28 / 04 / 2024

Petek Dinçöz evi

Petek Dinçöz evi

Petek Dinçöz ve eşi Serkan Kodaloğlu ABD’nin Miami bölgesinden ev alıyor. Çift, gayrimenkul uzmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran’la iftar yemeğinde bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katılarak konuşma yaptı. Erdoğan, "Yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız." dedi. 

Dünyanın en yalnız evi 5 milyon TL'ye satışa çıktı!

Amerika Birleşik Devletleri'nde dünyanın en yalnız evi tanınan ve Main eyaletinde konumlanan Atlas Okyanusu ile iç içe olan ev satışa çıktı. Fiyatı ile ise dudak uçuklattı.

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi açıldı!

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi Maltepe’de 1 milyon TL yatırım bedeli ile Haluk Dinç tarafından açıldı.

Ev alacaklar dikkat! 'Evim olsun' derken sanık olabilirsiniz!

Yeni ekonomik paketi ile konut kredilerinin düşmesi vatandaşları ev almaya yönlendirdi. Ancak ev almadan önce tapu kaydı ve imar durumunun incelenmesi gerekiyor. Tapuya bakmadan ipotekli hacizli ev alırsanız, evi kaybetme tehlikesi bulunuyor.

Petek Dinçöz'den 12 milyon liralık icra takibi!

Şarkıcı Petek Dinçöz, bir dönem sunuculuğunu gerçekleştirdiği 'Arım Balım Peteğim' programındaki yapımcısıyla mahkemelik oldu

Evinizi döşerken hangi mobilyalara para harcamalısınız?

Yeni bir eve taşınmak veya yaşadığınız evi yeniden dekora ettirmek genelde pahalıya patlar. Özellikle de bir evi baştan aşağı yenilemek cebinizi oldukça zorlar. Peki evinizi döşerken hangi mobilyalara para harcamalısınız?

Kylie Jenner'ın kızı Stormi'ye iki katlı oyun evi hediyesi!

Dünyanın en genç milyarderi Kylie Jenner'ın 1,5 yaşındaki kızı Stormi'nin aldığı son Noel hediyesi, gerçek boyutlarda iki katlı bir oyun evi.

Karim Benzema'ya hırsız şoku! Evi soyuldu!

Real Madrid'in Fransız yıldızı Karim Benzema hırsız şoku yaşadı. Benzema'nın evi maç sırasında soyuldu.

Emekli Mimar Aliye Aköz’ün çöp evi!

Karaman'da 3. kattaki dairede tek başına yaşayan 68 yaşındaki Emekli Mimar Aliye Aköz’ün evi çöp eve dönüştü. Aköz'ün evine giren ekipler adeta şok yaşadı.

Shakira, Miami’deki rezidansını satışa çıkardı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, Miami'de bulunan modern rezidasını satışa çıkardı. Yıldız, evi için 11 milyon 648 bin dolar istiyor.

Çözüm Evi Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Çözüm Evi Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Coşkun tarafından kuruldu. 

Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi!

Manken-sunucu Deniz Akkaya evinin kapılarını açtı. Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile yaşadığı Reşitpaşa'daki müstakil evi herkesin hayal ettiği türden. İşte Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi...

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in merak edilen yeni evi!

Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit yeni evlerinden ilk kareleri paylaştı. İşte Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in merak edilen yeni evi!

Petek Dinçöz evi Haberi

Petek Dinçöz evi

Petek Dinçöz eşi Serkan Kodaloğlu, ABD’den ev alıyor. Çift, önceki akşam gayrimenkul şampiyonu Evrim Kırmızıtaş Başaran’la iftar yemeğinde bir araya gelerek, fikir alışverişi yaptı. 

Yemeğe Miami’de Condrad Hotel’lerin sahibi Carmine Zayoun ve Başaran’ın eşi Ömer Faruk Başaran da katıldı. İstanbul’daki Conrad Hotel’de açılan iftarda milyarderler şehri olan ve 2 kilometreye uzanan sahilde bulunan,24 katlı Fort Lauderdale Rezidans’dan daire alacak çift temmuz ayında Miami’ye gidecek. Alacakları daireyi yakından görecek olan ikili, daha sonra Başaran’la sözleşme yaparak evlerine kavuşacak. 

ABD’nin Venedik’i olarak bilinen Fort Lauderdale'de daire alacak olan çift, ikinci adresleri olmuş...