


1) Standart kiradan 2 kat fazla garantili kira geliri sağlanabiliyor… 


Türkiye’de ilk kez gayrimenkulü gerçek bir yatırım aracına dönüştüren Innovia Suites, İstanbul başta olmak...