28 / 04 / 2024

Petek Deri yeni şirket kurdu

Petek Deri yeni şirket kurdu

Sanayi sektöründen inşaata yatırım yapan firmalar konusundaki tartışma devam ederken, geçen hafta bir şirket daha gayrimenkulün yolunu tuttu. Petek Deri, emlak projesi geliştirmek için bir şirket kurdu.

Hotiç yeni sezon ürünlerini ikinci ürüne yüzde 20 indirimle keşfedin! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Gerçek deri ve doğal malzemelerin kalitesini hissettiren ayakkabı ve aksesuar markası Hotiç 80 yıllık köklü geçmişinin getirdiği deneyimle birbirinden şık yeni sezon ürünlerini satışa çıkardı. İşte Hotiç yeni sezon ürünlerinin fiyat listesi

Tamer Tanca, TNC Luxury ismiyle yeni bir zincir daha kuruyor!

Kemal Tanca ismiyle 165 mağazaya ulaşan Tamer Tanca, perakendede yeni projelere başlayacak. Tanca Kids’in ardından TNC Luxury ismiyle yeni bir zincir daha kuruyor. Tanca, “Bir de deri mağazası hayalim var” diyor…

İnci Deri 13 yeni mağaza açacak!

İnci Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş, önümüzdeki dört yıl içinde yurt dışında 13 mağaza açacaklarını söylüyor.

Dap Yapı 4 yeni projeye başlıyor!

Bu yılın hemen başında Adam Kule ve ardından Taksim Petek projelerini duyuran Dap Yapı, 4 yeni projeye hazırlanıyor. Dap Yapı, Kartal, Pendik, Beykoz gibi ilçelerde geliştireceği projelere ek olarak önümüzdeki yıl Validebağ Korusu’nun hemen yanı başında da bir projeyi hayata geçirmeyi hedefliyor.

İnci Deri'nin hedefi 140 mağazaya ulaşmak!

İNCİ Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş 2017'de 100'üncü yılını kutlayacak olan markalarının yeni hedeflerini anlattı. Kızıltaş, "2016 için İnci Deri'nin büyüme hedefi yüzde 30. Önümüzdeki yıl 140 mağazaya ulaşacağız" dedi.

Taksim Petek Residence projesinde metrekaresi 7 bin dolara!

Farklı mimari tasarımlar ve geliştirdiği özgün projeler ile gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşlarından DAP Yapı, Taksim’deki yeni projesi Taksim Petek Residence’yi tanıttı.

Yeni Adres Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Adres Danışmanlık Anonim Şirketi, Esma İpek Akpınar Yönetim Kurulu Başkanlığı, Petek Coşkun, Murat Aktürk, Kenan Öden Yönetim Kurulu Üyeliğinde 240 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Eyüp'te kuruldu.

İnci Deri İzmir'deki 5. mağazasını Mavibahçe AVM'de açtı!

Türkiye'deki mağaza sayısını 100'e ulaştıran İnci Deri; Agora, Alsancak, Forum Bornova. İzmir Optimum'dan sonra Mavibahçe AVM'de açtığı yeni mağazasıyla ise İzmir'deki mağaza sayısını 5'e çıkarmış oldu.

Birlik Deri Konfeksiyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Birlik Deri Konfeksiyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Hakan Durak Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Küçükçekmece, Yeni Mahallesi, Atilla Sokak'ta açıldı.

Makrom mağdurlarından yeni eylem kararı!

Makrom mağdurları 13 Eylül 2015 tarihinde yeni bir eylem yapma kararı aldı. Makromtek Esenyurt projesi önünde saat 10:00'da gerçekleşecek olan protesto gösterisine makrom mağduru olan ünlü şarkıcı Petek Dinçöz de davet edildi...

Gönen'de Deri ve Karma OSB açılacak!

BALIKESİR Uzun dönemdir atıl durumda olan Gönen Deri ve Karma Organize Sanayi Bölgesi artık yeni yatırımcılarına kapılarını açıyor.

Hasan Petek: Kiracı konutu sözleşme bitmeden de boşaltabilir!

Gediz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Petek, Yeni Türk Borçlar Kanunu’nda kiracıyı koruyan ama kamuoyunda pek bilinmeyen düzenlemeye dikkat çekti..

İnterfiks Yapı Kimyasalları, 2015 yılında yeni tesisine taşınacak!

İnşaat sektörüne yapı kimyasalları üreten İnterfiks, 2015'in ikinci yarısında yeni tesisini faaliyete geçirecek. Tuzla Deri OSB'de kurulacak yeni tesiste farklı ürünlerin imalatına yoğunlaşacakları bilgisini verildi..

Petek Deri yeni şirket kurdu Haberi

Petek Deri yeni şirket kurdu

Sanayi sektöründen inşaata yatırım yapan firmalar konusundaki tartışma devam ederken, geçen hafta bir şirket daha gayrimenkulün yolunu tuttu. 


1855 yılından bu yana deri sektöründe faaliyet gösteren Petek Deri, emlak projesi geliştirmek için bir şirket kurdu. 


Petek 1855'in başındaki Mustafa, İsmet ve Korhan Saraçkardeşler'in yönetimini oluşturduğu ve Petek Taahhüt Gayrimenkul Proje Geliştirme şirketi adı verilen yapının faaliyet konusu ise 'gayrimenkul imal ve inşası, ticareti, alımı-satımı, kiralanması, kiraya verilmesi ve bunlar üzerinde her türlü projeler oluşturulması ve işletilmesi' olarak...